Hangisi daha güzel?
Bence Fransız kızları (:
Bence Fransız kızları (:
Fransız Kızı
Rus Kızı
Türk Kızı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ulan yeter artık anladık türk insan evlatları türk kızlarından igreniyorsunuz bıktınız kusucaksınız neredeyse o kadar nefretliklerki küçümseye küçümseye yabancı karılarla karşılaştıra karşılaştıra zevk alıyorsunuz YETER A*K OZAMAN S*IKTIRIN GIDIN GELİP BURAYA Bİ FOTOĞRAF KOYUP EN ÇIRKINI FEYİZ ALIP EN KENDINI BEĞENMİŞ EN SALAK EN BECERİKSİZ EN SEVMEYI BİLMEYEN INSAN YAPTINIZ BİZİ ya BEGENMIYORSANIZ S*KTIRIN GIDIN HECELEYEYEYIM MI NE ISTIYORSUNUZ BIZDE GIDIP EN KRO EN ÇİRKİN EN BERBAT KEKO kanka BIRININ FOTOGRAFINI BULUP KOYARIZ TURKIYEDE YIK DEĞİL KEZBANI OLDUĞU KADAR ABAZASIDA VAR KEKOSUDA VAR SONUÇTA DIMII BURAYA TÜRK ERKEKLERI NEDEN BÖYLEDE TAŞ GİBİ ADI ALTINDA EN YAKISIKLIKSINDAN BİRİNİN FOTOGRAFINI KOYUP NEDEN BÖYLE DEĞİL DERIZ OKEY MIYIZ. INSANI ÇİLEDEN ÇIKARIYORSUNUZ YA DKK BAŞI AYNI SORULAR DARAL GELDİ BIKTIM KESİN ARTIK ŞUNU NE SAÇMA SALAK ŞEYLER YAPIYORSUNUZ YA TÜRK ERKEKLERININ HEPSI MI MÜKEMMEL ya BIZIM MI HABERIMIZ YOK NE ŞERE*FSIZ INSANLARSINIZ YA KENDI MILLETINIZDEN INSANLARI EZIYOSUNUZ BIDE Bİ SITENIN ADINA bir BAKIN A*K. TÜRKÜN GÜZELİ OLDUĞU GIBI YABANCININDA ÇIRKINI VAR NEYSE KIME ANLATIYORUM YA CIDDEN S*IKTIRIP GIDEBILIRSINIZ ARTIK
dünyada Türk kızı deyince yabancıların aklına böyle bir tip geliyor Türk erkeği deyince de gibekli esmer kıllı akla geliyor gerçekten çok yanlış tanıniyoruz her milletin güzeli ve çirkini vardır bizim de çok güzel ve yakısikli olanımiz cok
Diğer kızların hep en seksi resimlerini koyuyorsun, bizimkine gelince en garip olanını bulup koyuyorsun ki, biz kötü oluyoruz haliyle. :D Bizde de var o üstteki gibi güzel kızlar, merak etme sen...
Aynen, cok sinir edici degil mi?
Ya işte, aptallar zaten bu tür soru soranlar. Hep bizim ülke dışındakileri överler, onlara meraklılar...
Normal kisiler zaten bu tur sorular sormazlar.
Aynen.. Illa ki gercek hayatta bir sorun yasiyorlar. Hayat kaymis bro
cok buyutuyorlar ama 😂
Şöyle bir #FransızKadını ile sigara içmek isterdim.
im.haberturk.com/.../...e25aaeae1674a45f54c7_k.jpg
Cevap
22Cevap
Şu Türk kızlarını aşağılamayı artık bırakın. Türkiye'de o fotoğraftaki rus kızınıda fransız kızında sollayacak çok kız var. Sizin gibi asalakların haberi yok.
Eksile işine gelmeyeni eksile sen mükemmelsin sanki 1.90 lıksın. canım
Sen shakirasn ya bu lafa bakarsa😁
Turk kızı candir her haliyle... Başörtüsüylr alip veremediginiz ne anlamıyorum. Senin ailende kapalı biri yoksa olmayadabilir. Senin bu zamanlarda turk olaraka yaşamana sebeb Atatürk ve Atatürkün askerlerine yardim eden dua eden mermi taşıyan tesettürlü analardi. Pelinsular ecesular ya da senin dedigin ruslar rugujana tatyanalar deildi
Fransız kızlarına hastayım
türk kızları bezban 😀😀😀😀
Hepsi kezbanus xd
Eig seçeceğim seni xd
Teşekkürler kardeşim
neden turk kizina ole resim koydun ki? guzel olan turk kizlari var ve yabancilara 100000 basar.
Soru seklin kesinlikle yanlis bir kere esit sartlarda sormuyorsun ben milyonlarca guzel turk kiz resmi koyarim buraya kapalisindan da acigindan da yurt disinda ki döl israflarinin gotleri senin gibiler sayesinde tavan yapiyor
fransız kızı karga burunlu kısa boylu kambur ve gögüsleri büyük
rus kızı aşırı uzun iri yapılı son derece güzel yüzlü
Türk kızı orta boylu sıradan yüzlü altın kalpli
Türk kızı kategorisine o kadını koyarak ne kadar adil davrandın sence? Türkiyedeki her kız öyle mi? Neyse Türk kızı tabi ki. (Yanlışlıkla b işaretledim) 😂😂😂
Fransız tabi şu güzelliğe bak alıp eve koyup günlük 1-2 saat seveceksin bunu :D
:D türkiyede çok abaza olması türk kızlarının kendini güzel sanmasına yol açıyor biraz uçkurunuza sahip olsanız bunlar olmayacak
Türk kızı değil ki bu C'deki. Proxima gezegeninden olsa gerek. O yüzden hiçbiri.
Turk erkeginden gelen genlerle bu kadar oluyor turk kizi napak 😂😂😂
Rus kızı ama Türk kızına aptal fotolar koyan genelde Türk kizlarindan yüz bulamamis at hırsızı tipli erkekler oluyor bu da bir gerçek
Cok ayip yapdiginiz siz Turk erkekleri korkuncsunuz boyle haraketler yapanlari diyorum
böyle bı urk kızı olugunu görmdı simdiye kaar hıç, ayrıca turk kaını kadar guzel başka mılletten kız yoktur. Benım ırkımın ınsanını kotuleyemezsın
Helal
Seni Allah a havale ediyorum. Bir bıkmadınız başörtüsüyle uğraşmaktan. Allah sizi bildiği gibi yapsın.
A mi diyim B mi diyim
Kararsızım
A=B diyorum 😇
Örtülü olana nedir kastın öteki çıplaklar ahirette ondan beter olacak haberin yok
Ben türk kızı göremiyorum burda arkadaşım? Git tekrar arastır.
Türk kızının yerine neden böyle saçma sapan bir fotoğraf köydür ki? Adil bir karşılaşma yapmak istiyorsan güzel bir türk kızı koy. Gidip saçma sapan bir fotoğraf koymuşsun.
Allah aşkına bir fotonu paylaşsana görelim sen çok mu mükemmelsin de türk kızlarını aşağılıyorsun?
Kendini ırkını kötüleyen varlıklarla ayni ülkede yaşadığima lanet okuyorum mk
Ahahaha turk kizi bak ya.. Abi ya turk kizini ne hale getirmisin 😂😂😂
görsel koymasan hiç anlayamayacaktık sağol dünyanın en zeki insanı :çD
Turk kizlari ❤ cok sapşikte olsalar... o fotografta ki gibi olmadiklari kesin
Türk kızı diyen tel erkek olarak grur duyuyorum kendimden bizi manipule edemezsin😉🤔
türk kızlarıyla dalgamı geçtin o küçük bamyanlar. llan bamyana bak bir utan sonra gel buraya. biz diğer erkekleri sizle karşılaştırma gereği bile duymuyoruz sonuç okadar netki
Dalga denizde olur ihihhiohohoh xd
evet bamyası küçükler üzerine alınıp eksilemeye başladı evet evet eksileyin haydi :D
Senin gibiler de b. k olur
Su an sana beddua edecem... kadinsiz öl e mi.. amiiinnnnn
bir bitmediniz kendi irkinii nedn aşagiliyosun beyni alt tarafinda olan uye
Ahahha Türkler bu kadr mi sorunuza gidiyor canım beyin ölümün gerçekleşmiş senin umutsz vakasin norml bu davranışlar his görün arkadaşlar😁
Acik ara rus ama esmer olanindan olsun mumkunse
ulan türk kızını o fotoğrafla çok güzel özetlemişsin :D :D
Türk kadını.
https://i.hizliresim.com/88Dvbn.jpg
Git bir dışarı çık. Bak bakayım o fenotipe sahip dişi bulabilecek misin (:
Mevzu kültür kardeşim :) Seni evire çevire dövebilecek birçok kız tanıyorum, merak etme 😉
Kültürün tanımını yapabilirsen seni ciddiye alabilirim :/
Google a bakma, anlarım /:
Klavye delikanlısı seni,2500 km öteden milletin kıçını yalarsın ancak 😄😄
Sanki şıkka koydugun kızdan dolu dışarılar. Evinde bunlardan varsa bilemem tabi.
@Rapcibirkıız Adamın aklı hayali bu kadar, ne yapsın :)
Türk kızı olarak bu şahıstan iğrendim. Belki fransiz hanfendisi buna aşık olurda evlenirler. 😂😂😂
Keşke gizli olmasan seni de tipine göre yorumlasak, pek güvenmiyorsun galiba :)
Egoist değilim (:
Bu türk kızı değil ayrıca aşağlamak için bu fotoyu koyman gerekmezdi gayet güzel kızlarımızda var
İnadına Türk Kızı lan <3
sanki anasi fransiz yaptigi cocukluga bak
Fotodaki annen galiba?
Sorumu bu tabiki Türk 😎😈
Beyler burda yok Rus yok Fransız kızı diyorsunuz ama turk kızını istemeye gidiyorsunuz hatırlatırım
Bizim türk kızları hepsine taş çıkartır.
Fransız tabiki
Evet zaten bütün Türk kizlari ayni..
Niye lezmisin yuzmu vermediler😁
Yok bisey devam ett 😁
Rus kızları
tabiki kendi kızlarımız
Bu ne saçma bir soru
Elif'im sadece Elif'im
Türk kızı aykırılığı yeter
Russsssss
Fransiz
bir fransızimiz eksikti😊