Siz namaz kılmıyorsunuz ve sevgilinizin namaz kılmasını istermiydiniz ya da umrunuzda olmazmıydı sizin için bir sakıncası var mı rahatsız olurmuydunuz ya da hoşunuzamı giderdi?
Cevabın nedir?
Zaten olması gereken de bu değilmidir kardeşim?
Gerçi artık zamanımızda namazdan uzaklaşan birey sayısı çoğalsada namaz kıldığı halde ahlaktan haberi olmayan insan sayısıda azımsanmayacak kadar çoktur. Namaz ve ahlak paralel gitmesi gerekir.
Ayrıca gerçekten adabıyla örtünen kapalı namazında Allah'tan korkan ve Allah'ı seven birisi varsa linkini gönderde nikah dairesinden randevu alayım
Malum artık o tipler pek kalmadıda30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben kılıyorum çook şükür sevgilimimde kılmasını çok ama çok isterdim. İnşallah olur öyle bir sevdiceğim..
31 Yorumla
Soran+1 yılinşallah
Benim nişanlım kılıyor, sayesinde bende namaza başladım. Çok güzel bir şey. Allah ondan razı olsun :)
123 Yorumla- +1 yıl
bu olumlu yorum yapanları niye eksiliyorlar niçin eksiliyorlar çok merak ediyorum
Soran+1 yılAllah razı olsun :)
+1 yılkılmalı, ya da benimle tanıstıktan sonra kılmasına vesile olabilirim :)
165 Yorumla
Soran+1 yılne güzel..
- +1 yıl
:))
Soran+1 yılsenden her eve lazım ;))
- +1 yıl
eyvallah :D :D
Soran+1 yıl:))
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
94
Cevap
55Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyle soru mu olur yaa? Kiyamet alameti iste, gunahlar sevap gibi, sevaplar da gunah gibi gosteriliyor :((( ya da demokrasi ve ozgurlugun kit anlayisi iste. Hangi taraftan bakarsan bak boyle bir olay bastan asagi yanlis
72 Yorumla
Soran+1 yılistemem diyenler var ama ve onlarada uygun cevap veriyorum. yorumları okumanı tavsiye ederim
Cevap sahibi+1 yılOkudum zaten, farkindayim ondan boyle bisey yazdim, sana karsi degil cevabim, negatif cevap veren insanlara karsi yani
+1 yılKendi inancı, kendi ibadeti, kendi sevabı yani sevgilimin yaptığı her şeye duyduğum saygıyı buna da duyarım ve duyuyorum zaten çok dinine bağlı bir insan değilim ama sevgilim namaz kılıyor bunun bana ne zararı olabilir ki
70 YorumlaSevglmn namaz kilmasini cok isterim benden once allaha yakin olmasini bni allahtan istemesini cok isterimm
54 Yorumla
Soran+1 yılAllah rızası için sevmesi seni..
Soran+1 yılAllah nasip etsin hepimize böle sevgiler ve sevgililer inşallah
Namaz kilmasinin nesinden rahatsiz olayim ki sen musluman değil misin ne bicim soru bu buradakiler ne biçim insanlar ya
72 Yorumla
Soran+1 yılrahatsız olanlar varmış işte en azından onu ögrenmiş olduk
Ne güzel işte kılıyormuş herkesin yaptığı inandığı kendine Allah kabul etsin, rahatsız olmam kesinlikle
410 Yorumla
Soran+1 yılmaaşallah diyelim o zaman
Soran+1 yılkılmayıp da daha rahat olamayacaklarını düşünen ve kılan istemeyen kızlar var. ne mutlu sizin gibilere yani her eve lazım..
Soran+1 yılorası muhakkak tabi ama kılan insanlarda onlara dikkat ediyordur biraz ;)
Soran+1 yılnamaz kılarken resim çektirenler gibi mesela :D
Soran+1 yılhani bir söz var ya orucu uykuya tutturursan sevabını da rüyan da görürsün diye aynen o hesap ;)
Hosuma cok giderdi tabi cok mutlu olurdum hem beraber namazimizi kilardik hemde beraber kuran okurduk ^.^
65 Yorumla
Soran+1 yılinşallah inşallah...
+1 yılHayran olurdum. Onun araciligiyla ben de baslarim :)
52 Yorumla
Soran+1 yılinşallah bulursun öyle birini :)
- +1 yıl
Sagol. Insallah :)
+1 yılNamaz kılması bence iyi bir şey olurdu ama herkese göre değişiyor tabi
62 Yorumla
Soran+1 yıltabiki iyi birşey. seni Allahtan ister Allah rızası için sever o kişi ;)
- +1 yıl
Ne güzel bòyle düşünene o zaman :-)
Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ben kılmıyorum, erkek arkadaşım kılıyor, birgün bana da nasip olur inşallah
45 Yorumla
Soran+1 yılinşallah ama bir gün onunlar beraber bir kere de olsa kılmalısın bence
Soran+1 yılaaaa neden?
Soran+1 yılonunla beraber bir kere kılmanı tavsiye ederim
- Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok hoşuma giderdi.
Yaratanımla bağını kopartmamış hiç derdim. :)34 Yorumla
Soran+1 yılher namazda sanada dua ederdi diğmi..
- +1 yıl
İçinden gelirse ederdi. Zorlayamam ki :)
Soran+1 yılseven sevgilisi için namaz kılıyor, sevgilisinin verdiği için de dua ederdi tabiki ;)
- +1 yıl
Tabii. :))
+1 yılEğer Allah için yapacaksa namaz kılmasını isterdim.
33 Yorumla
Soran+1 yılsevdiğini bile Allah rızası için sevmeli insan..
- +1 yıl
Allah için sevmektir aşk √√
Soran+1 yılnokta.
Hep namaz kilmaktan yanayim ne mutlu ki namaz kilar hep dedim zaten ama beni dinleyen kim neyse
34 Yorumla
Soran+1 yılanlamıyorsa vur kafasına terlikle :)
Soran+1 yılçek resti sende çok mu zor ben mi söylicem yaa :)
Ben kılmıyorum ama eşim namaz kılmaya başlarsa"Allah kabul etsin" derim. Saygı duyarım. Herşey içten olmalı, gösteriş için değil.
60 Yorumla
+1 yılTabii ki de hoşuma gider, ama kılmazsa da sorun değil. Namaza karşı olması ve benim namazıma karışıp durması da ayrılık sebebidir.
60 YorumlaAh , tabi ki gider hoşuma. Çok sevinirim ve kılmadığım halde ona bakarak bende heveslenip kılardım. Dini ne olursa olur herhangi bir yaratıcı inancı barındıran biri ile birlikte olmaktan zarar gelmez.
41 Yorumla- +1 yıl
+1 👍🌹✅
Kendim namaz kılıyorum ve sevgiliminde kilmasını isterim tabiki
43 Yorumla
Soran+1 yılşu an tek hayalim sevdiğim insan ile namaz kılmak..
Soran+1 yılamin :))
+1 yılRahatsız olmak ne alaka aksine çok hoşuma giderdi hatta benim de kılmama vesile olabilirdi :)
23 Yorumla
Soran+1 yılilla bir vesile şart dimi :)
- +1 yıl
Namaz kılmakta geç kalanlar genelde bir vesile ile heveslenip başlarlar :)
Soran+1 yılbenim gibi :)
Namaz kılmak rahatsız edici bir şey değil ki. Hoşuma gider tabi ki..
71 Yorumla- +1 yıl
🌹🌹
+1 yılCok ama cok Severim Gercekten.
In shaa Allah bende baslamak istiyorum Ve düsünsene onunla birlikte kilsak ne güzel olur :)74 Yorumla
Soran+1 yılbenim tek hayalim beraber bir defa da olsa kılmak. başlamak istiyorsun inşallah biran önce başlarsın
- +1 yıl
Umarim gönlünce olur :)
- +1 yıl
beraber başlyalım tatlım:)
- +1 yıl
Hepimiz basliyalimmm :)
Alnini secdeye dokundurup evden cikarken de o alnini bana opturen bir esim olsun istemisimdir hep
63 Yorumla
Soran+1 yılinşallah
- +1 yıl
Benimde oyle durumum oldu kiz taradi alevilere vermiyomus kizlarini dedi ailesi bende dedim insallah kizin sizin istediginiz biriyle evlenir ama kiziniza zulmeder dedim beddua etme dediler aradan 3 yil gecti kizlari evlendi 2 yila kalmadan bosandi kiz simdi 26 yasinda ve dul olacak is mi bu
+1 yılBen kılmıyorum fakat kılsa çok hoşuma giderdi. Allah'tan korkan adamdan kolay kolay zarar gelmez çünkü :)
41 Yorumla
Soran+1 yılaynen..
+1 yılMüslümansa namaz kılmamasına şaşarım , yapılması gereken bir ibadet onu yüceltmez ama benim de hoşuma gider
60 Yorumlaözellikle kılsın kılmazsa olmaz demem, kılarsa sakıncası da olmaz ne güzel beraberce kılarız
60 YorumlaTâbi kılsın karışmam :-) hatta beni bile teşvik etsin isterim :-)
52 Yorumla- +1 yıl
✅👍
+1 yılHosuma cok giderdi ve benide tesvik etmesini isterdim israr degil ama hadi namazlarimizi kilalim falan diye isterdim yani :D
50 YorumlaDiğer konusunda 8,9b cevap paylaştı. tabiki gider niye gitmesin
103 Yorumla
Soran+1 yılyorumları oku kesinlikle istemem diyen hatta dinsizler var
Soran+1 yıldimi bide öyleleri var
Ne kadar güzel bir duygu onun yapmasıyla bana da teşviğe sebeb olur ikimizde hayırlı kullarından oluruz. güzl güzel teklife razı olur gider onun alnından öper.. gerekiyorsa anasını arar hayırlı evlat yetiştirmiş derim.
10 Yorumla
+1 yılTabiki isterim bu dünyada olan beraberligimiz insallah ahirettede devam etsin diye..
50 YorumlaDiğer konusunda 778 cevap paylaştı. Kildiktan sonra Allah kabul etsin derdim baska ne denirki. O normal olani yapiyor. Ayrica sevgilim olurkende heralde namaz kildigini falan biliyorumdur heralde.
20 Yorumlaasıl kılmıyorsa sorun vardır insanda Allah korkusu olmalı daha ne
41 Yorumla- +1 yıl
🌹✅
+1 yılAsırı sevinirim bende cok istiyorum fakat oturtturamıyorum bir turlu birbirimize destek oluruz
30 Yorumla- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen dinlere inanmıyorum, öyle biri ile birbirimizi istemezdik sanırım. Bir kere dindar sayılabilecek biri ile denemiştik, hiç kavga etmedik ve kendisi ile hala görüşürüm ama yok ilişki olmuyor.
14 Yorumla
Soran+1 yılne bakımdan olmuyor ki karşı değilsen sen eğer?
- +1 yıl
Görüşlerimiz bir değil. Sence dindar biri ile dinlere hiç inanmayan biri ne derece ''eş'' olabilir? Hadi yüzeysel inanırlar neyse de ciddi anlamda inanan biri için inanmamak bir sorun değil midir? Benim için de inanmayıp-küçümsediğim masal dediğim şeylere onun hayatını adaması sence sorun olmaz mı?
Soran+1 yılseni seviyorsa eger senin inanman içinde elinden geleni yapar neden olmasın ki
- +1 yıl
Ben inanmam ve ben de onun inanmaması, kendi deyimimle gözünü açması için elimden geleni yaparım. Bu ilişki pek sürmez. Hatırlıyorum ona bir TuranDursun videosu izletmiştim, zoraki gülümsemişti ama beğenmediği belli idi. O da haklı. Arkadaşlıkta bir sıkıntı yok da ''eş'' seçiminde bazı konularda ortak düşünebilmek çok önemli diye düşünüyorum.
- Diğer konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili degilde arkadasim kilsada cok hosuma gider onun adina sevinirim oldukca
50 Yorumla
+1 yılAsla rahatsız olmam bılhassa destek olurum Allah korkusu olan ınsandan asla zarar gelmez ıkı tarafta kılıyorsa zaten emın ol hıc sorun yaşanmaz
30 Yorumla
+1 yılNe gunlere geldik be namaz kilmanin sakinca olup olmamasi soruluyor.
45 Yorumla
Soran+1 yılbak yorumlara birisi ne demiş. dindar insanları sevmem.
namaz kılmasını istemeyenler de duydum ben- +1 yıl
Sana demedim lafi soran. Sormaya sebebiyet veren seylere dedim.
Soran+1 yılher çeşit insan var malesef..
- +1 yıl
Profil fotosuna gelll :)
Soran+1 yılhahaha diğmi :D
ben öküzün dibiyim ne yani inkar mı edeyim şimdi :D
O namaz kıldıkça benim de kılasım gelir ve birlikte namaz kılarız bu da bizi çok mutlu eder :)
30 Yorumla
+1 yılherkes kendine kılıyo namazı. ama kılsa sevinirim hoşuma gider
40 YorumlaIsterdim bir sakincasida olmazdi hatta birlikte kilmak bile isterdim insallahta kilabilirim
50 Yorumla
+1 yılbir sakincasi yok rahatsiz da olmam hosuma giderdi
30 Yorumla
+1 yılAllah kabul etsin diye düşünürüm. Benim yerime de dua etsin :)
30 Yorumla
+1 yılKendi bilecegi iş, kendi inanci dahilinde yaptigi bir sey. Bir şey düşünmem.
10 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. madem sevdigim kiz namaz kiliyor ne mutlu bana o zaman ben kilmasan bile gelip de hadi birlikte namaz kilalim dedikten sonra birak karsi cikmayi onunla birlikte kilarim :)
00 Yorumla
+1 yılbn imam olayım o cemaatim olsun :-)
ne güzel işte.
bumdan daha füzel bişey varmı.31 Yorumla- +1 yıl
bn imam olayım o cemaatim olsun :-)
ne güzel işte.
bundan daha güzel bişey varmı.
Nasıl karşılardiniz de bitir uzattıkça uzatmışsın soruyu soruya gelicek olursak keşke olsa ne güzel olurdu allaha yaklaştıran bir sevgili
10 YorumlaHoşuma gider. Gurur duyarım. Kılmadığım için utanıp bende başlarım belki ama kılmazsa da bir şey demem.
30 Yorumla
+1 yılNamaz İbadetlerin Başından Gelen Yapılması gerekenlerden Birisi Ben kılmıyor Eksiksem Neden Sevgilimde Ben gibi Olsun ki Kutlarım!!!
20 YorumlaDiğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. Beş vakit namaz kılması, kılmayan birini rahatsız eder elbette.
21 Yorumla
Soran+1 yılneden rahatsız olursun mesela
+1 yılBen ateistim ama sevgilim müslümansa kılsın nevar bunda :) ibadet bu
36 Yorumla
Soran+1 yılsizin ibadetiniz nedir peki
- +1 yıl
Benim bir inancım yok. Dolayisiyla ibadet yok.
- +1 yıl
Haha :) laflara bak
Valla hergün ders calisiyorum okul zor
Ona 5 kat daha fazla asik olur.5 kat daha fazla saygi duyardim. çok sevinirdim. en Lisa zamanda onunla evlenmenin yoluna bakardim
20 YorumlaNe güzel sabah namazina beraber kalksak veya ben uyandirsam onu ikimiz bir duada bulussak Allah korkusuu olan bir eşten daha güzel ne olabilirlik ;) :)
11 Yorumla- +1 yıl
https://www.hizliresimyukle.com/image/BAhL işteee buu :) ;)
+1 yılNamaz ve sevgili? demek ki namazında eksiklik var derdim.. namaz ve helal olmayan bir ilişki beraber yürümez..
00 YorumlaDiğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Benim düşüncem
https://truegif.com/pictures/gif/5708.gif00 Yorumla
+1 yılcok hosuma giderdi elbette ki
63 Yorumla
Soran+1 yılsenden de istese peki?
- +1 yıl
ben kiliyorum ztn ama kilmasaydmda bnden istemesi gzl bsy memnun olurdum kilmaya calisirdim
Soran+1 yılsonuçta sevgi fedakarlık ister tebrik ederim senide
Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Buna göre ayrım yapamam. Kılıyorsa kendine kılmıyorsa yine kendine ben bağlamaz.
20 Yorumla
+1 yılay ben ona kurban olurum.. Allah bozmasın :)
82 Yorumla- +1 yıl
😄😛
- +1 yıl
:))
eski sevgilim kılıyordu ben de ezan vakitleri uyarıyordum kalk gız kıl namazını avarantılık iyi değil diye :)
10 YorumlaNe mutlu bana o zaman banda oylesi lazim helalimle beraber namaz kilmak paha biçilemez
20 Yorumla
+1 yılDini bütün biri derim
53 Yorumla
Soran+1 yılyani?
- +1 yıl
Aşık olurum
Soran+1 yıloooo çok iyi
+1 yılisterim tabi ben cehenneme gidecem diye oda mı gidecek
10 YorumlaDiğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kızların cevabını okudumda hepsi memnun olurmuş bu durumda.. Siteye dindar erkekleri çekmek lazım :)
20 Yorumla- Devamını Gör (89)
Devamını Gör(134)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem