2 gündür kedi saldırıyor , öldüreceğim taktik?

muhabbet kuşumuz var konuşuyor dünya tatlısı herkese konuyor insanları sevdiğini hissettiriyor ama bu iki gündür her şey ters gitti. ev iki katlı biz geceleri serin diye üst katta oturuyoruz yatıyoruz. ve tabi pencereleri açıyoruz geceleri. sabahları klima çalıştırıyoruz diye sorun yok kapatıyoruz. ama bu iki gündür esti kafamız örtmedik ve kedi peş peşe 2 gün saldırdı aynı kediydi ve çıldırdım. hayvan sevgim hat safhada. ama kedilere karşı o kadar öfkeliyim ki şuanda. ardı önü kuş falan demeyin evin neşesi ya bu. dün gürültüyle bir uyandım hayvanın kafesi yerde yazık kuşum pısmış kenara titriyor yavrum kediyi nasıl kovaladığımı ben bile hatırlamıyorum sinirden oturup ağladım.
bugünde öyle bir düştü ki kafes yani şok oldum demirin biri kuşun kanadına saplandı yine saldırır diye baş ucuma koymuştum. gürültüye uyandım ve yanımda duran içinde su olan şişeyi kediye fırlattım. yine kovaladım ama bir işe yaramadı deliricem. babama söyledim ya tüfekle vururuz ya da tek saçma alalım çocuğum dedi , ben kafaya koydum vicdanım bir gram sızlamıyor. nasıl öldüreyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Çok ciddiyim trol falan değil.
Güncellemeler
+1 yıl
sorumun cevabı , cani , vicdan azabı bilme mdeğil. hangisiyle öldüreyim, onu soruyorum.
2 gündür kedi saldırıyor , öldüreceğim taktik?