bayanlarımızın baba ları daha çok hediye almış :D
bizimkiler fos :)
hişşşşşşşşşşşşşşşş kızlar sakın bayan erkek eşittir demeyin :D
Hayatımda hatırladığım resimlerden gördüğüm en büyük hediyem..
1 yaşımda : Oda yaptırmış
2 yaşımda : kocaman bir ayıcık almış
3 yaşımda : altın bilezziğim vardı
4 yaşımda: küçük akülü arabam vardı .d
5 yaşımda :bisikletim oldu
6 yaşımda : yani çıkan barbili yürüyen çantam ve takımı olan kalemlik suluk filan vardı
7 yaşımda :tekrar bisiklet alınmıştı
8 yaşımda : bilgisayarım olmuştu
9 yaşımda : odamın bir köşesine kütüphane gibi yaptırtmıştı .d <3
10 yaşımda :saatli altın kolyem vardı
11 yaşımda : Tekrar bisikletim olmuştu
12 yaşımda : Ozamanki saç yapıcı aletlerin takımı vardı onlardan almıştı :)
Daha da ilerisinde daha çok hediye aldığını hatırlıyorum ama en güzel anılarım bunlarla geçmişti .d çünkü en çok istediğim şeyleri hep buluyordu babacığım :)
Hey maşallah :D Teşekkürüm Desin .
:) Tabi işin uca bazen maddiyata kaçıyor onun için hediye değil neye önem verdiğini anlayan bir baban olması bile yeterli oluyor :)
ala tabisi ;>)
(:
:)) A.selam
bana aldıgı ilk hediye link :(((( duygulandım
Teşekkürüm Desin .
Bizim aile yapısı gereği öyle bir durum hiç olmadı. Yani doğal olarak evin tüm gelirini Babam sağladığından Adı konmamış olsada her ihtiyacımız hediye vari gideriliyordu.
Aslında benim için en büyük hediye Babamı görebilmekti. Hayatımda iş ve çalışma konusunda örnek aldığım tek kişidir kendisi.
Dilerim hep mutlu olursunuz . Teşekkürüm Desin .
hiç almadı
Teşekkürüm Desin .
Cevap
113Cevap
küçükken dogum günüme büyük ayıcık hediye etmişti:Dhep sarılır uyurdum onla:Dama şimdi link bunun aynısından hediye etti:)
Sen Türkiye de değilsin gabila :>) Teşekkürüm Desin .
nerden anladın linkten mi?:)
evet :>) link teki Google nin sunduğu butonlar Rusça ya da hangi dilse artık ama Türkçe olmadığı kesin ;>)
rusçaydı:)ukraynada yaşıyorum o yüzden:)
hımmm çok havalı :D
__ ben mi yok ya ukrayna işte
hesabı :D imiş
haha:D:D:D:D:D
Hediye derken,bizi büyüten babamız zaten herşeyimizi almıyor mu ?
İllaki al oğlum/kızım sana hediye aldım demesimi gerekiyor ?
Ama yok hediye adı altında soruyorsan bana altın takı seti aldı,bide hacca gittiğinda bana hediye olarak saat almıştı..
Teşekkürüm Desin .
Aldıı canımm almazz mıı yaa (!) en son küçüktüm hatırlıyorum bisiklet almıştı bir de havuz almıştı kocaman haha esyalar getirirdi hep bana kalemler silgiler alırdı renkli renkli oyuncaklarla gelirdi hep eve bana onun dışında pek bisey almıyo gibi ama arada kaçırıyo pasta yedirmeye götürüyo babam benimmm:)))
Teşekkürüm Desin :>)
askerden geldigimde bir tane kunye yaptirmis onu vermisti.
birkac gun sonra askerden once parami yatirdigim ve babamla ortak hesap actigim ( askerlik olum vb olabilir diye ) bankaya gittigimde hesap bakiyesinin 0 oldugunu gormustum.
:DD ahahaha. ahh bu babalar..
Teşekkürüm Desin .
Yok nan... babamın bir marangoz arkadaşı vardı... annem konuşa konuşa 3 kızı için tülbent sandığı yaptırdı ona :)
Yıllardır bize babanızın hediyesi diye kakalamaya çalışıyor:D rahmetlinin haberi olduğundan bile emin değilim :D
Teşekkürüm Desin :)
aldı böyle birsey tam olarak ww.google.com.tr/search?q=şahin+modifiye&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=sOy0UbyBPIiAhQf78oHoBA&sqi=2&ved=0CCwQsAQ&biw=1440&bih=791#facrc=_&imgrc=aslM-Y65JkqPwM%3A%3BMgOuBXVcndh1gM%3B link
Teşekkürüm Desin .
Aldı bir oyuncak araba aldı :D onuda kaybettim amq. Hediye değil. Babam olmasaşu ansokaklardaydım. hediye felan boş iş. Adam her türlü harçlığımı çıkardı beni okuttu. Her ihtiyacımı yerine getirdi daha ne yapsın ya babam o benim. hediye felan boş işler.
Teşekkürüm Desin .
ben ona her doğumgünü ve babalar gününde alırım o bana hiç almaz sağolsun :D bazen para verin al kendine birşey alırsın diye normal kutlarlar zaten birşeye ihtiyacım olmuyor ama insan bekliyor yinede aile sonuçta :D
Teşekkürüm Desin :D
:) yane bu şarkı iyi gider diye düşündüm soruna kardeşim benimkide aynen buna benzer kendi hediyemi kendim aldım hep :)
Aynen öyle sağlık olsun :>) Teşekkürüm Desin .
eskiden alırdı ve erkek kardeşimle beni ayırmadan alırdı şehir dışına çıktıkça oyuncak alırdı
en çok hatırladığım da isimlerimizin yazılı olduğu altın künyeler ama ben onu kaybettim erkek kardeşiminkide kırıldı
Teşekkürüm Desin .
hediye dedin babalar günü geldi aklıma almazsam bütün aile başımın etini yiyor her yıl parfüm alıyorum rezalet :D babam da özel günde degil de aklına esince aklına estigini alır getirir hediye anlamında
Teşekkürüm Desin .
Baba diyebileceğim bir baba olmadı ki, babam olacak adamı diyorsan verdiğinden çok aldığı oldu, her fırsatta bizi dolandırdı, en sonunda teşekkürüm desin dedim yine utanmadı.
Olsun be kardeş Teşekkürüm Desin dedikçe nankörleşilmesi bizi güçlü kılar .
babamdan hediye aldım her yurt dışı seyahati dönüşü hediye getirirdi ama annemden çok daha fazla hediye aldığımı söyliyebilirim ama ablam hem annemden hemde babamdan bana aldıkları hediyenin iki misli kadar hediye almıştır.
Teşekkürüm Desin .
annemle babam ben 3 yaşımdayken boşanmıştı hafızam 3 yaşımdan öncesini tam olarak hatırlamadığından 10 yaşımda babam haftasonu beni gezdirirken bir ayakkabı almıştı başka da bir hediye aldığını hatırlamıyorum zaten 17 yaşımdayken vefat etti yaşarkende babamı bir kaç kez gördüm o kadar...
Başın sağolsun . Teşekkürüm Desin .
===> Teşekkürüm Desin <=== teşekkürler mi desin anlayamadım ?
Teşekkür ettiğim insanların içindesin demek ;>)
petrolden belek oyu ncak bebek verıyolarmıs benzin alınca onu getirmisti kucukken cok mutlu olmustum :D onun dısında hatırlamıyorum ama abur cubur cok alır seviniyim diye
Teşekkürüm Desin .
4 yıl önceydi masaüstü bilgisayarımı değiştrdi son çıkanlardan almştı :) ama mutlaka her yıl bişey alır cep telefonu, laptop, bisiklet bunlardan en sevdiiklerm :)))
coook aldi ayakkabi gumus bileklik sicak su doktugunde inonu cikan resimli bardak almisti o zaman yeniydi tabi bendeki havayi hic sormayin :D yazzik yaa kurban oluyum cok ozledim babami <3 :)
Babam hem bana hem de erkek kardeşlerime hediye almıştır, ama zaten devamlı hediye modundadır, düşün sene tüm ihtiyaçlarını baban karşılıyor illa hediye paketinde gelmesi şartı mı var...
Teşekkürüm Desin .
Bugüne kadar bana bircok güzel hediye aldi benim aslan babam.
Hepsini oynadim, giydim, kirlettim ve eskilttim..
Ama en güzel hediyesini eskiltemedim hala..
`Sözlerini` eskitemedim hala..
Teşekkürüm Desin .
kızın sana karşı hisleriyle ilgili bu ve onu sen tanıyosun burdaki insanlar değil. cinsellik kötü bişe değil ama bir çok insan bunu bu şekilde anlıyo. bak sen önce biraz yakınlşmya çalış kıza eğer davranışları değişmeye başlıyosa zamanını bekle derim
yanlış yere yazmışsın kardeşim:)
kim neyi beklesin :>)
babamın bana verdiği en büyük hediye onun gibi olmamam olmuştur.. bu benim aldığım en güzel hediye oldu :) onun haricinde maddi olarak soruyorsan sakız bile almışlığı yoktur :)
Teşekkürüm Desin .
eyvallah :)
:)
çok hediye aldım. en son aldığı hediyede ünivesiteyi kazandığımda telefon almıştı. zaten bu hediyeden 2 ay sonra aramızdan ayrıldı. mekanın cennet olsun melek babam
Teşekkürüm Desin .
Hediye almasına gerek yok. Şu yaşıma kadar elimizi sıcak sudan soğuk suya sokmadığı, başımızı sokacağımız bir evde tuttu, yedirdi, giydirdi.. Bunlar kafi.
Teşekkürüm Desin .
Hep bana şiir yazmasını istemişimdir hediye değilde :) söz verdi kaç yıl oldu daha yazıcak uyuz yaa:)
Annemle aldıkları kolye filan var veya tek aldığı küpe. Sağolsun bitanem benim.. :)
Teşekkürüm Desin .
kardeş şimdi hediye olarak aldı ama ben onu hediye olaraktan hiç hissedemedim.çünkü aldığı şeyleri hep ben isteyince aldı kendiliğinden alıp getirdiği bişe olmadı yani.
Alınmamışlar danız ;>) Teşekkürüm Desin .
Kurban olduğumun babam olması bile kendi bir hediye zaten. Onun dışında hediyeler aldı bana :) ve her gün elinde çikolata ile gelir bu da günlük küçük hediyesi :)
en son doğum günümde çıktık ne istiyosan al dedi güzel bir kazak aldım daha çok varda ben bunu hatırlıyom şuan
Teşekkürüm Desin .
Benim babamda bana daha hic bo hediye almadi. Bana kızım bile demedi isim ole hep hitab ederdi. Oda öyle görmüş sonic ayni
Teşekkürüm Desin .
Çocukken alırdı da artık almıyor istediğini alabilirsin diyip para veriyor. Bir de sağolsun anneme çiçek falan alırsa banada alır hiç unutmaz :)
Evet.
Birkaç sene önce kedili bir saat almıştı,kedileri seviyorum diye.
Küçükken Bilim Çocuk alır gelirdi her ay.
Teşekkürüm Desin .
Bbebekken bazı şeyler unutulmaz derle çok doğru.Ben 3,5 yaşalrındaymışım babam bana üç tekerlekli tutucak yerleri süslü güzel bir bisiklet almıştı hala hayal meyal aklımdadır :D
Senin baban çok şanslı gülüm çok :D Teşekkürüm Desin .
;>)
bizim baba oyuncak alırdı ya oynardık bide mümkünse almasınlar onlar bence alıyolar büyük gelio dar olu bişe bişe ben aldrmıorum artık ama gelenede git demiom
Teşekkürüm Desin .
kendi elleriyle yapar hediyemi babam :) ben pek fırsat vermedim hediye almasına sanırım çünkü ne desem direk alır canım :)
almaya karar verdiğim şeylere maddi desteğini esirgemedi
ama hediye hiç almadı
kendimi garip hissettim lan harbiden hiç almadı ya..
Teşekkürüm Desin .
babama hayranim bayiliyorum babam gibi bir adamla evlenmek hayalim ama kimse onun kadar mükemmel deyil yaa adam gibi adam herseyiyle karizmaa
küçükken alıyodu ama artık almıyo zaten pek konuşmayız. bu arada teşekkürüm desin diyosunya kim teşekkürüm desin?
teşekkür ederim dediğim insanların içindesin demek .
o zaman teşekkürümdesin(ayrı yazılmadan) olması daha uygun bence
İnsanlar alıştı Ricam Dasın diyorlar bile . Bencesi böyle . Sağ , ol .
babam yurtdışına çalıştığı için eve gelişlerinde getirirdi oyuncak falan ama ben onları kırardım içindeki pil vs. şeyleri çıkarırdım.
Teşekkürüm Desin .
aldı tabiki hem de bir sürü.hangi birni saysam,geziye giderse özellikle mutkala bişeyler getirir.küçükkende şimdi de öyle:)
bababımın varlığı benim için hediye ya, çocukken bana aldığı çikolataları hala alıyor , benim için en özeli bu
Teşekkürüm Desin .
Bikere bana pilot kalem getirmişti onuda benzinlikten vermişler galiba :D Canım babam sağolsun onuda vermeyebilirdi :D
sayamayacağım kadar çok aldı,hala da alır.
oylesıne, almasını dusunmedıgım sekılde, bu ne kadar guzelmıs dedıgım herseyı kendımde gördüm.
Teşekkürüm Desin .
Teşekkür ettiğim insanların içindesin demek .
kendisi sürpriz yapıp aldığı pek olmamıştır ben bunu al diyince alır :D
Teşekkürüm Desin .
Babam bana çok nadir hediye alir ama aldiği zaman da sağlam alir yani.
18 yaşima girdiğimde Omega saat almişti mesela.
Teşekkürüm Desin .
Çok kez aldı..En değerlileri üniversite mezuniyet hediyem ve düğün hediyemdir..İkisini de hiç çıkarmam üzerimden:)
Teşekkürüm Desin ( taklitlerim den sakınınız :D )
Babam ve hediye. Alakasız iki kelime yan yana bile igreti duruyor.
Teşekkürüm Desin .
hayır almadı.birşey istediğim zamanda benim istediğimi değil gider kendi istediğini alır.
Teşekkürüm Desin .
en son özel olarak küpe almıştı gümüş 3 yıl önce falan:) ama arada giyecek bir şeyler alır kendi kendine beğenip:) beğenmesem de sevinirim:)
Teşekkürüm Desin .
ricam Dasın o zaman:)
vaooov işte bu süperdi :D Eyvallahım Dasın ;>)
hoşçakalım Dasın :P
;>)
kendimi bulamıyorum o kadar çok yorum yapan olmuş ki :D
ben 10 yaşındaydım babam öldüğünde en son hediyesi saattir 20 sene oldu ve hala gururla takarım o da azimle çalışır...
Allah rahmet eylesin . Teşekkürüm
en son 2 yıl once telefon ve gecen sene laptop aldı.. ondan sonra da tık yok :D
Teşekkürüm Desin
küçükken bebek almıştı şimdi parasını alıyorum ondan kendime hediye alıyorum :D
ne alırsa alsın uyuzum ona böyle basit şeylerle beni kandıramaz.. bana en güzel hediyesi 28 sene önce beni dışarı fışkırtması olurdu <3
Teşekkürüm Desin .
evimdeki en değerli eşyam olan laptopumu almıştı geçen yıl çok saolsun.
Teşekkürüm Desin .
En son 8-9 yaşındayken bir bebek almıştı diye hatırlıyorum.
Teşekkürüm Desin .
Babam küçükken çok hediye alırdı. Liseden sonra tek aldığı hediye üniversite 3. sınıfta iken 1962 model kıpkırmızı bir Volkswagen tosba idi.
Teşekkürüm Desin .
Geçen doğum günümde Ferrari aldı bu senede BMW z3 aldı.Hangisini kullanayım diye kararsız kaldığımdan dolayı halk otobüsünü kullanıyorum yoksa ohoooo!
Teşekkürüm Desin .
Babam bana hiç hediye almadı bende ona hiç almadım, karşılıklı anlaştık ve ayrıldık. :))
Ne istersem onu aldi ! Sayisiz hediye ! Simarik buyudum
Teşekkürüm Desin .
en son doğum günümde note 2 aldı .babam bir tanedir ve hep düşüncelidir...
soruyu okurken valla içim burkulduu gel ben sana alam hedye:DD
Aldı tabii ki! Her şeyimi babam alıyordu bu seneye kadar...
Teşekkürüm Desin .
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar