Deli çocuk :D Çok beyazlar genelde kızıla kaçarlar fotoğraftaki bayanların hepsi de boyalı haberin ola :D İskoçya ve İrlanda da bulunurlar daha çok ( orijinalleri )
İlk resimdekinin boya olduğu bellide beyaz tenli olunca uyumlu oluyo :D 2. resimdeki çok orjinal duruyo yalnız. İskoçya ve irlandada nüfusun çoğu kızılmı peki yoksa ülke genelindedemi azlar :D
Evet dediğin gibi 2. fotograftaki kızınki orijinal gibi. Zaten beyaz tenli olmayanlar kızıla boyayınca korkunç duruyooor :D :D. Dünya genelindeki kızılların %60 a yakın İskoçyalı olduğunu okumuştum. İrlanda'da da var bayağı. İskoçyada daha fazla ama aklında bulunsun :D
Eig için çok teşekkür ederim :) Şu an kızıl çok çekici gelebilir sana ama ama ama inan bana ilerde öyle birisini görürsünki bütün düşünce ve hayallerin yıkılır farklı bakarsın. Kimin seni etkileyeceğini inan bilemezsin :) Kal sağlıcakla abicim...
Niye dalga geçilirki onlar üstün ırk resmen hepsi kıskandığı için öyle dalga geçiyodur :D Gingerin anlamı zencefilmiş niye bunlara o ismi takmışlar ki :D
bende severim ayrı bir dogal havaları var. ama güzellerin şansı yoktur sevilmiyolar. ginger aynı bizdeki havuç kafa gibi bişey işte:) carrothead uzun gelmiş olmalıki ginger demişler :) biraz empati yaparsak şahsen ben havuç kafa bir adamı sevmezdim heralde :D
Ya allah askina abicim bos konusma cidden napcan kızlı bende Seviyorum tamam da abartma yani bulmak icin sen zevke ariyorsun sevgi icin degil bence çünkü sevginin tipe etkisi yoktur
ben kiz oldugum icin evlerine gittigimde acik gorebiliyorum onlari ondan. Arkadaslariyla aileleriyle partilerde fotograflarina baktim. Bilinenin aksine evet cok var kizil irki. arabim mesela ama annem kardesim sarisindir
En İyi Cevaplar