Örnek üründe alarm yok ya da bozulmuş dışarı çıkarınca alarm dedektörü ötermi
ya da iki kişi aynı anda alarmlı geçti alarm 2 keremi öter yoksa tekmi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Polis aranır hırsızlık suçundan karakola şikayet edilir. İfade alınır savcılığa çıkarılır. Önceden sabıka var mı yok mu diye bakılır. Sonrasında savcı uygun görürse serbest bırakır görmezse mahkemeye sevk eder.
daha önce suç kaydı yoksa en fazla ne olurki 18 yaş
Çaldığı ürünün değerine, tek başına mı yoksa birden fazla kişi ile mi, gelişigüzel mi planlı mi değişir
Planlı olsa ve diyelim yakalandım açığı söylesem salarlarmı?
Savcıya kalmış bir durum artık
Ne alacaksan söyle bana alıvereyim boşuna riske girme 😂😂😂😂😂
@sevgisine_ölürüm 😄
😬😬😬😂😂😂😂
Cevap
18Cevap
Bati ulkelerinde. Kanun cok. iyi uygulaniyor. Kacmak imkansiz. 1- ilk calmada. Magaza gorevlisi sizi durdurur ve. Polis cagirir Polis. Uc dakikada. Magazada. Olur ve. Kelepceyi. Takar. Nezarete. Koyar hirsizlik yapani. Ne. Zaman biri. Mahkemeye cikacagina Kefil olur imza atarsa. Mahkeme gunune Kadar serbest birakilir. ilk. Sucun cezasi nedir? 4000 TL. Para cezasi. 100 saat. Cop toplama cezasi ikinci suc. 4000 TL. Para cezasi. 3. Ay hapis. Ve 200. Saat. Cop toplama cezasi. Alir. Ve. O kisin. Kamera goruntusu. Tum magazalarin. Guvenlik sistemine. Verilir. Hirsizlik yapmis kisi otomatik. Olarak. Taninir ve. Kapi alarmi. Daha dukkana girdiginde oter. O andan itibaren. Magaza gorevlileri. Caktirmadan o kisiyi izler cunku. Uyari vardir
Değmez sicil bozup hırsız damgası yemeye o kayıt ileride karşına çıkar keşke çok daha fazlasını versem de sildirebilsem dersin
Küçükken a101de çaldım çikolatayı yakalandım çağırdılar beni 50 TL ceza dediler
O zaman 50 TL nerde bulabilirdim kii ben de yalandan ağladım acitasyon yaptım bir şey olmadi
Bizde üç arkadaş BİM de centro gofret çalmıştık bir arkadaşım yakalandı depoya götürüp bir ton dayak atmıştılar 😂
@CharlieChaplin21 😅😅😅 para istememisler miydi
Yok istemediler 😂
oradaki çalışanlardan kesiyolar yapma böyle bişiyi. oradaki kişinin vicdanına kalırsın polise verirse sıkıntıya girersin
O oranin yoneticisine, müdürünun insafina bagli. Ben cok hirsiz yakaladim. Ürünü geri alip gonderdim. Ama arkadaslarim polise de verdi, mahkemelik oldular ceza aldirdilar. Müdürünün insafina bagli
ceza neydiki bide detaydaki soruyu cevaplayabilirmisin acaba
Alarm oradan gectikten sonra bir daha otmez. İki kiside gecerse ikisindede alarm oter. Ceza 6 aydan asagi olmaz. O kisinin daha onceki sabikasina bagli.
peki alarm görevllinin söktüğü varya diyelim yok yine ötermi
Olmayan alarm niye otsun
ötmez demi sağol belki gizli alarm vs vardır dedim
Yok öyle bir şey sadece kameradan tespit ederler
Polis çagırırlar bence magaza sahibinin insiyatifine kalmış bi durum
Para olsa polislik olursun bence çalma ne kadar lazım sana
Aslında 2 tane taktik biliyorum yarattım o alarmı sökünce ötermi onu bilmiyorum mağaza görevlisinin söktüğü ve alarm birden fazla ötermi onuda merak ediyorum
Valla mağaza sahibi ben olsam aramızda hallederdik geçerdik depoya konuşur çözerdik
Çok fazla film izlemişsin.
Dizi izliyorum sadece ve aklımdaki taktikler işe yarayabilir
Var marketlerden ürün dızlayabiliyorum mesela beleşe getiriyorum açıkları var yani
Ürünü geçmeyen kişi kasiyer oluyor ben değil ben tek ekmek poşetine atıp bağlıyorum
2 kepek ekmeği ve 1 normal ekmeklik iş ciddiyim istiyorsan dene hatta poşete 1kahve at göz hakkı hediyem say
Hergün hırsızlık yapmadan çıkmam asla sjdjjd
Ooooo yeriz yeriz
Afiyet olsun xkkx
Suçüstü yargılanırsın mahkemede
İhbar ederler hanımefendi
Yapmayın böyl şeyler aa
Küçük hanım elbise çalacak niyeti bozmuş
Direk polis çağırırlar
cezası ne olurki
Ağzına ederler yapma bu hatayı
sidikligini bağlarlar
Shh Ben yakalanmam
magaza sahibi senle 1 gece gecirmek istiyebilir
Şu odaya atıkları kızlardan olma da
Hapis
polis. Alır götürür
Ne çaldın kııızz :D
Bence insanlar uçmuş artık
çalmadım daha ama 2 taktik buldum marketlerdende ürün dızlamayı biliyorum ama bundan emin değilim tam riske girsemmi bilemedim
Hapse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?