Ailemden bıktım? ( üşenmeden okuyun lütfen)?

Arkadaşlar ailemden bıktım bana yaptıkları baskıdan ilgisizliklerinden herşeylerinden. Artık nefret aşamasına geldi. Üniye geçince kaçıp bir daha geri dönmemek istiyorum hepsini unutmqk.
Arkadaşlar benim yaşımda bir yeğnim var kız allah var zeki izmirin en iyi liselerinden birine gidiyordu. Bense orta düzey bir liseye gidiyordum. Bugüne kadar yeğnim ders çalışïyorsa sen neden çalışmıyorsun eğer ders çalışmıyorsa ama ben test kitabı almak için para isteyince o çalışmıyor sen niye çalışıyorsun diyorlar. Aile içinde çok eziliyorum. Geçen yıl teşekkürü 1 puanla kaçırdım karneme bakıp burun kıvırıp iyi bari sınıftan geçmiş dediler. Geçen yaz abim karnemi aldı karneme baktı bağırdı çağırdı canımsın diye karneyi suratıma fırlattı. Suratım çizildi. 😞😞😞 herkes sustu sesini çıkarmadı. Benim içim parçalandı. Hep başarısız ve aptal bir kız oldum onlar için. Okulumu değiştirdiğim zaman babamın ablama bizim kız orda olur mu diyip benim yüzüme gülmesi canımı çok yaktı. Şimdi meslek hayallerimi bilmiyorlar dahi benden bişey olucağına inanmıyorlar. Okulda sevilen bir kızım öğretmenlerimde sever başarılı bulur. Her zaman ailemin böyle davranışları yüzünden özgüvenim yerlerde. 😞😞😞Yeğnimi çok seviyorum kardeşim gibi hiç ayrılamayız onun bu durumdan haberi yok arada gidip omzunda ağlarım beni çok sıkıyorlar diye sarılır geçiceğini söyler ama ailemin böyle yapması beni çok üzüyor 😞😞😞 buraya sadece bunları içime atmak için yazdım.
Ailemden bıktım? ( üşenmeden okuyun lütfen)?