Arkadaşlar esim bana karşı çok ilgisiz ne arıyor ne soruyor ben ararsam konuşuruz çok nadir arar iki gun önce de tartistik işleri kötüye gidiyor diye sonra ustelemedim ama bana iki kez şiddetli tokat attı. asıl mesele su eşimi bundan yıllar önce bir bayanla facebookta yazılırken yakalamistim evi terkettim ama ailem yüzünden geri geldim sonra aradan iki sene geçti eşimi bir gay ile yazismis sekilde yakaladim esimin aciklamasi ise gay oldugunu bilmiyordum dedi bunun üzerine kapattım yani engelledi dedi ama inanmadım canıma kiydim ama degmezmis anladım daha sonra ailem yüzünden yine devam ettik bu arada her seferinde aklımda soru işareti var ve şunu söyledi bekarligimda bir kez yaptim arkadan midem bulandı çok kötü oldum sen nasıl bir insansın dedim. o dönemler herşeyi deniyordum dedi. fakat ben yine ayrılamadım ailem yüzünden ki bunu soyleyemedim bile inanmıyorlar hoş inansalarda birsey değişmez ayrılma sakin düşüncesi var. bu donemlerle birlikte bizim bir cocugimuz oldu ve vefaat etti çok kötü günler geçirdik sonra eşimin yıllar geçtikçe cinsel olarak bana olan ilgisi azaldı hatta çok çok aza indi şimdilerde yine hamileyim ama eşimin hiç umrumda degilim duygularima hiç önem vermiyor ayrılmak niyetindeyim ama kime nereye gideceğimi bile bilmiyorum sizce bu adamın cinsel tercihi mi farklı yokda beni başkasıyla mi aldatıyor lutfen saçma yorumlar yapmayın hamileyim ve iyice psikolojim bozuldu kafayı yiycem?
Cevabın nedir?
+1 yılÖncelikle güzel kardeşim sen o güzel yüreğinle bize bunları yazmışsın allah inşallah sana yardım eder. Eşine gelince böyle bir adamla devam etme git çalış çocuğunada bakarsın kendinedr çok yiyeceğinize az yersiniz ama böyle bir pislikle birlikte olma benim babamda anemi aldatırdı döverdi gözümün önünde benide döverdi hakkı rahmetine kavuştu küs gittik bak biliyorum kocam yok anlayamam seni gibi ama inan öyle değilböyle hayatını mahvetme iyi kötü işte çalış bak çocuğuna bas tekmeyi şu adama
26 Yorumla
Soran+1 yılCanim ben uni okuyirum 1senem kaldı ama bu adama da tahammülüm kalmadı birde okulu bitirip atama çıkarsa diyirki ben seni boşuna okutmuyorum paranı yiycem ayrilamazsin benden diyor bu yuzden 1 senem kalmışken ayrilsam çok iyi olacak ama nasıl ve nereye gidecem gidecek yerim yok ki
- +1 yıl
Kötü durum ailen kabul etmez mi ya da hem çalışsan hem okusan 🙈 alkahım ya ne kötü durum oof ooof sinirim bozuluyor böyle erkekleri gördğkce duydukca
Soran+1 yılAilem bana çok affedersin kazık attı bu yuzden sildim onları. birde nasil hem okuyup hem calisacam son senem kpss var birde zaten okul iki dine kadar zaman kalmıyor ki
Soran+1 yılIkindine kadar parça parça oldu o kısım bu yuzden ekledim
- +1 yıl
Ya ne yapılır bilmiyorum e enteresan ailen var böyle böyle gay de birşey de annene boşancam de
Soran+1 yılAnneme ilk olan olayda söyledim inanmadılar bana ve o oyle şey yapmaz deyip bana kızdılar o ilk yakaladigimda zaten bir hata yaptim ve şoka girip intihar etmiştim ama çok pişman oldum degmezmis
En İyi Cevaplar
Abla cinsel yoneliminden ziyade sana karsi tavri muhim bence
21 Yorumla
Soran+1 yılHer ikisi de önemli benim için canım ya
Oncelikle sakin ol bacim anlıyorum zor günler getiriyorsun Allah yardimcin olsun belliki kocanın cinsel tercihi farklı seninle ilgilenmemesinden belli rizki veren Allah sen mutsuz kötü olucak isen ayrıl hergün mutsuz olunmaz sanada yazık günah ayrıca şiddet uygulamis çok yanlış bişey ailen sahip çıkmamış olabilir bir işe girersin bişeyler yapıp ayaklarının üstünde durabilirsin millet ne düşünürü boşver senden önemli hiç bişey yok
22 Yorumla
Soran+1 yılBen uni okuyirum zaten bitmesine 1 yıl kaldı ins ama ben bu insandan ayrilamam ki be bir okuttu birde duygu olarak bağımlı hissediyorum kendimi ona ama çekmekte çok zor bu ilgisiz alakasiz inatçı halini ne kadar sevsemde
çocuğu aldırın hemen ve eşinizden ayrılın ailenizede postayı çekin kabul etmiyorlarsa yapacak birşey yok onların istedği gibi yaşamak zorunda değilsiniz
13 Yorumla
Soran+1 yıl8aylik çocuk birde asla aldirmam ben bile bile istedim çocuğu kendim yanlız olduğum için ailemde olmadığı için istedim tek başıma kalmamak için yani
Soran+1 yılTekrar evlenmeyi düşünmüyorum düşünsene ben yillarimi verdiğim adam çok sevdiğim adam bu sekilde ilgisiz , vurdumduymaz, alakasiz üstelik sorumsuz da bak su saat oldu dünden beri aramadi ve haksız olduğunu kabul bile etmiyor
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
23Cevap
+1 yılGünaydın öncelik le bak kardeşim ben gayim eşin gay değil ama biseksuel biseksuel ler den nefret ederim çünkü onlar kızlarla evlenirler erkeklerle de sadece zevk için yani erkekle cinsel amaçla olurlar bütün biseksuel ler nerdeyse böyle çok gördüm çünkü o adamdan sana hayır gelmez bayan sana ilgi gostermiyor sa ztn o gaydir ya da biseksuel ya da sevmiyor seni ama anlatış şekline bakılır sa o biseksuel veya gay bu yüzden o adamla mutlu olamazsın sen o kesin biseksuel
212 Yorumla
Soran+1 yılBiseksüel erkek bakımlı olmaz mi?
- +1 yıl
Olabilir ama niyeti hiç bir zmn iyi olmaz.
Soran+1 yılIşte bizimki bakımlı değil bu yuzden demiştim
- +1 yıl
Ya gaylara bakımlı oluyor çoğu da biseksuel llere az bakımlı oluyor bazıları bakıyor
Soran+1 yılBizimki hiç bakımlı değil o ne oluyor ki kişisel bakımına bile dikkat etmiyor evlendikten sonra
Soran+1 yılSen 21 yaşında gay olamazsın
- +1 yıl
Neden 21 yaşındayım gayim ne den inanmadin
Soran+1 yıl21yasinda tam tercih belli olmaz diye düşünüyorum birde size soru sordum net bir cevap vermediniz gaylikle ilgili
- +1 yıl
Ggggg
- +1 yıl
Bak güzelim bu tercih değil ilk okulda da farkettim ben kendimi bilip bilmeden konuşma.
Soran+1 yılAnladım ama üsluba dikkat lutfen
Soran+1 yılBen sana bir soru sorayım esim gay mi değil mi şu sekilde anlasillır mi çünkü istediği yokk dedim biraz zaman geçtikten sonra tamam dedim başka yere gitmesin diye ama beceremedi yapmayi sence?
Cinsel Yaşam konusunda 8,4b cevap paylaştı. İs hayatindaki karmasanin altinda ezilmis olabilir , ya da baskasi olabilir... ama sana uzak olmasinin senin tavrinla da ilgisi olabilir.. adama ne derece sicak davraniyor ve ne derece sirnasiyorsun, fzigine ve bakimliligina ozen gosterip ona gulumsuyor musun, guzel seyler soyluyor musun, bunlari da bir gozden gecir derm..
07 Yorumla
Soran+1 yılBen yeterince özverili ve bakımlı bir bayanim kendisi çok özensiz kişisel temizliğine bile dikkat etmez çok rahatsız edici.
Soran+1 yılKac kere konuştuk bu konuyu ama hep kızdı yok oyle birsey diye sinirlendi hatta
Soran+1 yılYani ne sizce cinsel tercihi?
Soran+1 yılTelefonunda birsey yok internete de arada girer benim yanimda benim telimde eğer olsa fark ederim sanırım ki evet bakımlı değil
+1 yılŞu an zaten nikahınız Allâh katında düşmüş durumda yani kağıt üzerinde evlisiniz medeni kanuna göre ama manevi olarak nikah düşmüş durumda eşin başka biri ile ilişkiye girdi ise heleki bu kişi hem cinsi ise konuşmaya gerek yok
İlk fırsatta boşanma davası için avukatın ile görümelisin...
Bu evlilik senide çocuğunu da yıpratır..14 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyorsunuz dini nikahimiz niye düşsün ilişkiye felan girmedi ki? başka cinsle de değil hickimseyle
- +1 yıl
Sana olan ilgisinin azalmış olması seninle evli iken başka kadınlar ile diyalog içerisinde olması bile yeterli yanlış okumadıysam internet üzerinden başka kadınlar ile görüştüğünü yakaladım demiştin detayda,
Evlenirken ettiği yemini çiğnemesi bile nikahın düşmesine sebep
Hadi diyelim ki düşmedi bunu bir kere yaptı ise bir daha tekrarlamayacağının garantisi var mı - +1 yıl
Sana attığı tokat ve sen dururken başka kadınlar ile diyalog içerisinde olarak ettiği sadakat yeminini ayaklar altına alması bile yeterli.
Bu işin azı çoğu yok..
Soran+1 yılKadınlarla konuşmadı 1 tane kadın ile gorusurken faceden onu da ben anında yakaladım ondan iki sene sonra da bir erkek ile ama sadece kısa bir konuşma sorduğumda onun gay oldugunu bilmiyordum öğrenince konuşmadım dedi ben inanmadım şok geçirdim ve kendi canıma kiymistim çok pişman oldum degmezmis hiçkimse için üç gün yoğun bakımda yattım canim gitti o değilde ben ahiretimi yakmaktan çok şükür son anda kurtulmustum şükür ediyorum ki böyle bir sebepten dolayı hem bu dünyamı hem ahiretimi yakacaktim
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yıltam anlamıyla onu anlatmamı istersen gel özele çünkü böyleleri üzerinde ben çok sanalda test uyguladım ne işe yarar nasıl kullnırsın bu tavsiyeleri sana kalmış ama buradan yazarsam meyilli erkek ya da kızlar cesaret alıpta eşinin konumuna gelmesin diye yazamam
01 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya saf mi sandin sen beni ne yazacaksan burdan da yazabilirsin diye düşünüyorum özelde kimseyle konuşmam
"Ailem yüzünden" diyip duruyorsun. Ne kadar daha ailen yüzünden hayatından vazgeçeceksin. Üstelik yeniden hamile kalmak? Kendinden bu kadar vazgeçmemeli bir insan. Eşinin ne olduğu artık çok önemsiz. Asıl soru şu sen ne haldesin?
11 Yorumla
Soran+1 yılBen çok kotuyum ama kim sen yok kimsenin umrunda da değil esim hiç umursamıyor bile kac gündür kac kere aradım mesaj attim dönmedi bile aile evet yok haklısın ama çocuğumu ben kendim için istedim
Çocuğunuzu aldırmayın sakin onun günahı çok büyük. Eşiniz size şiddetle yaklaştığı zaman da onu şiddetle uyarın bana el kaldırma hamileyim gibisinden v. s ya gaydir ya başkasıyla aldatiyordur sizi kendinden soğutmaya calisiyordur. Ama bence ailenizle aranizi düzeltin bir kac gün onlarda kalın çocuk içinde sinir üzüntü iyi değil moralinizi yüksek tutun herşey zaten olacağına variyor :)
17 Yorumla
Soran+1 yılAilemle asla görüşmem büyük kazık attılar bana eşime gelince ben onun bana oyle şiddetli vuracağını tahmin etmemiştim çünkü hamileyim birde uzun zamandır vurmuyor diye sanırım bende de biraz suç var teşvik ettim kötü hakaret ettim bana keskenmesine katlanamiyorum çünkü bu huy babasında da var ondan görmüş
- +1 yıl
Kiyamam canım ya acıdı mi vurdugunda. Bak ışte senin ona gücün yetmediginden ancak laf söylüyorsun haklısın ama senin söylediğin laflar onu tahrik ediyor sinirlendiriyor demekki o yüzden sana ne derse desin sus hiç cevap verme bosver bebeğini düşün sadece şehir olarak nerdesin valla istiyorsan gel bizde kal
Soran+1 yılMersinde yaşıyorum canim sagolasin dusunmen yeter. ama o birsey yaptiginda susmayı çok yaptim zamanında. ama daha cok tepeme çıktı ailesi de böyle bunun bu yuzden tepki veriyorum yoksa beter oluyor hersey bıktım be de yoruldum
- +1 yıl
Bol bol dua et allah bir kapiyi kapatir bir kapiyi acar allah yardimcin olsun ama dedigim gibi uzme kendini bebeğe zarar. Esin zaten düşünse uzmez seni o düşünmüyor bari sen kendini ve bebeğini düşün kendini uzme onada yansimasin yavru bebeğin ne suçu var uzme kendini bol bol dua et
Soran+1 yılBebeğim çok kıymetli benim için onu uzulmesi son istegim ve babası istediği zaman görebilir ayrılsak bile ama ben bu adamı malesef ki seviyorum anlamadığım şey bu kişi gay olsa benimle birlikte olup 7 sene gecirirmi? birde çok afedersin cinsellik olurken çok iyiyiz çok affedersin ama
Soran+1 yılDua evet ediyorum şükür mevlam var ailem yok ama işin ilginci eşimin ailesi bunu bilmiyor bile nasıl söylenir ki annesigil asla kabul etmez hatta derler madem oyle niye kac yıldır ve nasıl kac yıldır karilik yaptın derler ben suçlu olurum
- +1 yıl
Soru kapaliydi bende buraya yorum yapmak istedim. Oncelikle allah kimseye gostermesin evli olupta yalnizligi yasamak, yalnizliklarin en kotusu. Dort ay olmus sen bunu sorali cocugu dogurdun mi bilmiyorum ancak dogurduysan bosanma isini simdilik rafa kaldir. Cinku gidecek yerin olmadigi gibi maddi olarakta zorluk cekersin. Sun evliysen kovani cesme akarken doldur ilerde karar verirsen en azindan seni ve cocougu idame ettirecek birikimin olusur. Ve sunu unutma turkiye cinsellogin afrikasidir. Bosanmis bayan dediklerinde erkeklerin agzinin suyu akar. Bu nedenle herseyi iyice tart ona gore karar ver ama once maddi anlamda huzura ulas sonra hepsi bir cesaretle arka arkaya gelir. Ve bosanirsanda cocugu sana verirler bunada emin ol.
+1 yılSize erkekler hakkında bir tez öneriyim; ilgisiz erkek yoktur, ilgilendiği sen değilsindir. Onca sene erkekti de bu aralar değişti bundan diye bişey yok ögrenceksin
09 Yorumla- +1 yıl
Çok zor bir durummuş 😢😐
Soran+1 yılOnca sene ilgilenmedi bazen ilgilendi bazen ilgilenmedi
- +1 yıl
dengesiz yani
Soran+1 yılYok dengesiz değil
- +1 yıl
ortası yok mu yani
Soran+1 yılOrtası derken?
- +1 yıl
bir ilgilenip bir ilgilenmiyor dedin ya
Soran+1 yılZamanla evet değişti evlendigimzde tanıştığımız ilk zamanlar ve nişanlılık çok mukemmeldir her açıdan ama evlenince belli bir zamandan sonra değişti
- +1 yıl
hmm anladım 😐
Cinsel Yaşam konusunda 8,7b cevap paylaştı. bir evladiniz vefaat etmis bu cok zor. Yani belki o günler aklinda Şu an ki evladinin sevincini gösteremiyor ve yasayamiyor ola bilirmi dedim.
05 Yorumla
Soran+1 yılÇabuk unuttu o diğer çocuğu buna seviniyor ama benimle ilgili bir durumu yok ne cinsel nede başka yönden yaklaşmak istemiyor ayrilmakta istemiyor anlam veremedim ki
Soran+1 yılAçık açık çok sordum dediği şeyleri de yaptim yine çok farkeden birsey yok ki
Soran+1 yılYaptim zaten bunu yok dedi hatta çok kızdı sinirlendi.
Bende merak ediyorum iki kere terketmeye çalıştığın adamdan neden hamile kalırsın.. bu işleri daha da zora sokar. bir kere boyun eğmiş devam etmişsen ilişkine bu yaşadıklarını hakediyorsun demektir ve öyle devam eder hayatın. ..
18 Yorumla
Soran+1 yılAilem destekcim Yok ne yapsaydık
Soran+1 yılÖncelikle bir ise girmem gerekmiyor çünkü uni okuyorum bir senem kaldı ins nasipse
Soran+1 yılBen eşime çok fazla değer veriyorum evet biliyorum kendi ayaklarım üzerinde durmam gerek bu yuzden okuyorum ins 1 senem kaldı öğretmen adayiyim
Soran+1 yılYok var
+1 yılBence tercihi farklı nur topu gibi kocanız var üzülmeye değmez ayrılın aileniz destek vermese de böyle olmaz.
00 YorumlaSabah sabah bu yaziyi gercekten okuyacak varisa gelsin plaket vercem 😃
08 Yorumla- +1 yıl
Okudum valla 😂
- +1 yıl
@tazmanya94 hll lan
Ugengecim ben ya basligi zor okidim - +1 yıl
ilgimi çekerse bir nefeste 😂
Soran+1 yılOkumadan nasil yorum yapiyorsun ki
- +1 yıl
başlığa göre yapmış
Soran+1 yılNasıl eriniyorsun sanki çok mu uzun birde guru olacan
Soran+1 yıl@tazmanya94 tuhaf
- +1 yıl
😊😊😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşin arkadan yaptımı yaptırdı mı... hamikeyken insanın gözüne bazı şeyler büyüyebiliyor. bebeğin doğsun. sonra karar verirsin
015 Yorumla
Soran+1 yılIstedi ama ben izin vermedim dinen çok günah sonra başka yere gitmesin diye birgün izin verdim mecbur dedim ama onda da o yapamadı. bilmiyorum bebek dogunca dediğin gibi bakarım aama tahammülüm kalmadı artık ya hem suçlu hem de üste çıkıyor arayıp sormuyor katır inadı var ya
Cevap sahibi+1 yılBunun gaylık la bir bağlantısı yok ki... ayrılmak gerçekten kolay değil. kimsenin evliliği bahsedildiği gibi mükemmel değil. şimdi eşinle konuşsaydık oda seninle ilgili bir çok şey derdi. kaç yıllık evlisin
Soran+1 yıl7 yıllık evliyim. eşime sorsan dediklerini ben sordum dediğini de yaptim uzun oluyor vs dedi dediği gibi yaptim ama yine ayni ben bu olayı farklı bir bayan olarak düşünüyorum ama emin olamıyorum da
Soran+1 yılAyrilmak tabiki kolay değil ama böyle ilgisiz , vurdumduymaz, gamsız biriyle hatta sorumsuz da biriyle nereye kadar devam edebilirim ki
Cevap sahibi+1 yıl7 yıllık evlilik az buz değil. bebekte geliyor. kolay olan boşanmak. zor olan devam ettirmek. eşin eve ekmek getirmiyorsa namussuzluk yapıyorsa sürekli dövüyorsa tabi ki boşan. Etrafımda boşanan boşanana... ortalık dul dolu. yüzde doksanı pişman. boşanmanın kurtuluş olacsğını sanırken cehenneme düşmüşler. çünkü boşanmaya anlamsız yükler yüklemişler. bu arada boşanmış biri olarak yazıyorum. ben mutlu oldum o ayrı... boşanmayı düşünmek yerine evliliğii kurtarmaya bak. sen biraz esne. ayrıca arkadan ilişki durumunuda açıklayayım. bende o hatayı yapmıştım eşime. bu gaylık değil meraktan. p*rno filimler yüzünden olan bir durum yani. başka birşey değil... eğer erkek erkeğeyse tabiki sorun olur.
Soran+1 yılSorması ayıp sen niye ayrildin hani mücadele etmemissin ama bana diyorsun bosanincami aklın başına geldi ve su da var daha once merakimdan bir erkeği yaptığını söyledi bekarken ve midem bulandı bu onun gay oldugunu göstermez mi? açık ve net iste bunu bir kere yapan yine bur erkekten istemez mi ben hep bu supheyle yaşıyorum ve nasıl ispat edecek bilemiyorum ya ilk bekarlikta yaptığı bir merak arayış değildi ki bir kez daha teşebbüs etmiş olmamış hoşuna gitmese yapar mi ne diyorsun buna? amaç sadece ereksiyon olmak mi yani araç mi onlar bu durum beni cok uzuyor ve tedirginim ama sevdiğini de biliyorum beni ki ben de onu çok seviyorum malesef dediğin gibi 7. sene az bis değil alışkanlık oldu artık bağımlılık oldu bende sanırım onda ne hiç bilmiyorum bu arada beni kıskandığını felan söylüyor gay olsa kıskanır mi ki? ben hiç bilmiyorum ya kafayı yiycem bugün konuştuk işleri düzelmeye başladı biraz morali düzelmiş ama yine ben aradım o aramadı bana kizginmis kendi vurdu ama beni suçluyor
Cevap sahibi+1 yılBen çok uğraştım. hemde çok.8 defa ayrıldık barıştırdılar. hangisini anlatayım ki. bana yapılanları çektim de artık çocuğumuzun sürekli kavgalarımızdan etkilenmesinden dolayı bu evliliğin daha fazla sürdürmenin anlamı yoktu. Eşim beni boşasın diye 9 kadınla aldattım. oda büyük bir hevesle mahkemeye verdi. ve boşandım. kesinlikle pişman değilim tek pişmanlığım keşke bu kadar uzatmadaydım.. yeniden evlendim ve çok mutluyum... gelelim gay lığı. sana samimi olcam. benim iki arkdaşım eşin gibi yapmışlar. bence bu gaylık değil. tamam normal de değil ama yapmışlar. bunları 20 li yaşlarda sexsin en baskın zamanlarında yapmışlardı. o kadar egolu idiler ki adamı biile yapıyoruz havasındalardı. bu tip ilişkiler talep karşıdan gelir. kendi istekleri değil ya. travestilerler birlikte olan yüzlerce erkek var. üzerine para veriyor. sorduğun soruya gelince eşinin senden arkadan istemesiyle aynı şey değil bu karıştırma. sen kadınsın ve cinsel objesin. vucudunun heryeri... eşin gay kesinlikle değil.
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama anlamadığım şey şu bir kez daha tesebbu etti ya evliyken o neydi peki
Soran+1 yılBu arada eşimle bende çoğu kez tartistik hatta benim ailem beni goturecekti ben gitmedim babam kac kere dedi bu serefsiz bırak diye vuruyor sana diye kiziyordu ben yok diye gitmedim cunku kendi hata mi da biliyordum teşvik ettiğim zamanlar cok oldu vurmasına tabi teşvik olsada vurmamasi gerekir de eşimin aile yetistirilisi oyle babası 70 küsür yaşında hala kaynanama keskenir
Cevap sahibi+1 yılBu sadece cinsel dürtü. Buna merak cinselliği heryönüyle keşfetme diyebilirsin. ben hiçbir erkekle yapmamama rağmen kadınlarl anal hoşuma gidiyor. bu benim gay olduğum anlamına gelmez. anal ilişkiyi normal zamanlarda saçma bulurken sexsin pik yaptığı zamanlarda istiyorum... bunu geçmişe bağlama bence. dediğin gibi olsa sürekli senden bunu isterdi
Soran+1 yılSexsin pik ne?
Cevap sahibi+1 yılYani sevişirken kendinden geçersin ya mantığın gittiği anlar
Soran+1 yıl(Pik) Peak yani zirve yani oyle mi? bilmiyorum kafamı karistirdin
Soran+1 yılBen ingilizceciyim o yüzden dedim pik peak olsa gerek yani zirve, uc nokta
Cevap sahibi+1 yıl:) Aynen peak yani zirve demek istedim. Tamda adamına denk gelmişim
Allah yardımcın olsun. Sapık gibibişey ya. Çalışmıyor musun? boşanmak istiyor musun?
05 Yorumla
Soran+1 yılCanim ben uni okuyorum son 1 senem kaldı çocukta doğacak caresizim ailemde sahip çıkmıyor gorusmuyorum zaten büyük kazık attılar bana
Soran+1 yılYok canım keske kacsaydim bu kadar zoruma gitmezdi
Soran+1 yılÖğretmenlik
merhaba özlden yazarsan sana yardımcı olmak isterim
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok komiksin burdan yaz özel ne alaka ozelden görüşmem hickimseyle
+1 yılgay olabilir bence bu adamla daha fazla kalıp iyicene psikolojini bozma
112 Yorumla
Soran+1 yılNerden anlayacam gaysa
- +1 yıl
faceden fake erkek hesabı kur kaslı falan gayse anlarsın yani tabi beğeni falan yap anlamasın
Soran+1 yılNasıl beğeni felan
- +1 yıl
yani beğenisi olsun diyorum faceden nasıl yapabilirim dersen ilk hesabı kız olarak aç çünkü erkek açarsan pek beğenisi olmaz sonra erkeğe çevirir kocana mesaj atarsın
Soran+1 yılDaha önce denedim beceremedim herşeyini bildiğim için ama sen bana boyle bir iyilik yapabilirsin belki ve her mesajını bana atabilirsin olmaz mi? sevaba girersin
- +1 yıl
sevgilim olmasa yazardım ondan olmaz ama ne yazıcağın konusunda yardım edebilirim
Soran+1 yılNe alakası var sevgilinle
- +1 yıl
eşime yaz demiyomusun
Soran+1 yılEvet de bunu sevgiline niye soyluyesin ki eğer onun sana güven problemi varsa açık açık bir ablama yardimci olacam de ne olacak sanki ömür boyu değil ya zaten esim her zaman faceye giremiyor yola gidip geldiği için pek evde olmuyor zaten
- +1 yıl
öyle ya da böyle bir erkekle konuşmuş olurum ve bu durum senide rahatsız etmeli bence
Soran+1 yılZaten ettiği için buraya yazdım
- +1 yıl
benimle konuşmasıda etmeli diyorum
bence boşanmalsın mutlulugu başka yerde aramalısın sanırım bir yuvarlakla evlisin
014 Yorumla
Soran+1 yılBoşanmayı çok düşündüm ama yapamıyorum onsuz
Soran+1 yılNe alaka ya başka tatlar o zamsn neden evleniyoruz ki kısıtlama derken dinen caiz olmayan birşeyi ben yapamam yapmasını da onaylamiyirum
Soran+1 yılBu arada fayda anlayışı nedir sizin
Soran+1 yılNasıl yani dini nikah ne alaka o kadar eşine vuran erkeğin nikahı yok mu oluyor ne alaka sadece zedelenir üç kere boş denmezse nikah düşmez
Soran+1 yılSeks hayatımız var hemde cok şükür iyi ama olduğunda ama ben teşvik edince oluyor genelde ama baya aktif
Soran+1 yılÖyle oluyor zaten
Soran+1 yılNe alaka nereli oldugum
Soran+1 yılya da nerede yaşadığım bunlar sizi ilgilendirmemeli
Öncelikle analı babalı büyütsün
Çocuk bir doğsun da öyle bir konuşuruz01 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
- Cinsel Yaşam konusunda 680 cevap paylaştı.
+1 yılYanlış anlamazsan esin nerde ki Nasıl yani aramıyor
010 Yorumla
Soran+1 yılEsim şehirler arası tirci
- +1 yıl
Ciddi misin
- +1 yıl
cok tanıdığım var tırcı ama onlar genelde...
- +1 yıl
Acil bişey sorabilir miyim
Soran+1 yılEee sor
- +1 yıl
Ama burda mı sorayım ortalık yerde
- +1 yıl
Burda mısın?
- +1 yıl
Sana Nasıl ulaşabilirim ki sor dedin ama gizlisin?
Soran+1 yılBurdan sor özelde gorusmuyorum kimseyle
- +1 yıl
Tamam Nasıl istersen
Gizli Üye(25-29)+1 yılgay olabilir dalga geçmiyorum benim sevgilim bana gayim dedi eğer bunu kabul edeceksen evlenelim demişti
03 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel dürüstçe söylemiş ama bu kabul etmiyor kac kere söyledim anlaşmalı a yrilalim böyle bir durumun varsa diyirum sacmamalama diyor bekarken herşeyi deniyor dum diyor hatta kızıyor bana boyle söyleyince keskeniyor
Cevap sahibi+1 yılvalla abla sana bir önerim var bir gün travesti kiralayın grup yapın dicem belki çözümü olur
Soran+1 yılSacmalama ya ne diyorsun sen ne grubu ne travestisi bende seni kaile alıyorum iste
+1 yılOnce sakin ol ve bu konuyu tekrar gozden gecir canim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbilemedim zor bir durum. hamilesin diye bu dönem istekleri azalmış olabilir.
018 Yorumla
Soran+1 yılIstek azalması yeni değil
Cevap sahibi+1 yılanladım. evlendikten sonra fiziksel değişmler belki olmuştur. kilo artışı, bakımsızlık falan?
Soran+1 yılBenim mi yok ilk doğumda aldım ama geri verdim simdikin de de aldım ama doğumdan sonra veriyorum ben bunları takacak biri değildir ki
Cevap sahibi+1 yıltamam o zaman eşinin bir acayipliği de var yani. kaç yıllık evlisiniz kaç yaşındasın?
Soran+1 yıl7. yilimiz ben 33 esimde 36yasinda
Cevap sahibi+1 yılbayağı da olmuş. ilk zamanlar nasıldı? flö rt dönemi fln?
Soran+1 yılÇok çok iyiydi hergün cok afedersin yüzeysel yapardık kizliguma zarar gelmesin diye sence o zamsn oyle olan normal mi oluyor yoksa baska biri mi ya da başka birsey mi var burda o kadar kişi yazdı ama nedense ben sizin cumlelerinizi değerli buldum lutfen cevabı da ona göre yazın yani gerçek ama mantıklı olarak
Cevap sahibi+1 yılyüzeysel yapmanız gayet normal. muhtemelen seni düşünmüştür. teşekkür ederim. burdayım şu an.
Soran+1 yılNe diyorsunuz yani gay mi yoksa değil mi
Cevap sahibi+1 yılBence degil yine de sen daha iyi bilirsin. yumusak tavirlari falan varmi?
Soran+1 yılYok aksine serttir
Cevap sahibi+1 yılnormal görünüyor gibi. başkalarıyla mesaglaşma ya da garip tavırları var mı yakaladığın?
Soran+1 yılBaşkaları derken
Cevap sahibi+1 yıltelefonla çok vakit geçiriyormu gizli gizli kucalıyormu senden telefonu saklıyormu?
Soran+1 yılBu arada sen niye gizlisin ozelden hickimseyle konuşmam ama seninle konusabilirim gibime geldi biraz farkli gibi senin halinden burdakilerden ama sende gizlisin
Cevap sahibi+1 yıltamam açıp kapatacam.
Cevap sahibi+1 yılordamısın
Soran+1 yılTakip yapabiliyorum Şu an exper seviyesinden dolayı bu arada dedigim gibi burdan hickimseyle gorusmeme prensibim var ilk defa siz yazacaksınız lutfen o da bu konu dışı olmasın seviyeli bir şekilde yoksa sizinle de görüşmem siz yazarsınız ben mesaj yazamıyorum dedigim gibi
+1 yıleşin her ikiside değil eşin gayet de karaktersiz
07 Yorumla
Soran+1 yılNerden anladın
- +1 yıl
aslında seni aldatmasından değil sadece hem sana tokat atmasından
hem de evli olduğunuz halde başka yönlere kaymasından eğer ilgisi varsa niye evlendi seni de mutsuz etti anlayamıyorum. ben gayım bu bazı insanlar için iğrenç olabilir ama en azından kimseyi üzmüyorum veya sapık , karaktersiz değilim
Soran+1 yılPeki şunu sorsam sana madem gaysin yanlis anlama beni lutfen 1. ağızdan duymak isterim bu konuları. esimin gay olmadığını nasil anliycam hem erkek hem kadın evli mi var diye mi yoksa beni kıskanıyor diye mi yoksa cinsellik oluştuğu zaman çok affedersin çok iyi olduğundan mi?
Soran+1 yılGay olup olmadığını nerden anlarım riva etsem yazar misin?
- +1 yıl
aslında maalesef bunu benim söylemem ile anlayabileceğini sanmıyorum
ben çok gördüm evli adamların gizli gay olduğunu öyle bir saklıyorlar kı...
eşin belki uçkurusuna düşkün birisidir. erkek kadın fark etmeden çok afedersin delik görünce çıldırıyordur
Soran+1 yılHim eğer öyleyse benden istediğinde olmaz dedim sonra başka yere gitmesin diye tamam dedim ama yapamadı sence neden? peki
- +1 yıl
onu hiç bilmiyorum. Üzgünüm
+1 yılallah yardımcın olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılSagolun
Gizli Üye(36-45)+1 yılKeşke hamile kalmasaydın.
03 Yorumla
Soran+1 yılIsteyerek hamile kaldım canım kimsem yok diye pişman da degilim ilerde tekrar evlenmeyi düşünmüyorum da
Cevap sahibi+1 yılO adamla ayrılmak istesen çoçuk yüzünden sürekli hayatında olucak😔
Soran+1 yılÇocuğu bırakmam diyor zaten ama bende bırakmam onun gibi büyüsün istemem
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılİçten içe o duygu olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılNerden bilecegizv
+1 yılBilmiyorum bir doktora danis
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Gay olabiliritesi var.
02 Yorumla
Soran+1 yılNerden anladın
Soran+1 yılCevap ta zahmet edip yazmsmissiniz
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. kaç aylık hamilesin.
015 Yorumla
Soran+1 yıl8 aylik
Soran+1 yılNasıl ekliycem seni de
Soran+1 yılGerek yok sagol özelde kimseyle konuşmak istemem sonuçta evliyim o bana yaptı diye ben kendi kisiligimden ödün vermem sagol
Soran+1 yılHayır özelde hiçbir koşulda kimseyle konuşmam dolmasinda sakınca yok buraya yazabilirsin istersen
Soran+1 yılBen gay demedim oyle mi diye sordum çünkü daha once yapmış heyecan ariyordum diyor daha çok gençtim diyor sonra biz evlendikten sonra yani bir kere bir bayanla facede öylesine yazismasini yakaladım iki sene sonrada bir gayle ama dediki bilmiyordum gay oldugunu öğrenince bıraktım yazmayı dedi bende çok hassas bir insanım mahvoldum ama ailem yüzünden ayrilamamistim
Soran+1 yılZaten face şifresini biliyorum neyi patlatacam ki
Soran+1 yılGay olduğu kesin değil ki
Soran+1 yılDaha önce iki kez yaptı yakalandı birde bilmez ki oyle face felan açmayı diğerini de ben acmistim zamanında
+1 yılPolisi kalkmiyodur
13 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsun anlamadım
- +1 yıl
Pipisi
Soran+1 yılYok oyle bir sorunu ama talep etmiyor kalksada
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocanın kocası var
05 Yorumla
Soran+1 yılNerden anladin
Cevap sahibi+1 yılbaksana gül gibi karısına ilgi duymuyor
Soran+1 yılGül gibi değilimdir belki nerden biliyorsun
Cevap sahibi+1 yılo zaman aldatsın :)
Soran+1 yılÇok komik gül gibi degilim belki dediysem otesiyim belki anlamında demiştim
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sizce esim gay mi yoksa biseksüel mi lutfen samimi yani düzgün cevaplar verin saçma yorum yapmayın çünkü çok kotuyum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler