Yok dayanmaz sadece bilgilerini alıp sisteme girerler eğer sistemlerinde yüz tanıma varsa sen markete girdiğinde kameralardan takip ederler seni polislik bir durum olsaydı direk olay olduğunda çağırırlardı.
08 Yorumla
Soran+1 yılpeki teşekkür ederim
Soran+1 yılsistem derken o marketin sistemine değil mi? Sicilime işlenir mi bu durum
Soran+1 yılanladım. Teşekkür ederim.
- +1 yıl
Arkadasim 3 TLlik çikolata çalmıştı sorun olur mu polislik bir durum vs.
- +1 yıl
Bir de olay anında yakalanmaz isek ilerleyen günlerde sorun yaşar miyiz?
- +1 yıl
burdaysan bisey sorabilir miyim
En İyi Cevaplar
+1 yıliyi pohk yedin derdin neydi aldin ihtiyacin varsa anlarim ama hic sanmiyorum
09 Yorumla
Soran+1 yılyoktu.
- +1 yıl
ee neden boyle bir sey yapmaya gerek duydun
Soran+1 yılgenelde psikolojik açıdan çöktüğüm zamanlarda yapıyorum bunu.
- +1 yıl
psikoloka git o zaman benim gitmen lazim yoksa olcem :-)
Soran+1 yılanlayamadım senin neden gitmen lazım
- +1 yıl
intihar edicem ondan
Soran+1 yılintihar edecek kadar utanç verici durumu yaşayan benim sana noluyor acaba :D
- +1 yıl
yerimden olsan eminin ki yasamak istemek bile sacma gelir
- +1 yıl
basina bisey geldimi sonrasi siciline isledimi veya eve kagt v. s geldimi merk ettim
+1 yılHerkez Yaptığı Şeyin bedelini öder lakin polisfalan gelmez korkma bidahada sakın yapma.
09 Yorumla
Soran+1 yılbedeli ne olur sence, geri kalan hayatımı nasıl etkiler bu konu hakkında bir bilgin var mı
- +1 yıl
Sanırım Sadece Kayıtlara Girer Böyle bişeyi Tekrarlamadığın Sürece hayatını Etkilemez Ama Aynısını yaparsan sanırım sicile hırsızlık olarak kayıt ediliyo şuanlık gözünü korkutmak için böyle söyleyip salmışlar, Korkma Hiçbişey olmaz Ciddi bişey olsaydı bırakmazdı polis :)
Soran+1 yılpolis evime gelip beni alıp götürecekmiş gibi hissediyorum. Yüzüne baktığım herkes sanki bu durumu biliyormuş gibi. Yarın gidip psikloga anlatıcam başka kimseyle konuşamam çünkü bu durumu. Ona anlatmam başıma iş açar mı
- +1 yıl
Hayır piskoloji okuyorum birtanesi gelip bana annesini babasını nasıl tasarlayarak öldürmek istediğini anlatmıştı sen korkmuşsun korukma senii falan almicaklar evden istersen özelden konuşabiliriz piskologa gitmendede fayda var herşeyi ona anlat :)
Soran+1 yılaldım randevuyu. Özelden biraz konuşabiliriz evet. :( Gerçekten yardıma ihtiyacım var.
- +1 yıl
takip et canım beni mesaj atarım ben sana :)
- +1 yıl
Peki bir şey oldu mu ayni hatayi bende yaptim keşke yapmasaydim sana olanlarin aynisi oldu polis geldi tc falan aldilar odedim parayi bisey oldumu peki geldiler mi ya da telefon ile aradilar mi
- +1 yıl
@Gizliyimveuzgunum ne oldu aranma ya da kapıya gelme gibi bir durum oldu mu
+1 yılParan var niye calisiyosun
Insan utanir bu polisi dusunuyor03 Yorumla
Soran+1 yılutanmasına utanıyor insan ama ek olarak bu durumu da düşünüyor sen olsan inan sende düşünürsün
- +1 yıl
hayir ben hirsizlik yapmam dusuneyim
Soran+1 yılEmpati kurabilirsin ama
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
+1 yılbişey olmaz ama bir daha yapma bir daha aynı şeyi yaparsan seni tanımak için yapmışlardır
20 Yorumla
+1 yılBirsey olmaz merak etme. Ama yaptığın şey çok yanlış birsey.
10 YorumlaBen lise dönemlerindeyken gratisden ruj çalmıştım çalışanda gördü tabi mağazada kalabalık kadın bağırmata başladı bende inkar ediyorum sonunda cebimden aldı kadın mağaza dan çıkın dedi ven de çok korkmuştum evden mağazaya yürüyerek 20 dk olan yolu koşarak 8 dk de gitmiştim direk annemi aramıştım basılsın napıyosun diye çok korkmuştum
01 Yorumla- +1 yıl
o stres, korku hiçbirşeyde yok ya
bende lise 3 yıllarında şok'dan milka çalarken yakalandım o zmnlar öğrenciyim param yok açım 2 tane milka çaldım tanesi 5 tl'den sonra kasiyer bizi tuttu polisi aradı felan gelen polisler çok iyiydi affetti üstüne birde yemek ısmarladı açdık
elini öptüm daha tövbe ettim yapmadım tc de almadılar
babamda çalışmıyordu harçlık yokdu10 YorumlaBunu kolluk kuvvetlerine bildirmemeleri suçtur aslinda. Ama insaflarina kalmiş...
10 Yorumla
+1 yılbişey olmaz kendi sistemlerine işlerler iş basvurusu yaparsan veya aynı sucun tekrarı halınde ozaman sıkıntı olur
03 Yorumla
Soran+1 yılsadece oraya iş başvurusu yaparsam ama değil mi
- +1 yıl
evet sadece oraya ama sımdı nası bı kurumsal fırma bu koc gurubunun veya baska buyuk fırmalarınsa hepsını etkıler
Soran+1 yılanladım. Teşekkür ederim.
+1 yılçaldığın şeyi iade ettilerse ve kimlik fotokopin ellerinde yoksa, birşey olacağını sanmıyorum..
13 Yorumla
Soran+1 yılparasını ödedim ve aldım. Kimlik fotokopim yok ama tc numaram var.
- +1 yıl
hiçbir şey olmaz..
Soran+1 yılsicilime işlerse diye korkuyorum. Randevu da aldım psikologtan. Bu durumu sadece bir psikologla konuşabilirim. Bir hastalıksa tedavi olmak bir daha asla bu durumu yaşamak istemiyorum.
+1 yılLise 1 zamanlarında migrosta yakalanmıştım çıkarken ötmüştü utançtan yerin dibine sokar hele herkes sana bakarsa güvenlik baş güvenliği çağırdı ama adam insaflı çıkıp salmıştı beni şu an bile o duyguyu hissettim
11 Yorumla- +1 yıl
Ne çalmıştın kanka
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldıklarının parasını ödeyeceksin madem niye çalıyorsun. Yapma bir daha böyle kötü şeyler
015 Yorumla
Soran+1 yılpsikologtan randevu aldım. Umarım faydası olur
Cevap sahibi+1 yılAlışkanlık felan söz konusu mu
Soran+1 yıldaha önce bir ürünün testerini çalmıştım. İkisi arasındaki tek ortak nokta aşırı üzgün olduğum zamanlara denk gelmesi
Cevap sahibi+1 yılÖyleyse psikolojik destek almanda fayda var
Soran+1 yıldoktora bunu anlatmam başıma iş açar mı
Cevap sahibi+1 yılAçmaz tabiki bu sorunu anlatırsan ona göre çözüm bulur
Soran+1 yılbulsun. Bir daha böyle bir şey yaşarsam kendimi köprüden atarım herhalde
Cevap sahibi+1 yılÜzgün olduğunda otur ağla bunları yapma lütfen suç olduğunu bilerek hareket et. Aileni sevdiklerini düşün hapis cezası almak onları ne kadar uzecegini düşün
Soran+1 yılalır mıyım ya
Cevap sahibi+1 yılŞikayetçi olurlarsa hakimin de vereceği kararla en az 4 yıl alırsın demedi deme
Soran+1 yılSordum ne olacak bundan sonra diye bir daha yaparsan polise vericez bu bilgiler bizde kalacak falan dediler. Yalan söylemiş olamazlar değil mi bu konuda
Cevap sahibi+1 yılNiye yalan söylesin kocaman adamlar başkasına ait olan bir şeyi onların haberi olmadan kendin için alıyorsun bu yasal olarak suç diyorum neden anlamıyorsun. Valla anlayışsız birileri çıkar verir polise senin başın belaya girer
Soran+1 yılBiliyorum suç olduğunu. Peki teşekkür ediyorum.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim kendine dikkat et ve hayatını güzelliklerle yaşamaya çalış kısa zamanda düzelirsin inşallah 😊
Ohal döneminde polis zaten paketliyecek adam arıyor. Boş vakitlerinde uğrarlar sana.
00 YorumlaDayanmaz ama hırsıZlık suçunu işlemişsin. market sahibine bağlı şikayetçi olmasına bağlı
04 Yorumla
Soran+1 yıl:( şikayetçi olsalar o anda olmazlar mıydı. Uyku uyuyamıyorum, yemek yiyemiyorum
Soran+1 yılya sonradan şikayetçi olurlarsa gerçekten bittim ben bu utançla korkuyla yaşamakta zorlanıyorum intiharı düşünmeye başladım. Lütfen eğer avukatsanız bana bu durum hakkında bilgi verin lütfen
Mahkemeye çıkarsan ve hüküm verilirse GBT de sürekli karşına çıkar ve resmi daireler işe giremezsin
04 Yorumla
Soran+1 yılşikayetçi olacaklar mı sence?
Soran+1 yılsordum onlara ne olacak bu bilgiler diye doğruyu söyleyin dedim bizde kalacak bir daha aynı durum tekrarlanırsa polise vericez dediler
En fazla sabikali olursun sorun yok O:-)(^^)(^^)(^^)(^^)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞikayetçi olsalardı senin yanında polis çağırırlardi ama neden tc ni verdin anlamadim
112 Yorumla
Soran+1 yılistediler çünkü
Cevap sahibi+1 yılÖyle her isteyene verilmez ne diye istediniz deseydin eğer şikayetçi olcaklarsa adam akıllı polis çağırsalardi yasal olarak saçma tc ni istemeleri
Soran+1 yılsonradan polise ulaştırırlar mı
Cevap sahibi+1 yılKucuk bir şey aldıysan da seni korkutmak için yapmışlardır
Soran+1 yılküçüktü evet aldıklarımın parasını da ödedim ama tc numaramı aldılar bu durum endişe verici
Cevap sahibi+1 yılSanmıyorum isteselerdi sen oradayken yaparlardı sonradan tc ni verseler bile kamera kayıtları falan filan bir sürü uğraşmalari gerekir korkmana gerek yok
Soran+1 yılpsikologa gidicem. Çalma hastalığı var sanırım ufak tefek işime yaramayan şeyleri çalıyorum
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle gitmelisin şimdi büyük bir sorun olmayabilir ama ileride başına böyle değişik dertler açabilir ve her ne olursa olsun farkında olman iyi bir şey
Soran+1 yılhemen alıcam bugün randevuyu. Genelde psikolojik olarak tükendiğim zamanlarda oluyor bu yaptığım.
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsun canım malesef bazı yaşadıklarımız diğer yaşadıklarımızı yönlendiriyor işte benim de böyle arkadaşlarım vardı ama farkında değillerdi diğer insanlar tarafından da yargılanıyor malesef kendinde olman neden oldugunu bilmen sana artı katmış her ne olmuşsa bile bir kenara bırakıp hayatına bakmalısın psikologla konuşmak herkese iyi gelecektir
Soran+1 yılsicilme işlenme durumu söz konusu mudur sence?
Cevap sahibi+1 yılBence değil ama yine de bir süre geçince kontrol ettirmelisin
+1 yılSorun yok bir daha yapma :)
10 Yorumla
+1 yılÇOK GEÇMİŞ OLSUN SÜREÇ NASIL İLERLEDİ BAŞINIZA BİRŞEY GELDİMİ DAVA FALAN AÇILDI MI
10 Yorumla
+1 yılÖdeme yaptıysan sorun çıkartmazlar...
20 Yorumla
+1 yılYok artik bilemedim simdi 😂
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılBirşey olmaz ama çalma bundan sonra.
10 Yorumla
+1 yıliyi b*ok yedi ozmaan baştan ödeseydin
02 Yorumla
Soran+1 yılo zaman bu soruyu da sormamış olurdum mantıken.
- +1 yıl
sorma zaten ödeseydin
+1 yılÇalmadan önce düşünecektin.
02 Yorumla
Soran+1 yılolan oldu bundan sonrasını merak ediyorum
- +1 yıl
Oturup bekleyeceksin.
+1 yılne çaldın niye çaldın
01 Yorumla
Soran+1 yılgereksiz ufak tefek şeyler.
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılGençliğin hapislerde çürüyecek yandın sen.
03 Yorumla
Soran+1 yıldirekt orada tutuklamazlar mıydı
- +1 yıl
Siciline girmişler artık nah iş bulursun.
Soran+1 yılsicilimi kontrol ettim temizdi ancak ilerde ne olur bilinmez tabii..
Alışveriş & Hediyeler konusunda 512 cevap paylaştı. ne çaldın? çaldığına değdi mi bari
11 Yorumla
Soran+1 yılhayır tabi ki
+1 yılBirşey olmaz sıkıntı etme.
10 YorumlaSeni korkutmuşlr yapma diye
10 Yorumla
+1 yılBöyle şeyler paylaşma başına iş alırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılyakalandım zaten aldım başıma alacağımı :D
+1 yılevet yasaya göre dedikleri gibi oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
- +1 yıl
bende bir kere saldırıya giriştim ama yaralama olmadığı için bana da öyle dediler
nasıl yaptın bu hatayı rezil olmuşsundur
04 Yorumla
Soran+1 yıloldum evet
Soran+1 yılhastalık büyük ihtimal çünkü ihtiyacım olmayan ufak tefek şeyler. Psikologtan randevu da alıcam bugün.
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 24,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeni lanet olası fakir.
05 Yorumla
Soran+1 yılaldıklarım pahalı şeyler bile değildi param da vardı kendimi çok bitmiş yıkılmış hissettiğim zamanlarda yapıyorum böyle şeyler. Psikologtan randevu da almaya karar verdim
- +1 yıl
Takılıyorum senin gibi biri vardı öyle tanıdığım bikaç defa yaptı öyle hala tedavi görüyor.
Soran+1 yılonunla knuşma şansım olsa keşke cidden bu durumu yaşamış birisinden biraz yardım almam lazım sanırım
- +1 yıl
Samimi değilim sadece tanıyorum ama biraz değişik bir tip konuşacağını da sanmam.
Soran+1 yılpeki yine de sağol
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah sizin gibileri islah etsin.
00 YorumlaNeden çaldın?
04 Yorumla
Soran+1 yıliyi hissettiriyor
Soran+1 yılpişkin olarak düşünme yani psikologa gidicem bu olaydan sonra kesin karar verdim.
Soran+1 yılsağol var ol
Gizli Üye(30-35)+1 yılşiksyrtçi olmasınlar yandın
00 Yorumla
+1 yıldayanır :/
04 Yorumla
Soran+1 yılama neden o an polis çağırmadılar
- +1 yıl
e peki neden tc ni aldılar yoksa orda çalışanlarmı polis
Soran+1 yıldirekt tutuklamazlar mıydı
- +1 yıl
şimdi düşündümde biraz mantık olarak seni korkutmuşlar yani birdaha yapma die :) polis felan gelmez rahat ol tc nide sen gidince atmışlardr
Gizli Üye(36-45)+1 yılNiye buna gerek duydun
00 Yorumla
+1 yılbişey olmaz
025 Yorumla
Soran+1 yılnereden biliyorsunuz
- +1 yıl
şikayetçi olsalar olurlardı zaten parayıda ödemişsin ayrıca senin gibi günde kaç tane görüyorlardır kim bilir tcni almaları ise muhtemelen bunun alışkanlık olup olmadığını görmek tekrar çalar ve yakalanırsan işlet boyut değiştirir...
Soran+1 yıltcmi yanlış verseydim keşke.
Soran+1 yıltc numaramı polise verirler mi
- +1 yıl
hahaha yine mi çalacaksın :D vermesende kredi kartı ile daha önce alışveriş yaptıysan bulurlar
- +1 yıl
yok vermezler yahu yaşın kaç senin? gençsinde belliki acımışlar işte başın ağrımasın hayatın kaymasın diye
Soran+1 yılkredi kartım yok ki.
Soran+1 yılÇok üzüldüm gerçekten. İğrenç bir insanım ben
- +1 yıl
abartma her insanın bir dönem oluyor öyle çılgınlıkları bende cips çikolata filan çalmıştım küçükken :D
- +1 yıl
kleptoman filanmısın acaba
Soran+1 yıldoktordan randevu aldım bir daha asla bu duruma düşmek istemiyorum. Doktora bunu anlatmam başıma iş açar mı sence?
- +1 yıl
hayır tabiki açmaz
Soran+1 yıltamda yeni üniversiteyi kazanmıştım. Bu b*ku nasıl yaptım bilmiyorum
- +1 yıl
kızım sakin ol :) bişey olmayacak
Soran+1 yıldon çalmıştım bir de dantelli falan bu rezillikle nasıl yaşayacağım geriye kalan hayatımı
- +1 yıl
hahahah kıyamam olur öyle takılma unutursun :) çok pahali şeylermiydi ki bide çalma isteği mi geldi ihtiyaçtan çalmadın herhalde
Soran+1 yılihtiyacım yoktu. Daha önce bir ürünün testerini çaldım. Şimdi bu. Ortak noktası çok kötü psikolojik dönemlerime denk gelmesi. İstek geliyor yani resmen. Karaktersiz miyim hastalık mı? İkisinin karışımıdır belki
- +1 yıl
kleptoman deniyor galiba senin durumuna bence o kadar büyütme karakterini de çöpe atma hemen büyük ihtimalle sorunların tetiklediği psikolojik bişey polyannacılık oyna biraz iyi tarafından bak dantelli donun oldu yani :D en kısa sürede düzeleceğini umuyorum
Soran+1 yılNefes alamıyorum sanki. Babamın bir yerden haberi olacak diye korkuyorum. tcden ve soy adımızdan babama ulaşabilirler mi?
- +1 yıl
aygh bak devlet dışı kurumların nufus veritabanına erişimi yoktur o yüzden seni bulamazlar.
Bunun için polise gitmeleri gerekir ki hemen gitmeleri gerekirdi bu durumda adaletin işleyişini aksatmakla suçlanırlar. ayrıca şu an gitseler bile zaman aşımı kadar bir zaman söz konusu olmasa da polis sorar neden bu kadar geç özetle mağaza uğraşmak istememiş tamam mı güzelim? eğer böyle bişey yapacak olsalar orada iken hemen yaparlardı kaldı ki parayıda ödediğinden suç yok ortada en kötü dalmışım kendimde değildim dersin parayıda ödediğin için yine sorun çıkmaz rahatladın mı az da olsa?
Soran+1 yılçantamdan çıktı hepsi. Dalmışım yalanı sökmez. Ne halt ettiğim gayet ortada. Tamam çok başını ağrıttım çok teşekkürler yazdığın her yorum için
- +1 yıl
hayır est. başım ağrımadı da korkman yersiz çantadan çıksada sorun olmaz insanlar bilinçsizce iş yapabiliyor ve hatırlamıyorlar ve sen korkma bişey olmayacak
Soran+1 yılKamu davası falan açılır mı bana bu konularda bilgin var mı acaba
- +1 yıl
yok ya saçmalama korkutmuşlar işte :)
Soran+1 yılumarım dediğin gibidir yeterince korktum çok çok kötüyüm
inş dayanır
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ne çaldın?
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 49,7b cevap paylaştı. sanmam
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBir şey yapmazlar
00 Yorumla
+1 yılNiye caliyon hirsiz
04 Yorumla
Soran+1 yılhırsızım işte
- +1 yıl
Sonra noldu başına bişey geldimi
- +1 yıl
@Gizlibak123 sonradan başına bir şey geldi mi
- +1 yıl
Cevap yazar mısın sonradan başına bir şey geldi mi polis kapıya dayanıyor mu
Uslu dur azck