Soru gayet net, sevdiğiniz bayan önceden tecavüze uğramış kabul eder miydiniz bu kızı?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞekil A daki ben avu u değil trajedi yaratmak istemiyorum 2013 yılında sevdiğim adam hastayım dedi evine çağırdı dayanamdım işte girtim ekmek arası aldım ona kapınasına gittim evde elektrik yok cebinde parası yok haline acıdım ben eve adım atmaz kapıyı arkamdan kilitlemesi bir oldu saldırdı beni kullandı tokatmı yemedim o gün işler çığırından çıkmıştı onu bıcaklamayı göze bile almıstım aradan 3yl gecendi hayatıma birisini aldım adanalı anlattım böyle böyle diye karşımdaki kisiyi aptal yerine koymak istemem sonuçta o naptı inanmadı ve durumu kullanmaya calıstı sevismek lcin kapıma kadar geldi zor durumda bıraktı beni ve onunla oldum şimdi hayatımda kimse yok kimseye güvenmem dısarı cıksam önümü arkamı kontrol ederim hep panik atak oldum birde kalbimde çarpıntı var 24 yasında 37 kiloyum sonucmu karşındaki kisi kabulüm der yanından ayrılmayacagım der seni ikinci planda tutar birşey olsa yüzüne vurur bu durumu anlatamazsın kimseye acını anlatsanda anlamazlar zaten
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl*avuntu olacaktı yazamamısım pardon
Soran+1 yılCok uzuldum bitanem benim duruma benziyor ama ben tanistigimbirisine soyleyememdim o yuzden kullanmaya kalkan olmadi Allah duzgun insanlarla karsilastirsin , buyuk gecmis olsun😞
Cevap sahibi+1 yılDurumun işleyişi zanlısı önemli degil biliyomusun yaşadığın olay beynine ve bedenine kazınıyor ayıptır söylemesi abdest alırsın yine kirli hissedersin kendini dokunulan yerlerden el izleri cıkmıyormus hissine kapılırsın yaşadığını yasayanlar bilir yalnızca zor yani
Soran+1 yılEvet cok zor bir sen anliyosundur Şu an beni igrenc hissediyorum mesela banyo yaparken daha bir surtuyorum o anlar geliyor surekli aklima dokundugu yerlere vuruyosun bedeninden nefret ediyorsun hatta bu satirlari bile gozumden yaslar suzulerek yaziyorum 😞😞
Cevap sahibi+1 yılAh be güzelliğim anlamazmıyım inan Allah serrin icinde bile bir hayır verirmis bizim kacınılmaz sonumuz buydu bile göre yapılan bir durum değil bu hic bir genc kız bedenlni istemediği bir adama sunmaz biz yenik basladık ama daha güçlü oimalıyız düğüne gittiğimde beyazlar ıcınde gelini gördüğümde üzülmüyormuyum üzülüyorum tabiki ama benim icin gelecek diye bir kavram yok evlilik planlarıda rafa kalktı tek amacım yıkılmadan ayakta durabilmekte kendimi küçük düşürmekte istemiyorum nasıl her erkek kendl hür iradesini kullanıp yasamına fevam ediyorsa bizde oyle olmalıyız alnımızın akıyla elimizde mesleğimizle dik sağlam adım atan bireyler olmalıyız bak o zaman kimse bizi ezemez ya da geçmişi irdeleyip acaba beni böyle kabul edecekmi düşüncesine girmeyiz
Soran+1 yılHaklisin Allah iyi insanlarla karsilastirsin canim benim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen size bir soru sormak istiyorum:
Tecavüze uğramış bir kızı kabul eder misiniz, diye soruyorsunuz. Kabul etmek dediğimizde bir alternatifli, seçilebilir durum söz konusu oluyor. Yani buna maruz kalmış bir kız dilenirse reddedilmeye de mahkum olur. Tecavüze uğramış olması, onu diğer hemcinslerinin sahip olduğu flört şansından daha az bir şansa layık olmasını gerektirir, anlamı çıkıyor. Doğru mu?10 Yorumla
Erkeklerle yatanlar bile rahat rahat dolaşabiliyorken ne bu düşünce tabiki kabul etmeyen olucak ama kabul edende bir hayli fazla olur çünkü bu onun suçu değil. hele hele kızlarla yatmış olan bir erkeğin kabul etmemesi saçmasapan şerefsizlik olur. Sevdiğim insanın geçmişinde kötü şeyler olmuşsa ve bunun değişmesini istiyorsa hiçbirşey engel olamaz onu seviyorsam gerçekten kabul ederim tabiki
21 Yorumla
Soran+1 yılGuzel gorusun icin tesekkur ederim haklisin
Kabul etmem diyen p*rno yıldızına aşık olsun. Amin
89 Yorumla- +1 yıl
Güleyim mı üzüleyim mı bilemedim. Ama gülme tarafı daha ağır bastı 😂😂
Soran+1 yıl:)) amin
Soran+1 yılSevgilimin evine gittigimi gecelere kadar icip kafamin guzel oldugunu yazmadim ben oraya olayi baska yerlere cekmeyin bu dediginle benim yasadigimin alakasi yok bir tarafindan elementler uydurma.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
70Cevap
insanları geçmişine göre yargılamak, seçmek çok saçma.
tecavüz değil, kendi isteğiyle bile birisiyle birlikte olmuş olsa ve bana bunu ilişkinin başında açıkça, düzgünce söylese kabul ederim. ama "o"nun yaptığı gibi aradan 3 sene geçtikten sonra söylerse bu yalanı kaldıramam (dım).10 Yorumla
+1 yılbüyük konuşmaya gerek yok öncelikle etmem ya da ederim diye. Nasip oldu mu herkes kabul edilir. Böyle aşağılık bir olaya maruz kalan kişiler çok hassas olur o zorluğu göze alabilmek gerekir kabul etmek için. kendim için söylüyorum, gönüle girerse bir kişi ömür adanır ona ömür
10 Yorumla
+1 yılŞimdi şöyle bir şey var.
1. Kız zorla kaçırılır ve istediği dışında tecavüz edilir.
2. Kız erkek arkadaşının evine gider öpüşürler falan sonra erkek kız istemese de ona zorla sahip olur.
Her ikisi de tecavüz olsa da 2. sini kabul etmem zor. Çünkü kız dediğin başkasının evine gitmeyecek50 Yorumlaederim çünkü yaralı bir serçe gibi, ve dokunmazdım ona o isteyene kadar, sonra birde sevdimi beni sağlam kadın olur ondan
22 Yorumla
Soran+1 yılTesekur ederim guzel gorusun icin
Daha çok bağlanırdım heralde. Benimleyken güvende hissetmesini isterdim. Dokunmadım gerekirse.
11 Yorumla
Soran+1 yılGuzel gorus tesekur ederim
- Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılöncelikle sunu söyleyim yanlıs anlasılmasın. tecavüze kesinlikle karsıyım haklısı yoktur bu durumun. ama sevdigim bayan gidipde abaza kesimin önünde ters bir hareket yapıpta bu duruma geldiyse kusura bakmasın yani özelliklede ben onu uyardıysam. ama sıradan bir durumda öldürebilirim yapan kişiyi bulursam
13 Yorumla
Soran+1 yılDedigin sey sozkonusu degil bende, umarim oyle birisiyle de karsilasmazsin
- +1 yıl
aksi takdirde yanında olurdum
Soran+1 yılTesekur ederim yorumun icin
+1 yılSevgilimin tecavüze uğramasını kabul ederim de. Kimin tecavüz ettiğini öğrenip ortada kanıt kalmayacaksa şekilde tecavüz eden kişiyi öldürdükten sonra sevgilim bir katili kabul eder mi acaba?
13 Yorumla
Soran+1 yılEder bence, tesekur ederim gorusun icin
- +1 yıl
ben teşekkür ederim. Allah yardımcınız olsn.
Soran+1 yılAmin cumlemizin sagolasin
+1 yılgerçekten tecavüz ise ve bunu da bana önceden söylerse anlayışla karşılarım ama önce samimi mi anlamaya çalışırım
10 Yorumla
+1 yılNe alaka ya. Tecavüze uğramış kız kabul edilmicek ama hayatı sadece kızlarla yatmak olarak geçmiş erkekler kabul edilmicek. Ohhhh oldu valla
11 Yorumla- +1 yıl
Edilecek olacaktı o pardon.
- Diğer konusunda 18,8b cevap paylaştı.
+1 yıltecavüz suçtur , kabahat değil... neden etmeyeyim ki..
20 Yorumla
+1 yılSeversem niye kabul etmeyeyim. Kendi iradesi dışında gerçekleşmiş bir şeyden o kişi sorumlu tutulamaz.
10 YorumlaOnu o halde kabul etmek ona sahip çıkmak bile sevap.
20 YorumlaTecavüze uğraması onun suçu değil bundan dolayı kabul etmicekler saçmalıyolar bence
20 YorumlaSeni her halinle kabul etmeyen insanın sevgisi de yalandır zaten.
10 YorumlaEvet sonucta kendi istegiyle olmamis kizin ne sucu var
10 Yorumla
+1 yılKızla herşeyimiz uyuşuyor tek problem tecavüz ise ederdim.
10 Yorumlaevet ederim. çünkü tecavüz; irade dışında gerçekleşen bir şiddet eylemidir. Bu onun suçu değil.
20 YorumlaCiddi anlamda bilinçaltınızın çok pis olduğunu düşünüyorum, eğer sadece soru sormak için sorduysanız. Ama başka amaçla soruyorsanız bir şey diyemem
05 Yorumla
Soran+1 yılSoru olsun diye degil kardes
Soran+1 yılO kadin yerinde olmadikca psikolejisini anlayamazsin, kendini bosvermis o kadin ve sevdigi adamin buna inanmamasi sozkonusu
Soran+1 yılUmarim, tesekkur ederim
+1 yıltecavüze ugradıgına güvenılbılcegım bır kız yok malsef yoksa kabul ederdım belki
12 Yorumla
Soran+1 yılBu guvem neyle alakali peki
- +1 yıl
Kisiyle alakli gercekten öyle bir duruma karsilastgina inanmam icin bna o guveni vermesi lazim
Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı. Sen kendini kabul ediyor musun ki bir başkasından bunu bekliyorsun?
12 Yorumla
Soran+1 yılNe yapayim! İntihar mi edeyim? Bunu bende istemezdim yasamadikca bilemezsin. Kendimi kabul etmeyi napayim , ben isteyerek yapmadim bunu
- +1 yıl
İntihar et demiyorum sadece bunu kendinde daha fazla etkilemesine izin verme şu an bile bunu yapıyorsun çok zor bir şey olduğunu anlıyorum ama bir yerden sonra bunu aşıp hayatına devam etmezsen yaşayan ölüden farkın olmaz
Burada da karar senin olacak yaşayan ölümü olmak istiyorsun devam etmek mi
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıledilmesi lazım ama nişanlanıp ayrılanı bile doğru düzgün ksbul etmiyorlar
10 Yorumla büyük konuşmaya gerek yok seviyorsa samimiyse bu konu hakkında elbette kabul edilebilir ama kendini ona buna patlattırıp ortada tecavüze uğradım diye gezerse o iş yaş
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızın rızası yok o istemezdi tecavüze uğramayı. isterdim ben
20 YorumlaNe hikmetse hiç kendim verdim diyene denk gelmiyoruz. Hep tecavüz. Ulan mağduruz.
01 Yorumla- +1 yıl
3 yaşındaki çocuk uğruyor tecavüze
+1 yılPsikolojisinden dolayı biraz zor. Hele bu tecavüz aile içi falansa olmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma zamanla duzelir
- +1 yıl
Düzelsin keşke. Düzelse de çevre şartlarına çok bağlı.
- Diğer konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılTecavüz olabilir ama bilerek zina yapan birini asla
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEderdim nasıl geldi olay başına? Yapan kişi en ağır şekilde suçlanmıştır umarım? Tanımadığım birine bile böyle bir şey yapıldığını duyunca sinirden deliriyorum üzülüyorum
022 Yorumla
Soran+1 yılBunu yapan kisi sevgilimdi. Surpriz biryere gidicez dedi yol biraz kırsallaştı nereye gidiyoruz dedim birsey demedi, arabada oldu kapilari kilitledi agzimi kapatti o an olmek istedim ellerimi tuttugunda dahi hickiriklara boguldum ne kadar agladim yalvardim ve dayak yedim bilemezsin itmeye calistim hep yok cok dehsetti😞 surekli aklima geliyor banyoda daha bir hırsla surtuyorum vucudumu sanki cok kirliymisim gibi hissediyorum vucuduma vuruyorum 😞😞😞 sucu mu? Sucu almadi
Cevap sahibi+1 yılNasıl almadı ya neden almadı?
Soran+1 yılBiraz benim salakligim bilmiyorum, tehdit etti sikayet etsem duyulur diye de dusundum kendi icime attim Allaha havale ettim
Cevap sahibi+1 yılKusura bakmada siz böyle oldukça tecavüzler artıcak yanlış anlamazsan bir şey sorabilir miyim?
Soran+1 yılEvet haklisin ama adim duyulcak endisesi cok kotu cevremdekiler zaten cok degisik insanlar cesaret edemedim :/ sorabilirsin
Cevap sahibi+1 yılBenimde kız arkadaşıma zorla oral yaptırıldı dövdü falan ben o bunu istemesede biraz zevk aldığını düşünüyorum. Sen hiç azcıkta olsa zevk aldın mı doğruyu söyle lütfen?
Soran+1 yılNe diyosun ya sen cok sasirttin beni boyle soru beklemiyordum. Agladim o kadar vurdu bana yalvardim canımı cok yakti tecavuz diyorum neyin zevkinden bahsediyorsun
Cevap sahibi+1 yılBenim sevgilimde senin gibi tepki verdi ama bana ilk attığı şey döllerini yutmak istiyorum hepsini almak istiyorum ağzıma ilk dediği şey buydu sonrada 2 yıl önce masturbasyona başladığını öğrendim yani bu olayda 2 yıl önce olmuştu bana sert davran canımı yak falan diyor çok şüphelendirtiyo kendinden öyle değil mi ama?
Soran+1 yılSevgilinde sorun varmis istiyormus belki de
Cevap sahibi+1 yılBu davranışından gerçekten istiyoduru çıkardın mı?
Soran+1 yılBilmiyorum olabilir, ama belkide sert seviyordur. Tamam benim de sert dikkatimi cekiyordu ama bu yasadigim kadar sert degil. Bilemeyiz isteyerek mi yapti
Cevap sahibi+1 yılBana beni kabul eder misin ben kirliyim falan dedi rüyasında bir kere gördü o anı 2 gün ağladı
Soran+1 yılRuyasinda gormesi normal bende gordum birkac defa. iki gunden daha cok agladim ama
Cevap sahibi+1 yılSana sadece oral yaptırsaydı ne halde olurdun?
Soran+1 yılBilmiyorum yine kotu olurdum ama tecavuze ugramak daha kotu
Cevap sahibi+1 yılOndan azda olsa zevk alır mıydın?
Soran+1 yılAamacin ne
Cevap sahibi+1 yılMerak ediyorum
Soran+1 yılEtme
Cevap sahibi+1 yılO zaman alıcaktın zevk etme dediğine göre
Soran+1 yılHayir zorla yapilan birseyden zevk almam heleki bunu bana tecavuz eden erkek olacak insan yaptiysa canini acitirdim
+1 yılen azından sucu olmadan yasanmıs bazıları gibi yapıp kızım demiyor
10 Yorumla
+1 yılYara açmaya değil, yaraları sarmaya geldim.
35 Yorumla
Soran+1 yılGuzel gorusun icin tesekur ederim
- +1 yıl
Erkeğin görevi budur. Korumak, kollamak.
Soran+1 yılHaklisin bunu firsata cevirmeye calisan insanlar da var koruyup, kollayan da
- +1 yıl
Düşenden istifade eden leş kargası çok. Lakin bunu yapmayacak adamlar da var.
Soran+1 yılKatiliyorum
- Diğer konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılne desek boş burda atıp tutanlara bakmayın inşallah kmsenin başına gelmez
00 Yorumla
+1 yılaşk ve sevgi varsa engel değildir
20 YorumlaKabul ederdim tabikide
10 Yorumla
+1 yılAllah sabir versin
14 Yorumla
Soran+1 yılSagolasin
- +1 yıl
Ne demek kuzucuk.. konusmak istersen biriyle yazabilirsin seni dinleyecek biri var yani
Soran+1 yılTesekur ederim canim😊
- +1 yıl
Sorun degil seni anliyorum
Diğer konusunda 11,7b cevap paylaştı. Ederim.
18 Yorumla
Soran+1 yılAnladim
Soran+1 yılNeden ayrildiniz cok ozel degilse :/ sen onu o sekilde kabul ettin mi, ona inandin mi
Soran+1 yılEvliysen neden gorusesin :/
+1 yılduruma baglı büyük konuşmak istemem
10 YorumlaDiğer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ederim deseler de zor
20 YorumlaEderim. Onun suçu değil sonuçta
10 Yorumlaederim vicdanliyiz evelallah
20 Yorumla
+1 yılYapılan pislik kızın suçu değil.
10 Yorumla- Diğer konusunda 12,4b cevap paylaştı.
+1 yılEdebilirdim
Etmeyebilirdim
Kıza bağlı.10 Yorumla Eski sevgili tarafından mı? :D
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
ince detay
Soran+1 yılMasumlastirmak degil kesinlikle, herneyse
- Diğer konusunda 58b cevap paylaştı.
+1 yılEderim ama psikolojisi yerindeyse
10 Yorumla Sevdikten sonra bunlara bakılmaz diye düşünyorum
20 YorumlaEğer seviyorsam gayet tabii
10 Yorumla
+1 yılya şöyle kötü kötü konular açmayın lütfen
01 Yorumla
Soran+1 yılSoru sadece , cevabin evet veya hayir olabilir.
fatmagül ü kabul ettiler meraklanma senide kabul ederler
02 Yorumla
Soran+1 yılKomik degilsin
ederim..
10 Yorumlaasla etmem işim olmaz arkadaşlık bile kurmam başkası dokunmuş benim ne işim olur daha yok.
04 Yorumla
Soran+1 yılBence senin cok konusmaya hakkin yok bu konuda
- +1 yıl
soran şahıs , soru sormuşsun adam cevap vermiş. niye konuşmaya hakkı yokmuş? soru sorma o zaman
Soran+1 yıl@bilgisayarcı42 o anladi dedigimi
- +1 yıl
Bilgisayar bi sg orspu çocuğu
+1 yılederim tabi. onun suçu değil bu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim sevgilim beni etti
04 Yorumla
Soran+1 yılBende sendenim
- +1 yıl
Ciddi misin? :(
Cevap sahibi+1 yıl@itsmenur13 evet
- +1 yıl
Ben tecavüze uğramadm. Ama sana üzüldüm. O yüzden. Yanlış anlama beni
Diğer konusunda 12,6b cevap paylaştı. evet ederim
10 Yorumla
+1 yılTAKILMAYIN BOYLE SEYLERE
00 Yorumla- Diğer konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet, kabul ederdim.
10 Yorumla
+1 yılEtmeyen şerefsizdir
20 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEderdim
10 Yorumla Kabul ederdim
10 YorumlaDiğer konusunda 23,2b cevap paylaştı. ederim tabiki
10 YorumlaDiğer konusunda 7,4b cevap paylaştı. Evet ederim.
20 Yorumla
+1 yılederim sorun yok
10 Yorumlaseviyorsam Evet
10 Yorumla- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?