Kesinlikle yüz hatları çok keskin ve her markanın öncü yüzüdür kendisi erkek arkadaşım hiç beğenmez keş hatun derdi genelde erkekler değil kadınlar daha çok beğeniyorlar bence :)
Yüzü güzel de ben manken fiziğinden hoşlanmam Kadın dediğin dolgun, balık etli olmalı... Bana göre
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
kalite göstergesi aslında bu. Sıradan erkekler balık et severken, zengin ve başarılı erkekler daha ince ve fit kadınları seçiyo Wall Street'in yaptığı araştırmaya göre. :)
Yooo ! Birincisi wall streette yaşamıyorum. İkincisi bunun kaliteyle ne alakası var. Zevk işi.! Kim kardashian lömbür lömbür. Sorsan herkes beğenmem der ama wall streette de o oturur.
Bir erkek olarak kafanda kadına verdiğin değerle alakalıdır bu tutum. Kimisi fazla mükemmelliyetçidir fit hatun olacak, güzel ve zengin olacak der Kimisi en güzel şiirlere dahi layık olacak der derinlemesine ilgi duyar ve sever kısa boylu, şişman hatun sever. Karşındaki hatun senin dünyanla alakalı olmadıktan sonra isterse miss of the world olsun cacık. Kalite dediğinse o kadın veya erkeğin birbirine ve eşrafına verdiği değeri, onlardan aldığı değeridir. Kıçı başı değil...
En İyi Cevaplar