Alışveriş & Hediyeler Babanız Babalar Günü hediyesini beğendi mi? ShoppingColic Takip Et FenomenBilge Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Nasıl geçti Babalar Günü'nüz? Babanız hediyesini beğendi mi? Babanız Babalar Günü hediyesini beğendi mi? Cevapla Babalık Soruları Hediye Soruları Babalar Günü Soruları Beğen Paylaş Takip Et
PrettyBlue Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 31 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 328 cevap paylaştı. Beğendi ya beğenmez mi... Onun için önemli olan birlikte olmamızdı zaten 0 0 Yorumla
_interstellar Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Boyle gunleri onemsemedigim icin kutlamiyorum. Anlamsiz geliyor tek gune bir seyleri tikistirmak. Genis zamanlarda sevgimi gostermeyi seviyorum ben. 0 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Yatağında pikenin altında hediyesi, yatınca görcek umarım beğenir. 0 0 Yorumla
Tttolqaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl Bir telefon bir konuşma hediye alma gibi şeyler yerine samimi ve içten konuşma benim tercihim. 0 0 Yorumla
arasreis02 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 87% +1 yıl Umarım kabrine diktiğim çiçekleri beğenmiştir 0 2 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Huzur içinde yatsin 🌺 Yorumla arasreis02 +1 yıl Allah razı olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Beğendi ya beğenmez mi... Onun için önemli olan birlikte olmamızdı zaten
Boyle gunleri onemsemedigim icin kutlamiyorum. Anlamsiz geliyor tek gune bir seyleri tikistirmak. Genis zamanlarda sevgimi gostermeyi seviyorum ben.
Yatağında pikenin altında hediyesi, yatınca görcek umarım beğenir.
Bir telefon bir konuşma hediye alma gibi şeyler yerine samimi ve içten konuşma benim tercihim.
Umarım kabrine diktiğim çiçekleri beğenmiştir
Huzur içinde yatsin 🌺
Allah razı olsun
Daha vermedim bayramda vericem kısmetse
hediye alamadm ya
sevmiyorum onu
Vefat etti babam
Bilmiyordum
Hediye almadım
Evet beğendi
Çok beğendi❤
Beğendi.