ANNEM KÜSTÜ NASIL BARIŞACAK LÜTFEN YARDIMCI OLUN SİZE İHTEYACIM VAR BU KONU ÇOK ÖNEMLİ?

Merhaba.
benim ablam var ve yeni kapandı. Ama annem o kapandıktan bir kaç gün sonra küstü onunla konuşmuyor ablam bazen konuşmak istiyor ama annem hiç konuşmuyor cevap bile vermiyor. (Annem ablamın nişanlandıktan sonra veya evlendikten sonra kapanmasını isityordu). Anneme sordum neden küstün diye bana bazı şeyler söyledi. Ablan açılsın diyor ve bana bazı şeyler söyledi: ablan atanınca beraber gidersek bizi evden atar gibi. Tabiiki de öyle bir şey yapmaz benim ablam işe başlayınca atanınca annesine ev almak isteyen herşeyi almak isteyen bir insan. Ablamın erkek arkadaşının oldugunu söyledi onun yüzünden kapandığını düşünüyor. Ablam sevgilisi oldugunu bildiğimi bilmiyor. Ve ablam işte annemin barışması için bana diyorki: Anneme deki: namazı kıldıktan sonra ablam babaneme gitcekmiş de orda kalcakmış de. dedi en son bunu de demişti keşke demez olaydım :'(. bende anneme dedikten sonra ablamın yanına gitmiştim odadaydık. Birden annem geldi çok sinirli bir şekilde ablamın kıyafetlerini hızlıca dolaptan çıkardıp fırlatıyordu demek beni tehdit ediyorsun falan diyordu kıyafetleri camdan atmamı istiyordu ben yapmaması için bağırıyordum ve kıyafetleri astığı demiri çıkardı ablamın kafasına vurmaya başladı ben hemen bağırarak demiri tuttum annem demiri vermedi ablamda bir şey demiyordu ağlıyordu bende aynı şekilde. Ve vura vura yemin ediyorum demir bükülmüştü resmen bana vurmadığı halde benim başım ağrıyordu. annem dövdükten sonra giderken bana dediki: teyzende kaçtı diye annem kendini öldürdü dedi. Ve anladımki annem ablam kocaya kaçıcak ve o istedi diye kapandı diye düşünüyor tabii bana göre. oysa ablam babaneme gitcem diyerek tehtid etmemişti sadece annemin barışması için öyle demişti. ablamla ben şoktayız. ve ablam annem küstüğünden beri odasından çıkmıyordu bazen yemek için çıkıyordu ve annemmle barışması için elimizden geleni yapmaya çalışıyorduk.

Lütfen annem ile ablam nasıl barışır geri nasıl eskisi gibi olur yorumlarınız çok önemli ve Ablam açılmayacak.
ANNEM KÜSTÜ NASIL BARIŞACAK LÜTFEN YARDIMCI OLUN SİZE İHTEYACIM VAR BU KONU ÇOK ÖNEMLİ?