sevgilinizden namaz kılmasını istediniz ve kılmadı sonra zamanı gelince dedi
ondan soğur musunuz ayrılır mısınız
ondan soğur musunuz ayrılır mısınız
Benim zorumla kılmamalı zaten. Bilirsiniz ki dinde zorlama olmaz o kendini hazır hissettiği zaman başlar elbet sende teşvik edersin tabi
Sevgilimden namaz kılmasını istemem ki. Namaz kılmak öyle onun bunun istemesi ile yapılacak bir şey değil.
Namaz kıl demem , baştan kılan birisini tercih ederim çocukluktan itibaren sonradan kıl demem , kılan birisi ile yürütürüm ilişkiyi :D
bir kere söylerim bazen söylerim sonra ise daha ısrar etmem, her koyun kendi bacağından asılır
Cevap
8Cevap
Kılar, kılmaz karışmam. Onun dini, onun düşüncesi. Bu tarz şeylere kimse karışamaz insanın özgür iradesidir. Saçmalamayın artık lütfen
evleneceğim erkek namaz kılmalı ama sırf kılmıyor diye ayrılmam. ahlakı güzelse, namaza sıcak bakıyorsa ileride kılacak demektir.
Herkesin kendi iradesi vardır. İster kılar ister kılmaz bunun için ona ne baskı yaparım ne de ayrılırım.
namaz kılmaya diretiyorsan sende bir sorun vardır bu işler zorla olmz gonulden gelerek yapılmalı
ateistim namaz kılmasa ayrılmam herkes yaptığından özgürdür yobaz olmma bu sorulacak bir soru değil
Sorunun soruluş amacı var. Yobazlıktan değil.
@Arslanzade yobazlıktan
@Arslanzade off offf
çok saçma bir soru namaz kılıp kılmak veya kılmamak kişinin kendi iradesi bu yüzden insandan soğulmaz herkesin kendi fikri
Hem sevgili yapıp hem de namaz kılmasina çalışmak nasıl bir ironidir 😂
Sacmalama tabikide hayir her koyun kendi bacağından asilacak 😉
Her koyun kendi bacağından asılacak beni ilgilendirmez
Kılsa ayrılırım ben sddfjf
olduğu gibi kabul ederim değiştirmeye çalışmam
namaz kılmasını isterdim zorlamam ama söylerdim
Onu namaza alıştırmaya çalışırdım.
Sevgilim namaz kılmamı istiyorsa ayrılırım
yoo herkesin imanı ibadeti kendine
Biraz kızarım ama kendi tercihi
Hayr kendi karari yok artik
Bundan dolayı benden ayrılıyorsa hak veririm