bu ben değilim bunun gibi böyle incecik olmak güzel değil mi nasıl böyle olabilirim ama kemiklerim kalın biraz
evet gayet hoş ve çekiciler
hayır değiller
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Önemli olan zayıflık ya da kilolu olmaktan ziyade kadının vücut biçimidir.
Örneğin; Benim çok zayıf arkadaşım var ama göğüsleri yok denecek kadar küçük, ve bacakları ince olsa da kilo göbeğinde toplanıyor. Dümdüz değil karnı.
Bazı kadınlar balık etlidir ama kıvrımlı vücudu vardır. Boyu ile orantılıdır ve dolgun vücut çekicidir.
Bazı kadınların bacak boyu kısadır, üst kısmı uzundur, bazı kadınlarında aksine bacak boyu uzun, gövdesi kısadır.
Her şeyin aşırısı zarardır.
Bazı kadınlar 1-55 boyunda olsa da 1-70 gibi gösterir, bazıları 1-70'dir 1-60 gösterir. Bence sıfır beden olmak her halikurda kötüdür.
şimdi o kadar da uzdurmayalım 155lik kimse 170lik gibi gösteremez işin şov kısmındasın sen
Şov yapmıyorum. Burada minyon olmak ya da olmamaktan vs bahsettim. Tek takıldığın boy kısmı mı oldu? 1-70 değil 1-60 de hadi. :D
Yazdıklarım dokundu galiba, kompleksin varsa bana yansıtmamaını rica ederim.
boyum 175 kilom 56 sen neyin kompleksinden bahsediyorsun canım :)
Hı hı ben de sanalda herkes Adriana Lima
sen kendini kandırıp teselli etmeye devam et canım :D:D
Off ne meraklısın kavga etmeye, daha önemli işlerim var saçma sapan şeyleri kafama takıcak değilim, sıfır beden mi olmak istiyorsun, git ol, bana ne trip atıyorsun, soru soran, fiziğinden memnun olmayan sensin.
çok zayıfta olmasın kemikleri batıcakmış gibi duruyo benc.. tabii şort giyerken falan yakışıyor orası ayrı..
bacak ve fizik güzel ama özel yerlere biraz dolgun olması gerek bundasanki yok gibi
Cevap
9Cevap
hayır değiller kadında balık et guzel hafif ama heryerden yap fıskırması da hos degıl
Ben güzel buluyorum ve böyle olmaktan gurur duyuyorum. Asıl kilolular itici.
Asla güzel degil, tam tersi cok hasta gözüküyor. Birine sarildigimda sanki elimde kemkik varmis gibi hissetmek igrenc bir duygu. Kadinin kivrimlari olmali bence.
Şuanki halimden memnunum ama böyle olsamda fena olmazdı çok güzel bence
36 beden en çekici bir kere katılanlar bu görüşü artılasın katılmayanlar eksilesin
0 beden 32 beden oluyor yanlışın var :D:D
32 beden çirkin işte 36 beden çekici tam kıvamında 😂
Bu kadarıda Afrikalıya kaçıyo ama
Cok iyi değil zapzayif olmak. Giydigin yakismaz,
Of be 😍😍sole bir hatun bize. denk gelmezki 😕
Cok iyi degil 36 iyi ama
Bu biraz fazla zayıf sanki, üst bacağı çok zayıf.
Kemik kemik kemik. Ben kendimi seviyorum.
Çok zayifsin bu kız da zayıf
Hatun dediğin ele gelecek.
güzel
Değil diyenler kesin balinalar :)
ucubik bir görüntü.
bu kadarıda fazla
Çok hoş😊
evet gayet hoş ve çekiciler
hoş ve çekici
Güzell
A cevabı.
Kötü