Tam 19 ay 16 gün geçirdik Arkadaşlarımı aradım o gün 4 kasa bira alıp birazda şarap alıp gelmişlerdi yanıma. Olay 4 gün önce meydana geliyor. O günlerde babası kumarbaz olan sevgilim zor günler geçiriyordu, kiracı oldukları için ev sahibi sözleşmesinin bittiğini söyleyerek evden çıkaracaktı annesi teyzesinin yanına gidince bende ona sahip çıktım ve yanıma aldım. O gün, sabah evden kahvaltı etmeden çıktım, dönüşte karnım artık acıkmıştı kafenin birine tam girecekken, eve gideyim sevgilimle ederiz kahvaltımızı dedim. İlişkimizde güzel gidiyordu bir sıkıntı olmadan, artık ben ona sahip çıkıyordum. O gün kafamda güzel düşüncelerle bindim otobüse gidiyorum eve. alışveriş yaptım içimden güzel bir kahvaltı yaparız sonra havuza gideriz diyordum.
Eve geldiğimde kapıyı açtım karşımda bir erkek ayakkabısı bana bakıyordu. Elimde ne varsa bir anda yere düştü, koşarak odaya girdim üstlerinde bir şey olmadan sevişiyorlardı. Hayatım boyunca levrim o anki kadar bir daha dönemez. Eşyalarını olduğu gibi kapıdan fırlattım, o halde kolundan tutup kapının önüne koydum, ağlayıp yalvarıp ayağıma kapandı, 15,20 dakika sonra tekrar yalvarmaya başladı kapıyı vurdu gidecek yerim yok ne olur affett dedi. O an boş boş duvarlara baktım salonda, o kapının dışında ben ise içeride salonda ağlamaya başladım.
sonrasını hatırlamıyorum, uyandığımda etrafımda sadece boş şişeler vardı. kendisi nereye gitti merakediyorum, acaba başına bir şey mi geldi hala unutamıyorum onu düşünüyorum, peki siz olsaydınız ne yapardınız böyle bir durumda?
Eve geldiğimde kapıyı açtım karşımda bir erkek ayakkabısı bana bakıyordu. Elimde ne varsa bir anda yere düştü, koşarak odaya girdim üstlerinde bir şey olmadan sevişiyorlardı. Hayatım boyunca levrim o anki kadar bir daha dönemez. Eşyalarını olduğu gibi kapıdan fırlattım, o halde kolundan tutup kapının önüne koydum, ağlayıp yalvarıp ayağıma kapandı, 15,20 dakika sonra tekrar yalvarmaya başladı kapıyı vurdu gidecek yerim yok ne olur affett dedi. O an boş boş duvarlara baktım salonda, o kapının dışında ben ise içeride salonda ağlamaya başladım.
sonrasını hatırlamıyorum, uyandığımda etrafımda sadece boş şişeler vardı. kendisi nereye gitti merakediyorum, acaba başına bir şey mi geldi hala unutamıyorum onu düşünüyorum, peki siz olsaydınız ne yapardınız böyle bir durumda?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil