O ne saçma bir karar olmuş yaa.. bence onu bahane etmiş, seni gerçekten hiç sevmemiş anlaşılan... birbirini gerçekten seven insanlar sevdiğini ne olursa olsun bırakmaz.. bence sevgilinin yaradanınada inancı yok gibi çünkü neden dersen sevdiğinin tek aşkımız bizi yaradana görevini yerine getirmeye çalışan seni daha çok sevip sahip çıkması ve sana destek olması gerekir.. haksızmıyım?
12 Yorumla
Soran+1 yılsevmemiş ama bu şekilde bir bahane ile karşıma gelmemeliydi.
En İyi Cevaplar
+1 yılSana saygısı olmayan bir insana seninde Saygın Olmasın.
Bırak kafaya takmaya değmez.112 Yorumla
Soran+1 yılkafaya takılcak bişey bile değil yıllarımı bu insanla geçirdiğim için kendime kızgınım
+1 yılAllah kurtarmış işte sevin bence :) Asıl kılmıyorsa ayrılırım ki ilişkilerimde genelde hep namaz yüzünden sorun yaşarım bende en azından cuma namazına ve teravihe gitmeli bir erkek o kadar da beynamaz olmasın yahu
00 Yorumla
ben deistim dolayısıyla inançlı birisini tercih etmem ama bana saygı duyuyosa sorun da etmem yani sırf namaz kılıyo diye değildir bence yaşam tarzlarınız farklı diyedir detaylı bir konuşsanız iyi olurdu aslında
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
146Cevap
+1 yılDini olmayabilir. Bir de bazı insanlar namazı molla kültürünün sembolü olarak görmekteler. Seni tanımak için beklemekten ziyade önyargılarına yenilerek teşhis koymuş olabilir. İnanç ve inkar özgürlüğü var. Yani inanabilir veya inkar edebilir. Ancak ileride senin inanç özgürlüğüne muhalif olacağına şimdiden ayrılması iyi olmuş. Şükür et.
21 Yorumla
Soran+1 yılaynen gerçek yüzünü gördüm
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNamaz kılıyo diye ayrılmam. Ama sende namaz kıl derlerse hoş bir dille bile söyleseler benim işlerime karışılmasından hoşlanmam. Ben onun ibadetini sonuna kadar desteklerim. Ama ilerde her fırsatta benim namaz kılmadığımı değişik şekillerde yüzüme vurup rencide edeceklerse evlendikten sonra bile olsa ayrılık sebebi olur.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 354 cevap paylaştı. Biz namaz kılan iffetli bir kız bulsak ayaklarını öpmeye talibiz. millet neyin peşinde. anlamak mümkün değil. senin o konuştuğun kişinin de ben müslüman olduğuna inanmıyorum. ayrıldığın iyi olmuş. o çocuğa deki. benim namazıma karisiyorsun kendin namaza karşısın ama sunu unutmaki bir gün o karşı olduğun camide senin cenaze namazını kilacaklar. tıpkı senin gibi dusunenlerin cenaze namazını kıldıkları gibi de. içinde biraz iman varsa ibret alır belki
00 YorumlaBelki geri kafalılıgından ya da alıskın olmadıgı yetisme tarzı vs seni molla gibi gorebilir malesef boyleleride var bende kılıyorum ve erkek olarak bu tarz seylerle karsılasıyorum (belkide sen saf ve temiz kalplisin seni haketmedigini dusunuyor) yaslanınca kılma taraftarı olabilir bla bla diye gider ama bende namaz kılan sevgilim olsun isterdim bulunması zor :(
00 Yorumla
+1 yılDiyelim ben farklı bir dindenim ya da , deist , ateist falan her neyse. Kız beni sevmiş ve ben onu sevmişsem, onun inancı ve namazına asla karışmazdım. Ben onu namaz kılıyor diye değil, bir yaratıcıya inanıyor diye değil. Onu olduğu gibi kabul eder ve ömrümün sonuna kadar severdim.
00 YorumlaÇok çok saçma sırf onun için ayrıldıysa zaten ondan hayır gelmez... ben namaz kılmadığı için ayrılmayı düşünürüm kıldığı için değil, millet ise neler yapıyo... boşver bak Allah seni korumuş bence öyle düşün ve bir daha dönerse kabullenme...
24 Yorumla- +1 yıl
güzel yorum.
Soran+1 yıldönemezde onda adamlık yok
Aile & Toplum konusunda 7,2b cevap paylaştı. Erkeğe bir çok hakaret edilmiş, ama doğru değil. İnsanlar farklı inançlara sahip, bunlara saygı duymalıyız. Farklı inançlardaki insanlar barış içinde yaşayabilirler ve yaşamalılar. Ancak aynı ev içinde, evlilik kurumunu veya sevgililiği yürütemeyebilirler, bu da normaldir.
03 Yorumla
Soran+1 yılherkes farklı inançlara sahip bunu sende diyorsun buna bişey demiyorum o şahısın benim namaz kılmama karışmasına diyorum ben :)
Soran+1 yılorda biraz kelime eksikliği olmuş kusura bakmayın lütfen
+1 yılNasıl bişeydir bu böyle yaa.. erkek arkadasim sabah namazlarında arayarak uyandırıyo beni. böylelerini görünce şaşırıyorum.. iyi olmuş ondan kurtulman, kendin gibi hayırlı birini bulursun boşver sen onu
12 Yorumla
Soran+1 yılcok sevindim senin adına :) inşAllah canım
- +1 yıl
Teşekkür ederim :) ins canım
+1 yılKeşke benim sevgilim değil benim eşim olucak insanın böyle. Bir alışkanlığı olsa benimde onunla beraber kılmama nasip'ı olsa sabah namazına beraber kalkıp gunumuze beraber başlasak cinden bunu isterim inşallahda rabbim nasip eder
05 Yorumla
Soran+1 yılinşAllah
- +1 yıl
Bunun için senden ayrıldı ise ben senin yerinde olsam dans eder sevinirdim böyle bir hayırsızla geçirmediğin her saniye senin yararına olur buna emin ol.
Soran+1 yılsevindim ama yıllarımı bu insanla geçirdiğim için kendimede kızdım
- +1 yıl
Herşeyde bir hayır vardır kızma kendine bundan bir ders aldığına sevin Allah sevgisi olan her kul huzura muhakkak kavuşacaktır hem bu dünyada hem ahirette.
- +1 yıl
Belki halime bakıp bu ne diyor ne yapiyor diye bilirsiniz evet ben eskiden çok hatalar yaptım özellikle ergenlik çağı öncesi ve sonrası ama kimse bana eğriyi doğruyu göstermedi ben hayatta hatalar yaparak bu basamakları çıktım.
Beyinsiz sey.. millet arar bulamaz aptal elindekini kacirir iate biyle.. siz siz olun dini vecibelerinizden asla taviz vermeyin bir erkek icin.. sizin icin hayirlisi olmus kesinlikle
31 Yorumlabunu. nedir biliyormusun, yobazliktir bu cehalettir. bilmezmiki namaz kilan bir insan nekadar agirdir nekadar durusttur, o seni arimiyordur , onun aradigi kasar ariyormus. keske o seni degilde , keske sen onu terk etseydin
00 YorumlaSenin erkek arkadaşına da sana da lanett olsun!!! Birincisi sana bunu sorma tenezzülünde bulunduğun için!!! Ikincisi kendine erkek diyen o adama. din yok iman yok alkol çok dimi!!! Sende şimdi yüce yaradandan cennet umuyorsun!!!
03 Yorumla
Soran+1 yıllaflarınıza dikkat edin. sorma tenezzülünden bulundum sizi hiç ama hiç ilgilendirmez.
Soran+1 yılyav he he
+1 yılBenim sevgilimde namaz kılmıyorum diye ayrılmıştı insanlar çok garip. İnsanların düşüncesine saygı göstermeyi bir öğrenemedikk. Boşver böyle insanları sen inancın neyi gerektiriyosa onu yap
01 Yorumla
Soran+1 yılbu daha değişikmiş al bir de burdan yak gittikçe iğrençleşiyor insanlar
+1 yılBöyle bir şey için ayrılıyorsa, zaten ayrılsın. Tepki oluşturduğunu filan zannediyor sanırsam. Yaptığı çok kötü bir şey. Bir insanı inancı için terk etmek ne kadar mantıklı tartışılır.
00 Yorumla
+1 yılbence en iyisi bu olmuş sen daha iyilerine layıksın boşver onu asıl o kılmıyo die sen onu kabul etmemen gerek :) sen namazını bırakma :) giden o olsun ama iman gittinmi sıkıntı kafana takma namaza devam :)
10 YorumlaBunun Türkiye'de yaşamakta alakası yok. Her nerede olursa olsun Müslüman olanın kılması gerekir. sevgiline gelince senin dinin ve düşüncen ne olursa olsun saygı duymalıydı
02 Yorumla
Soran+1 yılaslında bir nevi alakası var da bu konular cok derin canım :)
Yaw sevin bence namaza karsi cikilirmi kafirmi bu bunun kaninda kesin kafirlik var kurtuldun namaz kilmayan dine saygisi olmayan merhametide olmaz unutma
10 YorumlaVallahi namaz kılmıyo diye sen ayrılsan yine eyvallah derim ama o senden ayrılmış eşşeklik etmişler boşver gitsin Allah böyle istemiştir belkide senden uzak tutmak istemiştir sana göre birisi değildir
00 YorumlaSevgilim namaz kiliyorsa Müslüman demektir bense Hristiyan im ayrilmam çünkü hic öyle virbir birliktelik yasamam. Senin olayina gelince arkadaşın Müslüman değil mi?
00 YorumlaAsla hatta daha çok mutlu olurum bu durumdan ben arkasında saf tutmaktan mutluluk duyarım beraber namaz kılarız hatta. :)
00 YorumlaOnun ben gelmisibe gecmisine tukureyim. Adamligina...
Birak senin bu inancina saygisi olamayani kafana takma.00 Yorumla
+1 yılahaha manyak mı lann bu :D ben namaz kılan birini arıyorumm onun dediğine bakk :D hiç üzülme lannn :D ALLAH seni korumuş ondann :D
00 Yorumla
+1 yılNamaza yeterince önem vermiyor diye
soğudum insanlar oldu.20 Yorumla
+1 yılBöyle birinin arkasından çok bile düşünüyorsun gibi geliyor.
Kaybettiklerin bazen de kurtuldukların oluyor işte. Gözün aydın.01 Yorumla
Soran+1 yıldüşünmüyorum bu insanla nasıl bir yılımı geçirdim diye üzülüyorum
+1 yılYillardir arayip da bulamadigim kizi millet terkediyor. Nasil bir kafa l*n bu? Ama suc adamda degil suc namazli niyazli kizlarin elin piclerine asik olmalari. Tabii gonul bu degil mi seviyor iste degil mi tabiiiii
00 YorumlaBende kılıyorum eşiminde kılmasını isterim el üstünde tutarım tabikide böyle esi nerden bulacan erkeğe gelirsen salla gitsin ateisti :-))))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltürkiye ile alakası yok
kutuplarda yaşıyorsan da kılarsın
müslümansan kılacaksın
öyle erkek arkadaş seni bırakmışsa verilmiş sadakan varmış
namaz kılıp erkek arkadaş edinmen de ayrıca ironik bir durummuş o ayrı mesele12 Yorumla
Soran+1 yılsizi o meseleler hiç ilgilendirmez ben size soru sordum sorumu cevaplayın önyargılarınızı kendinize saklayın istediğimi yaparım soru dışında herşeyi dediniz sizi hiç ilgilendirmez.
Cevap sahibi+1 yılneden ilgilendirmez?
müslümanın ve sen müslümanların imajını zedeliyorsun bu şekilde hareket ederek.
çok şanslısın ki kurtulmuşsun ellerinden öperim çizginden ayrılma taviz verme sen doğru yoldasın mini etek giyip elltip okşatıp oynaşsan baç tacı yapardı seni bırak salla o erkek müsvettesini
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 830 cevap paylaştı. Bence sevinmelisin senin inançlarına saygı duymayanların kendine de saygısı yoktur olmadığı için Allaha şükretmelisin çünkü olduğunda belki daha çok sıkıntı yaşayacaktın belki de
01 Yorumla
Soran+1 yılçok haklısınız
Kilmiyor diye belki ama her koyun kendi bacağından asılır isteyen istediğini yapar o da sadece seni bırakmak istemiş onu bahane etmiş
00 Yorumla
+1 yılseni cinsel amacları için kullanma düşüncesi vardı baktı sen namuslusun dindarsın o yüzden
00 YorumlaNamaz kılan kızı değil terketmek baş tacı yapardım beee. Böyle saçma şey mi olur.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 929 cevap paylaştı. hayir ayrilmam.. onun dini kendine, benim dusuncem kendime.
00 Yorumla
+1 yılinsan yapmıyosa yapana saygı gösterir be ne iş bu bahane etmiş o bence
00 Yorumlamillet inancına önem veren bırını arar bulamaz
senınkıde bulmus kıymetını bılmıyor
dunyanın adaletı
yapacak bısey yok10 Yorumla
+1 yılee ahir zaman da yaşıyoruz şaşırmıyorum artık çoğu şeye :(
00 Yorumla
+1 yıldine bakış açısı farklı ki senin namaz kılman onu rahatsız etmiş.
00 Yorumla
+1 yılSaçmalamış o yaa namaz kılmayabilir kılana mani olmayacak bunu anlayınca geri döner merak etme
00 Yorumla
+1 yılErkek arkadaşın ateist mi?
İlişkiye başlamadan önce müslüman değil miydin?02 Yorumla
Soran+1 yılmüslüman idi
- +1 yıl
O halde sadece bu bahane olmuş
Gizli Üye(36-45)+1 yılhttps://youtu.be/tQ5xpdi2exoya bunla akp polisiyle ve akplilerle selam bile alınıp verilir mi
10 YorumlaSeni sevmediğinden ayrılmış, bu da saçma bir bahane olmuş.
00 Yorumla
+1 yılresmen senle ayrılma istiyor bu yüzden bir sacma neden bulmuş. Kafana takma
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılHaha çok tuhaf namazina kadar imanlisin ama sevgilin var. İslamda flort yasaktir hanimefendi
00 Yorumla
+1 yılNamaz kılmayı Türkiye'de yaşamaya nasıl bağladın, onu pek çözemedin ama yanlış yapmış arkadaşın.
01 Yorumla- +1 yıl
Sırf namaz kılıp başka bir şey yapmıyorsa işler değişir.
Seni terketmesi senin için daha hayırlıymış demekki. Ben olsam şükrede kurtulmuşum derim
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılP. slğin tekiymişşş orta parmağını gösterip yol verseydin
00 Yorumla Bahane bulmuş olmalı. Namaz kılmak kimseye zarar vermez.
10 Yorumla
+1 yılS. olup gitsin... Sende potansiyel görememiş kızım...
00 Yorumla
+1 yılALLAH'a şükret ki sana gercek yüzünü göstermiş onun.
00 YorumlaTürkiye'de bir erkegin sevgilisini eşini nişanlısını sırf namaz kılıyor diye terketmesi kadar troll bişey yoktur.. hiç inandırıcı degil..
00 Yorumla
+1 yılİnançlı olmasi önemli. Ama namaz kilmasi ya da kilmamasi onun günahidir beni bağlamaz. Tabiki kılsın isterim ama kılmazsa da kimseyi zorlamam.
00 YorumlaDangalaklık gözlerini kör etmişse böyle bisey yapması normal nasıl bisey diye hic sorma açıklamak icin dangalak olmak gerek :D
00 Yorumla
+1 yılBenim hoşuma giderdi hatta benide zorlasa daha hoşuma gider ilişkimiz daha ileriye taşırdım sevgilin salakmış bence
10 Yorumla
+1 yılNamaz kılmıyor diye ayrılmayı anlarım da namaz kılıyor diye ayrılmak nedir ya hayır nerden buluyorsunuz böyle insanları anlamıyorum.
10 YorumlaGitsin gay olsun o zaman. Namaz kılan kız candır. Özellikle sosyal olanları
22 Yorumla
Soran+1 yılsosyal olanlardan kastınız ne ?
+1 yılboşver ya ateistmiş demekki sana saygı göstermesini geç ilerde zaten büyük problem yaşardın boşver.
28 Yorumla
Soran+1 yılbu devir de saygı da kalmadı
- +1 yıl
de yi bitişik yaz be canım ablam :(
Soran+1 yılbu da ayrı bir takıntı be
- +1 yıl
valla ygs ye hazırlanırken kafayı yemiştim türkçe çöze çöze hastalık oldu sonra kusura bakma :)
Soran+1 yılyok estağfurullah olur böyle şeyler siz kusura bakmayın
- +1 yıl
biz namaz kılan kız arıyoruz adam namaz kılıyo diye ayrılıyo böyle bir şans olamaz :D
Soran+1 yıloluyormuş demekki
- +1 yıl
kader kısmet ya yapacak bişey yok ben elimden geleni yaptım az önce de yaptıgım gibi :)
+1 yılen güzeli sende onun gibi birinden kurtulmuş oldun ayrılmasa iyi olmzdı
ben eşimin namaz klımasını tercih ederim ama zorlamamda22 Yorumla- +1 yıl
Zorla..
- +1 yıl
@cicikiz_21 Allah için yapılmalı yoksa zorlamamnın anlamı yok dahada terslenir
+1 yılSanmam başka bir yanlışını görmüştür bu bahane etmiştir
02 Yorumla
Soran+1 yılo zaman adamsa o yanlışı söylerdi
- +1 yıl
kardeşim yanlış anlamadın dimi bahanesi bu olmuş yani
Allah herkese namaz kılan bir eş nasip etsin benide namaza teşvik etsin inşallah bundan güzel birşey yok sen gerçek aşkı bulmussun bacım allah. Kabul etsin
10 YorumlaUlan Şu Arz Talep İlişkisine Ultra Dua ederek Ayar çekmek istiyorum ama neyse :D
hani Davul dengi dengine çalıyordu? Davulum nerdeeeeeeee01 Yorumla
Soran+1 yılarz talep ilginç :)
- Devamını Gör (164)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler