yani amcamin torunu ile evlenebilir miyim
Kuzenimin cocugu oluyo?
Kuzenimin cocugu oluyo?
Dinen yasaen falan filan evlenebilirsin. Ama ortalıkda adammı kalmadı bacım? Gen havuzunu niye daraltıyosunuz?
valla kalmadi bacim temiz güvenilcek erkek varmiki daha gerci kizlarda ayni oldu ama herkes de ayni degil tabi
Temiz kavramı o kadar değişken ki. Sen görünüşte dünyanın en temiz adamını alırsın içi kurtlu çıkar. Geçmişe takılma. Olay ne yapıp ne yapmadığında değil kimsenin. Karakterinde. Olaylara tepkilerinde.
Her ne kadar benim gözümde adı ensest olsada kardeş evliliğinden farkı olmasada Akraba evliliğine karşı değilim. İsteyen istediğiyle yaşar sevişir falan filan. Ama akrabaların çocuk sahibi olmasına karşıyım.
Sonunda mantıklı konuşan biri
kuzenlerinle veya çocuklarıyla evlenmen dinimiz açısından uygun bu akraba evliğinde çocuklar sağlıklı doğmuyor falan diyolar tamamen yalan benim annemle babam kuzen biz 4 kardeşiz hiçbirimizde hastalık falan yok hepimizde düzgünüz
iyi sükür ki biseyiniz yok ne güzel.
ya o da iste amcamin torunu oluyo okadar yakin akraba degil bence ama bilmiyorum dinimizce sakincasi yokmus evt tskler sagol
rica ederim ne demek ayrıca burda bazı cahiller olmaz demiş inanma sen onlara
tamam canım tskler
kuzeninle bile evlenebiliyorsun çocuğuylada evlenebilirsin elbdet :D
Cevap
11Cevap
Şimdi amcanın torunu senin yaşıtın ve seni seviyosa neden olmasın.
evlenilebilir sanırım dinen sıkıntı yok diye biliyorum kesin olmasa da çünkü kan bağı yok. anca kendi dayınla amcanla vs. evlilik olmaz onların çocukları torunları evlenmeye müsaittir bilgime göre
Niye evlenemeyesinki o sana haram su anda ve sana haram olan kisilerlede evlenmende sakinca yok
Bence düşmez yeğenin oluyor sonuçta dinimizce tavsiye edilmiş değil ve çocuklar sağlıklı olmuyor zaten peygamber efendimiz s. a. v böyle buyurmuştur
Ama oda zamanında beni seviyorsa nasıl olacak aramızda 4 yaş var ve zamanında çok yakındık ve hep bana sorardı benle evlencen mı diye deli kız ya onu seviyorum şu an ve galiba 25 yaşıma gelince gidip annemle kendime isteyecegim gibi onun gibi birisini bulmak zordur 😅🙂
kuzenin senden büyük mü de çocuğu var inanmıyorum :/
Benim kuzen büyük yani 4 çocuk sahibi en büyük oğlu ondan sonraki kızı bende onu seviyorum onla da küçükken yakinlaşmamiz oldu yani hiçbir sıkıntı yok o beni seviyor bende onu 😅🙂
Yıllar geçmiş üstünden sonuç ne oldu amcanın torunuyla evlenebildin mi
Olur evlen seviyorsan..
evlenemezsin belli durum kötü evde kalmışlık var
sanırım sorun olmaz. nasıl oluyor bu ya
Kadhkshsjshd akraba evliliği 😂😂😂
Akraba evlilogi yapma
Evlen ama çocuk konusu sıkıntı olur
gercek mi?
ya kuzenler birbirleriyle evleniyoda bilmiyom okadar yakin miyiz?
Hayır, akraba evliliğine giriyor
Midesiz
evet dinen nikah düşüyor
Evet. Helaldir.
evet
Evlen
evtt
Bence hayir
hayır
Evlenebilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?