Sevgilimin yataginda uzanirken?

Sevgilimin yataginda uzaniyoduk sarildik beni optu sonra hicbisey yapmadan normal sohbet ettik 2 saat falan yatagindaydik iste. Normal opusurkende hep kendimi geri cektim bisey demedi. Ben ona ileri gitmeyelim demistim yine soyledim uzanirken oda sen istemeden hicbisey olmaz biz evlencez dedi hani erkekler yatmak icin evleniriz diyebilirya bende kesin olarak yatmicamizi soyledim yinede evlenirmisin dedim oda onun bununla ilgisi yok evlenirim hem birlikte olmak ciddi bisey sana boyle bisey yapamam dedi fakat beni istedigini anladim yatarken ama ileri gitmesine izin vermedim her seferinde oda anlayisla karsiladi yinede beni istiyodu ama ben istemiyodum sonucta. Neyse eve gidince mesaj atti yanlis bisey yaptiysam soyle bidaha yapmam diye. Onceden mesajlasirken cinsellikten bahsediyodu bazen ama ileri duzeyde degil yatmak gibi ben yinede karsi cikiyodum bidaha konusunu acmicam dedi artik uzun zamandir o konulari acmiyo biliyorum bazen abaza gibi oluyorum ozur dilerim kendime ceki duzen vercem falan diyo simdi baya bir zamandir normal konusuyoruz istemedigim hicbiseyide yapmiyo. Sizce butun bunlari yaparak sadece guvenimimi kazanmaya calisiyo? Yoksa tamamen olmasada ona biraz olsun bu konuda guvenebilirmiyim?
Sevgilimin yataginda uzanirken?