Sizce esim gay mi yoksa biseksüel mi lutfen samimi yani düzgün cevaplar verin saçma yorum yapmayın çünkü çok kotuyum?

Arkadaşlar esim bana karşı çok ilgisiz ne arıyor ne soruyor ben ararsam konuşuruz çok nadir arar iki gun önce de tartistik işleri kötüye gidiyor diye sonra ustelemedim ama bana iki kez şiddetli tokat attı. asıl mesele su eşimi bundan yıllar önce bir bayanla facebookta yazılırken yakalamistim evi terkettim ama ailem yüzünden geri geldim sonra aradan iki sene geçti eşimi bir gay ile yazismis sekilde yakaladim esimin aciklamasi ise gay oldugunu bilmiyordum dedi bunun üzerine kapattım yani engelledi dedi ama inanmadım canıma kiydim ama degmezmis anladım daha sonra ailem yüzünden yine devam ettik bu arada her seferinde aklımda soru işareti var ve şunu söyledi bekarligimda bir kez yaptim arkadan midem bulandı çok kötü oldum sen nasıl bir insansın dedim. o dönemler herşeyi deniyordum dedi. fakat ben yine ayrılamadım ailem yüzünden ki bunu soyleyemedim bile inanmıyorlar hoş inansalarda birsey değişmez ayrılma sakin düşüncesi var. bu donemlerle birlikte bizim bir cocugimuz oldu ve vefaat etti çok kötü günler geçirdik sonra eşimin yıllar geçtikçe cinsel olarak bana olan ilgisi azaldı hatta çok çok aza indi şimdilerde yine hamileyim ama eşimin hiç umrumda degilim duygularima hiç önem vermiyor ayrılmak niyetindeyim ama kime nereye gideceğimi bile bilmiyorum sizce bu adamın cinsel tercihi mi farklı yokda beni başkasıyla mi aldatıyor lutfen saçma yorumlar yapmayın hamileyim ve iyice psikolojim bozuldu kafayı yiycem?
Sizce esim gay mi yoksa biseksüel mi lutfen samimi yani düzgün cevaplar verin saçma yorum yapmayın çünkü çok kotuyum?