Bağlansın
Bağlanmasın
Birde Şia larlamı uğraşıcaz Boş oy atardım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bağlansız istemezdim bide anlaşamazlarsa malum kültür farklılıkları var uzaktan uzağa aramız iyi riske girmeye gerek yok bence , kırımın bağlanmasını isterdim gerçi bir avuç türk kaldı ama olsun :) , birde iran azerileri hakkında bilginiz var mı onların iran devletine bakış açıları vs
bilmem yputubeden birkaç video izledim abdullah gül falan gitmiş sonra azerice konuşmalar falan bide tanıdığım biri vardı türkiyeye hayrandı falan ne oranda merak ettim genelde yaygın değil sanırım
ama türkiye genele vurursak ne şiadır nede şeriatçı. o halde büyük sorunlar genele yayılmış durumda iran devleti ile halkı arasında sence bağımsız azerbaycan ne kadar gerçekçi ?
kültür farklı değil aksine azerbaycan türkiye kültürü çok benziyo
azeriler farslarşmış ne ya senin kafan çalışıyomu nerden biliyosun azeri olan benim
Iran Azerbaycan turkcesini okullarda ve universitelerde ders gecicek. Kecen yil buyuk ve izdihamli Azeriler mitinglere baslamalari bu karari almasina sebeb oldu.
zaten karabagla sınır komşulumuz var zamanında rahmetlı demırel ırandan toprak satın alıp navcıvan sınır kapısını baglamış bır kopru ıle aralık sınır kapısından ben oyle okumustum
daha neler. azerbaycan kendini başka bir ülkeye bağlamaz haklı olarak. biz de kendimizi başka bir ülkeye bağlamayız doğal olarak en fazla turancılık adı altında birleşebiliriz.
azerileri çok severim, azerbaycanı da öyle, zaten sürekli gidip geliyorum ama bu durum çok çok ayrı, hayır derdim.
emin ol bizde sizleri çok seviyoruz :)
Cevap
24Cevap
hiç bir Türk devleti birleşmesin birleşecekse orta asya Türk birliği kurulsun dölümüz bozulmasın şimdi Türkiyedekiler gelir kazak kırgız Türkmen özbek kızlarıyla evlenir bizimkilerde onlarla evlenir Türk nesli tarihe karışmış olur tamamen karşıyım
Aramiza koydular şu ermenistani ayrı düştük umarim ilerde bu sorun kökten çözülecektir
Çok uzun surmeyecek merak etme 😊 turkiyenin pkk engeli var zaten ermeni tohumlari aralarinda doluyken hepsini ermenistana itelemek lazim... sen zaza degil misin ermenileri seviyor musun yoksa
Kurtardiginiz kediler? Pkk li lar mi? Ayrica zaza larin kurtarmasi mi şaka yapıyorsun anlaşılan... zaten az bir nüfusunuz vardi yarinizi ermeniler kesti geri kalanlarinda çoğu da Kürtlerin asimilesi oldu biraz gerçekçi olalim..
Ya bırak nereden ne okumussun kim bilir hayal dünyasında yasiyorsun ayrıca atalarinla savaşan kürt ve ermenilere sempati duymak demek zazamilliyetcileri böyle oluyormuş neyse biraz daha arastir sonra konuşalım
:))
:D :D bak buna çok güldüm rusyanın kılıcı onlardan yanamı? sdfdsd :D rusyanın küçük arkasınca yürüyen köpeği desen anlardım da bu ne şimdi asdfsdfds
@hharleyquinn Çaktırma biraz ruhsal sıkıntıları var :))
:D tamam @__NoName__
Annem sağlıklı şükürler olsun.. seninki iyidir umarim
Büyük devletlerin manfaatine uygun degil. Hem 2023te ABD ve Israil pakt bağlıcak Güney Azerbaycan Quzey Azerbaycanla birleşicek. Zanjan ve Ardabilde referendum olucak. Bildiğim Iranda razıymış. Bu pakt tum Büyük devletlerin çıkarına uyğun.
Azerbaycan ve Türkiye yürekten bağlı zaten diğer türlü bir şeye gerek yok.
Hem evet, hem Hayır. Azerileri Kürd asimilesi ile değiştirdikten sonra olabilir. Ama şu anki halleri ile olmaz, hem şia hem türkçülük denilen şey ile ülke iyice boha sarar.
Birlikte Ermenistan A girelim orasını onlara verelim komşu olalım 😀
iyi fikir
:D kaptırdığınız karabağı alında sonra Hayastanıda alırsınız belki axdcsa :D @hharleyquinn
Aha gitgide kalabalıklaşıyoruz hadi aslanlarım birlik olalım. Ayıpsın orayı da alırız 😄😄
ahahaha öldüm gülmekten komikmisin sen? bak sen azerbaycan hakkında ağzına geleni konuşuyosun bende türkiye hakkında konuşabilirim ama konuşmuyorum çünki senin anlamadın o kardeşlik kavramı varya bak onun için
kavga etmeyin gençler hepimiz kardeşiz.
tatlııım bebeğim senin umurunda olsa nolur olmasa nolur ilham aliyev türkiyedeki her saldırıda yardım ediyo türkiyeye türkiyede azerbaycana türkler ve azerbaycanlılar kardeştir ama galiba sen türk değilsin
@hharleyquinn biz kardeşiz de bu niye böyle yapıyor şimdi anlamadım ben.
@İncrediblevelocity tamamda şimdi söylediği doğru bişey değilki
Bende onu diyom niye ortalık karıştı şimdi durduk yere kötü bişi demedikki biz
@İncrediblevelocity evet azerbaycana karşı bir nefreti var sanki üstelik ermenileri savunmasıdaha çok sinirimi bozdu dünyada onlar kadar nefret ettiğim millet yok
Her ermeni bir Olmaz benim patronm da ermeni ama Türk gibidir. Ülkesini sevmez ben Türk'üm der her zaman. Ama ülke olarak bende sevmiyorum Ermenistan ı çünkü dediğin gibi düşmanız.
ya evet o ayrı ben gerçek ermenilerden bahsediyorum azerbaycandada ermeni ailesinden olanlar var ama ermenistandan nefret ettiklerini söylüyolar o başka onları bende severim
Anladım :)
güzel :)
ay ne korktum ne korktum çakma kolombiya bayragımı erşeyi çakma ermenistann ben en başta anlamıştım zaten senin türk olmadığını çünki böyle canım türk olmaz tatlım o bayragı ne kadar orda burda paylaşsanda bir yararı yok ezik olduğunuzu herkes biliyo
inan yazdıklarını okumadan geçtim o kadar gereksiz kelime varki içinde
ciddimisin galiba farsçayıda biliyosun e tabi ermeni fars benziyo biraz
zazaa ne be random gülüş falanmı? :D :D
hadi ya bir hackeramı söylüyosun bunu?
kusura bakma katil ezik rusyanın küçük köpeği olan bir ülkeden olduğun için sana mutluluklar dileyemiycem :D :D :D
@hharleyquinn hacker mısın sen anam yerim😊hem güzel hem akıllı :)
Onlar da bizden biz büyük bir halkız ama birlik yok kaybımız bu
azerileri severim bizim gibi işkence mi çeksinler? kendileri nasıl yaşamak istiyorlarsa öyle yaşasınlar.
İlk önce Ermenistan a ip geçirelim haladın ucu Azerbaycan'a dokunur
Bir devletin toprakları illa birleşik olacak diye bir şart yok.
bir azerimiz eksikti zaten...
allah allah bayılıyoduk biz sana
AzerbayCANımız tabi ki isterim
ben azeriyim bağlanırsa çok iyi olur bence
iran azerilerininde görüşleri aynı benim anne tarafım iran azerisi canım babamda karabaglı bende karabaglıyım şu an sanada karabagdan yazıyorum hani o aldık dediğiniz karabagdan
ermenistan ı götümüze mi sokacaz
hayastan kim la asdfg
valla raconu falan bilmem de , ermenisan ı 3-5 bordo bereliyle alırız anasını satayım. ama gerek yok. azerbaycan ermmenistan dursun orda. biz işimize bakalım. zaten memleketin bokuu çıktı
o ülkeyide karıştırmamıza gerek yok
Yazık dertlerimize ortak olmasınlar
gönüller bir olsun yeter
Kesinlikle çoktan yapılması gereken bir durumdu
bağlansın hacı sıkıntı yok
Azeri severim. Demi Günay hanım
Azerimisin yoksa :D
Neden ıykk? Azeri kızlar güzel oluyor bence
furies iyk derken? anlamadım
Bağlanmasın😂😂
Bağlansın :)
Hayır Net...