Babalar günü hediyesi babanıza ne hediye aldınız? :) Bugün babalar günü biliyorsunuz ki, babanıza sarılıp onu sevdiğinizi söylediniz mi? Ne hediye aldınız? Ben gömlek ve ayakkabı aldım, sabah 9'da uyandırıp verdim direkt. :) Bir de yemeğe götürmeyi düşünüyorum.
Babalar günü hediyesi babanıza ne hediye aldınız? :)?
ne anneler gününü nede babalar gününü seviyorum..kutlamıyorum..çevremde o kadar çok görüyorum ki babasız annesiz insanları kim bilir böyle günlerde neler hissediyorlar..üstelik bu sene ülkemizin daha duyarlı olmasını beklerdim somada yüzlerce çocuk babasız kaldı..bu eğlenceli sorunun altına cevabım sıkıcı gelmiş olabilir özür dilerim ama benim düşüncem bu..
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
nedense anneler günü kadar ne alsam ne alsam diye düşünmüyorum babama. erkeğe hediye almak zor iş. gömlek - parfüm klasiğinden öte aklıma bişey gelmiyor.
Biz bu yıl herhangi bir hediye almadık zaten babamın her şeyi var bir de babama hediye bulmak bayağı zor oluyor kıyafet alıyoruz bedenine uymuyor rengini beğenmiyor o yüzden bir şey istemedi sadece kutladık
Almadım kendim mektup yazdım ve kocaman öpücük olur :) parasal birşey almak saçma.çünkü sonuçta kendi parası oluyor bana verdiği harçlıklar ve bundan hoşlanmıyor
En İyi Cevaplar