Bana göre zeki, akıllı ve dünyayı yöneten kişiler olduğu için kıskanılıyorlar.
Umarım bir yahudi ile evlenirim tek hayalim
Not müslümanım
Umarım bir yahudi ile evlenirim tek hayalim
Not müslümanım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Az önce başka bir yorumda yaptığım alıntıyı buradada paylaşmak istiyorum.
Yavuz Sultân Selim Han Hazretlerine, Hıristiyan’ın biri sekiz sene hizmet etmiş. O kadar güzel hizmet etmiş ki, ancak o kadar olur. Yavuz Sultân Selim Han bir gün çağırmış, demiş ki:
Bak, seni azâd edeceğim, Sana para da vereceğim. Padişâh sözü de veriyorum. Bana doğruyu söyle, en ufak bir zarar görmeyeceksin. Buyur sor Padişâhım! diyor.
Yavuz Sultân Selim Han;
Benim Peygamberim Sallallâhû teâlâ aleyhi ve sellem buyuruyor ki; bir Yahudi ve bir Hıristiyan size hizmet ederse, fırsat buldukları an, size hıyânet ederler! Sende hiçbir hâinlik görmedim ama yaptığın bir ihânet varsa ben bileyim de, Aleyhisselâtû Vesselâm Efendimizin mucizesini gözümle görmüş olayım, söz veriyorum, zarar görmeyeceksin!
Padişâhım diyor, sekiz senedir sana getirdiğim abdest suyuna, işemeden getirmedim!
Sultân Selim Hân da diyor ki: Allahü tealaya yemin olsun ki, senin getirdiğin abdest suyu ile hiç abdest almadım! Haydi, serbestsin, git
Banane
Haha
akıllı zekilikle ilgisi yok az birşey aklı çalışan kişi haramdan korkmadığı takdirde çok zengin olur zengin olmak basit iş
Yahudileri severim. Daha doğrusu İsrail devletini. Çünkü sözde Ermeni Soykırımını kabul etmeyen nadir ülkelerdendir.
Yorumlarda hep Yahudilere giydiriyorlar. Topluma baktığımızda kola buzdolabını asan bir milletiz. Kolayı boykot etmek için Cappy meyve sularını kullanıyoruz. Yahudi malı olmayan bir ürün yok çevremizde.
Ama biri ne yazmış '' Allah seni kahretsin '' . Evladım , kahır edeceksen Yahudi malı niye kullanıyorsun? Evlenmek günah. Haa tabii yazmıyor tabi Kuran'da onların malını kullanmayın diye. Kullan anam gitsin. Evlenmek günah ama onlara para kazandırmak sevap. Zihniyetinizi alkışlıyorum. Böyle devam👍👍
Zeki insan yobaz olmaz
Akıllı insan da yobaz olmaz
İnan bana, dünyayı yobazlar yönetiyor olamaz
www.hurhaber.com/.../1415550561.jpg
Bu aynısı müslümanlarda var
Beş vakit namaz kılan eski erkek arkadaşım tehdit ediyor al sana bir yobsz
Beş vakit namazı Allah için değil gösteriş için kılan zilyon insan var neyin kanıtı bu? Şuursuzca savunacak kadar çok seviyorsan git İsrail'e bir Yahudi ile evlenip Yahudi ol ama bir sıkıntı var, onlar İsrailoğulları'ndan gelmeyen insanların Yahudi olamayacağına inanıyorlar onlara göre hiçbir zaman kandaş, soydaş ve din kardeşi olamayacaksın.
Cevap
37Cevap
akıllı zeki olabılırler ama tefeciler bu 1 yeryuzunde akan her kanın altında onların parmağı var. yıllarca peygamberlerını oldurduler. cok donekler. gunumuzde pkk ya en cok destek veren işide destek veren buyuk ısraılı kurmak ıcın turkıyenın ne kadar duşmanı varsa besleyen adi şerefsızler bunu goz onunde bulundur. abdulhamıd ı tahtan ndıren de bunlar bbır ermenıye altın verıp suıkast yaptıranda bunlar. almanyaya fıtne sokan ve almanyayı 2 ye bolende bunlardı. hıtler dururmu farkedınce soykırım yaptı orda. yane dunyaya fıtne sokan en buyuk devlettır ısraıl. bak bır haham ne dıyordu gecen yahudı olmayan kadına tecavuz caızdır.
Zeka ve akıl insanlık için kullanılmadığı zaman atom bombasıdir.
Yahudiler kendileri dışında ve kendi gayeleri ne hizmet etmeyenler dışında herkes için bir atom bombası dır.
Hayatta Gıda Şirketleri, Medya ve Finans sektörün de elinde tutarlar.
Bugün. Bilmedigimiz Türkiye de bir çok şirketin sahibi Yahudi dur.
Yahudi misin
Evet?
Evlenemezsin caiz değil :) yoo Arap'lardan sa yahudiler tarihte Türk'lere daha iyi davranmıştır ama ne Arap'ları ne de yahudileri sevmiyorum dünyada İtalyanlar Alman vs tüm ırklar yahudileir katletti bırtek Osmanlı ve Atatürk sahip çıkıp bilimde ve teknikte onları kullanmıştır zaten yahudiler Türk'lere düşman değildir
Sende yahudi bul
Ben yahudileri bilimde rakip ve antipatik gördüğüm için sevmem ya zaten kimseyi bulmakta istemiyorum hayırlısıysa o gelsin
Artık yahudiyle evlendiğinde canlı tavuğu duvara vura vura keçiyi uçurumdan ata ata günahlarınızı o hayvancıklara yükleyip ayin yaparsınız sonrada müslümanlara düşman olur sende yahudi olur ve Mutlu Mesut yaşarsın
bir bitmedin ya yeter yahudi yahudi git israile zaten cikmasi zor. orda cok var. anasayfada ful senin sorular ya biktim.
Abartma yeni bu sabah soru sorfum
Kac gundur yahudi sorusu goruyorum ben canli yayinda.
Yahudilere gelince hz. suleyman allahtan onun irkinin usyun olmasini istemistir. allahta ona bunu nasip etmistir. ancak yahudiler bu ustunlugu hic iyiye kullanmamislardir. ayrica son gelen peygambere ve dine inanmadiklari ve musluman olmadiklari icin dinimizce bir musluman kadinin baska bir dine mensup erkekle evlenmesi dogru degildir. muslumanim diyorsun seni yargilamiyorum ancak dinin dogrultusunda yasamani oneririm. son olarak her insani nkendine ozgu kisilik ozellikleri vardir. tek zeki onlar degil ve hepsi zeki diye bir sey yok. bir seye hayran olursan zaten sen onu ustun kilip putlastirmis olursun bu kadar hayranlik hayra alamet degil
Seni enterese etmez
O zaman kendine muslumanim deme cunku allaha sirk kosmus oluyorsun
eğer İsrailli bir adam ile evlenirsen çocuğun hayatı kurtulur özellikle bu İsrailli bey safkan yahudi ise
@catsanpai ilginç bir yaklaşım
Bak beni anlayan zeki bir kız
Katılıyorum. Ayrıca genç yahudiler eğlenmeyi , gezmeyi tozmayı bilir ve severler. Kültürlüdür , çoğunun yabancı dili iyidir ve akıllıdır. Ayrıca erkeklerinin tipi de fena değil. Hafiften esmer olanları da var sarışın olanları da var , fizikleri de iyi sayılır genelde sanırım askerlikle doğrudan alakalı.
@srhtkrmnn gerçekler :) hiç bir şeyi bilmeden yorum yapmam.
bir yahudi tek yumurtayı yemek için bir ormanı yakar da dönip bile arkasına bakmaz. Herşeyi kendileri için sanar. Hatta Yahudi olmak istersen seni kabul etmezler!
Yahudiler sevilmiyor değil ki... sevilen biride değil sevilmeyen biride değil normal arada kalmış... çok mu zekiler hayır çok zeki olsalar hitlerden kaçarlardı :)
Yahudi misin
Yahu ne kadar özentisiniz :o
Hayatında yahudi görmemiş gelmiş ne kadar zeki , ne kadar akıllı diyorlar...
Bu saydıkların zaten onda olsa gelip senle evlenir mi? Bir düşün bakalım ne sonuç çıkacak...
Bencede
Zeki olduklarını tüm dünya biliyor
Dünyayı elinde bulundurmak tabii sen çok zekiysen elinde bulundur dünya ekonomisini
Katliam yaparak karistirarak dunyayi yonetmek zekilikmi
işte düşün Allah cc hzleri okadar merhametli ve cömert ki nok müslümanım diyeni müslüman sayıyo kabul etmemiz yetiyo
Nok ne yahu
Çünkü dünyada hep bozgun çıkartmışlardır ve hala da çıkartmaktalar
Senin için din önemli değil herhalde muslumanim deme ozaman direk yahudi oluyorsunuz evlenirsen adamin dinini kabul ediyorsun
Müslümansan evlenemezsin ki. İnandigin dinle çelişiyorsun fazla bir sey yazmama gerek yok o sebeple.
yahudi düşmanlıgı ikinci dunya savaşından sonra bize geçmiştir
Yahudi misin
değilim ama yahudi düşmanıda değilim :)
Ahahdhhshfdh Cehalet bilgisizlik aptallik hepsini bunyende toplamissin 😂😂😂
Alttaki aptal yorumlara aldırma yok zulüm yapıyorlarmış kan emiyorlarmış. Bir grup insanın yaptığı kötülükleri tüm halka bağlayamazlar
Yahudi misin
Valla bende. kucuken radyonun icinde insan var saniyordum ama oyle degilmis :)
Kuran-ı Kerimde Lanetli kavim olarak geçen ve kendilerine gelen peygamberi öldürme cüreti göstermiş bir kavim sevilir mi?
bu şekilde müslüman olamazsın canım, dinini iyi öğren, sonunada not müslümanım yazmışın
allah kahretsin seni
Bela okudun tüm günahımı yüklendin ha ha
Sen Yahudiliği bir araştır da neden sevilmedigini anlarsın hem musluman bir kız olarak onlarla evlenmem caiz değildir
Çünkü filistin halkına masum cocuklara acımadan zulmediyorlar..
Senin ruhun yahudileşmiş kuzum yahudileri önce araştır iyice insanların kanını nasıl emdiklerini öğren öyle bu soruyu sor.
Amaclari dunyayi karistirmak
Not evlendiginde muslumanliktan cikarsin
hep aynı soru bıktırdın artık. ne meraklısın yahudi salamı yemeye
Müslüman kız Müslüman harici evlenemez. Evlenirim diyosa da o kız Müslüman değildir zaten
Dinden çıkarsın müslümanlıktan evlenirsen
Din umrumda degil
Sebep
Yahudi sever kizimiz ve yine bir sorusu
onlarda seni bekliyordu kıcı b*klu şeysin :D
Seb müslüman olamaz sın 😑
zeki görmesen yutturcan mk cahili.
Allah tarafından lanetlenmiş kavim neden sevinsin
Selametle ne diyelim :D
üstün millet gördükleri için kendilerini...
Madem çok istiyorsun İsrail'e git.
Tek akıllı sensin
Aklına s.. 😏
Kendine yapma yazılsın
Daha cümle kuramıyorsun yahudiyle evleneceğim diyorsun
Zekiler hep dışlanır
Yahudi misin
Hayır
gel senin için yahudi olayım :)
yine mi yahudi :D
bilmem
Caniler ama.