baksanıza hepsi kırmızı gül gibi melekler gibi nerden bulurum nesli tükendimi acaba bide beyaz ten oldumu :D Türkiyede yurtdışı falan yazman eskişehir Ankara :D #scorpion026
Kızıl sevgili nerde bulabilirim hemen evlencem kızıl olsun taş olsun çirkin olsun :) ?
Yani genelleme yapma bence biraz hayal aleminde yaşıyorsunuz :D yani yanlıs anlama senin icin demiyorum boyle yasını basını evlenmemiş insanların dıs görünüş takıntısını anlamıyorum bir ayağın çukurda. :D namuslu eli ayagı duzgun birini bul evlen yoksa daldan dala eglen :D adamda tlp yok gelmis 30-35 yasına kızıl olsun, sarı olsun , esmer olsun boyu bilmm ne olsun bide bu tipler evlenip cocuk yetistirecek vay halimize bu dusuncedeki insanların cocuk yetistirmesi de daha dagrusu yetistirememesi... Neyse bunlar hep dıs devletlerin oyunu :D
hem sarışın hemde kızıl istemek çelişki değilmi peki :) ya da kaç tane sorumu gördün veya yorumlarımı gördün :) tek bir soruyla insan yargılarsan burda herkesi yere gömeriz :)
Neyse ya zaten bu sitedeki insanlar tuhaf reelde yapamadıklarını söyleyemediklerini burada yapıp söylüyorlar komik gülünç buluyorum :D iyi geceler sana..
En İyi Cevaplar