Bir kez bile olsun sevgilisiyle uyuyan var mı? Bizim gece uyuma imkanımız yok bu yüzden gündüz sarılıp uyumak hep hayalimizdi:) 2 senelik bir ilişkimiz var ve onunla uyumak rüya gibi olucak:)
Siz ne hissettiniz peki:)
Siz ne hissettiniz peki:)
ahaha. sevgilin yanındayken uyumak mı? şaka yapıyor olmalısın. o öylece yanında uzanırken ona bu denli yakınken kalp atışlarını hissederken bu anı ilk kez yaşarken nasıl rahat rahat uyur insan? :) onu izlemeyi ona bakmayı tercih ederim :)
gündüz uyuduğun uyku gece uyuduğunu nasıl tutmuyorsa bu da öyle olacaktır sizin için. ama en güzeli onun kollarında huzurla uyuması alıştın mı çok zorlanıyorsun :D
huzurun adıdır o ona nefes kadar yakın olursun o uyurken onu izlersin yüzüne dokunursun öpersin tarifsiz birşey
Hayatımda ben öyle bir huzur bilmiyorum. Hele de ellerini tutarak uyumak kadar güzel bişe yok. O kadar mutlu oluyosun ki uyuyamıyosun bile. O an sanki dünya dursun diyosun farklı bir huzur.
Çok güzel anlatmışsın:) ama ben birbirimizi izleyelim istemiyorum çünkü o zaman uyuyamıyoruz:)
Uyuyalım uyanınca birbirimizi görmenin huzuru olsun istiyorum
çok rahatsız edici çift kişilik yatağımda tek başına yatmaya alışmış bir insanım bir çok defa yatmak zorunda kaldım en fazla 1 hafta dayandım hepsinde en güzeli tek yatmak ya da gitsin kanepde zıbarsın benim rahatımı bozmasın..
Ben sevgilimle 1 kez uyudum
Gece arkasından sarılıp yatmıştım
Sabah aynı şekilde uyandığımı hatırlıyorum
Hayatımın en güzel uykusuydu :)
Ne güzel:)
Cevap
26Cevap
allah bize zinaya yaklaşmayın diye emrediyor
sen sınırı aştın
yarın sıkıntıya ve acı içinde boğulurken
bu yazıyı cevabı unutma
hem evlenseniz bile bir güvensizlik içinde olucaksınız
sınırı aşmayın
Ne alaka arkadaşım? Uyumak diyoruz
herkes aynı değil. ve herkes aynı şeyi yaşayacak diye birşey yok.
gece kalmaya elbette karşıyım. biz beraber uyumaya heves ettik alarmı kurup 2 saat uyucaz hepsi bu. Abartmak yersiz
niye bu kadar abarttığını gerçekten anlamadım. sana göre herkes zina yapıyor sanırım. diğer arkadaşlar anladı bir sen anlamadın arkadaş. neyse uzatmaya gerek yok
Bu çok farklı çok güzel bir duygudur. Anlatilmaz yasanir.sadece. ilişki konusu felan ayri. Genelde insan sevdiğine dokunamaz.
sevgiliyle uyumak güzelde uyku öncesi birliktelik ardından sarılarak uyumak daha güzel imkan varsa birlikte olduktan sonra uyuyun ne derecede ilişkin bilemedim ama
Bir defa uyuyakalmıştım sadece film izlerken. Bozuntuya vermemiş kıvrılmış o da. Farkında bile olmadan uykumun geldiğinin uyumuşum. Pek birşey hissedemedim.
evet 3 kere uyuduk birlikte şu an artık ayrı olduğumuz için ve ona karşı bir duygum olmadığı için ne hissettiğimi dile getiremiyorum :D ama çok güzeldi tabiki
canım sen sevgilinle uyuyabileceğinimi zannediyorsun , sabaha kadar uyuyamazsın haberin olsun , uyumak istiyorsan yalnız uyu :)
bende artık sevgilimle uyumak istiyorum 3 senedir birlikteyiz daha beraber uyuyamadık en büyük hayalim :(
Uyuyana kadar hersey iyi hoş da uyuyunca horlamasi kendine getiriyor adami
Benimde isteğimdir hep masum bebek gibi uyumak ama araya horlama girerse çok komik olur:)
Uyudum, güzel bir duygu.Gece uyanıp üstünü falan örtüyorsun. bir koruma içgüdüsü geliyor :)
Bende gece uyumak isterdim ama malesef gündüz:(
valla ilk basta ask vs cok guzel sonra sarılınca uyuyamıyorsun rahat edemıyorsun ezıyet oluyor bee :D
Bu kadar zor olmamalı:)
ilk baslarda cok guzel zaten heyecandan uyuyamıyorsun :D
uyudum gercekten cok guzel ve sabaha onunla gozlerını acmakda cok guzelll
guzel bır duygu sabah kalktıgım da sagımda onu görmustum cok hostu
2 senedir her gece birlikte uyuyoruz güzel yani iyi hoş :)
Ben uyumuştum çok güzeldi, hayatımdaki en huzurlu uykuydu :)
evet çok güzel birşey;ama uyuyamadık didişmekten ))))), Hayatımın en güzel anıydı.
bence uyumayın aşık olduğun insanın uyuduktan sonra horladığını duymak pek hoş olmuyor.
"sadece uyuyalım :)" diyip sevişmek gibisi yok
Yok bu sadece uyumak. Hatta uykusuz kalıcaz ki o an hemen uyuyabilelim diye:)
Evet yakınlaştık. Ama bu sefer ki isteğimiz sadece uyumak.
uyumadım ama güzel bir duygudur eminimki hayalim :(
uyumadım ama evlenince nasip olur :)
tehlikeli sularda yüzüyorsun...
Neden ki
Hayır kimseyle uyuyamam ben..
Neden ki
Olduda uyuması kaldı -_-
Sevgiliyle uyumaktan güzel ne olabilirki:)))
bence hiç uyumayın hep hayaliniz olarak kalsın :D
Sevgili? ne ki o o? yeniyor mu?
O horluyor diye uyuyamiyoruz
Tek bir dileğim var yan yana uyuyalım yeter :P
ben hiç ruyadan uyanmıyorumki
çok uyuduk abartılacak bir şey yok
bkz: cennet geceleri
Sevgilim yok ki uyuyalım
Var var
ıslaklık !
Uyumak diyorum
Hadi ya :/