erkekler ve kızlar abanın hadı yorumlara
Kırılmış bir Kadının Kalbinden BEDDUA ve Ah sesi Diye bir şey var Öldürmez Süründürür Doğrumu bu peki kızlarsoruyorum?
erkekler ve kızlar abanın hadı yorumlara
3 yıllık ciddi bir ilişkim varken nişan/düğün hazırıkları yaparken terkedildim her ne kadar beddua etmesem de kalbimden geçenleri durduramıyorum Allahın adaletine sığınıyorum sadece
ıyı yapmişşsın sen allaha havale ett
işte allaha havale etsem de kalbim susmuyo ki sesli bir şekilde dile getiremesem de beddua mı sessiz olarak kalbim dile getiriyo
anlıyorum güzel düşün önune bakk hayat senınn herseye ragmenn yasamak güzell bekı zor olalbır ama düzelecek emın ol bundann takmamamya calişş
bunu yapmaktan başka çare yok zaten :) teşekkürler
rica edrım konusmak ıcın herzman yazablırısnn ben murat
hiçte dogru degil madem dogru benim ettigim beddualar nereye gidiyo lan adamın gayet keyfi yerinde :/
sen allaha havale ett gerısıne karısşma
bşver ozman sıkma canınıı gecer herseyy güzel dusun güzel olsunn
aynenn sen ıyı ol kı oda catlasın anladın senmutlu olursan karsındakı catlar yoksa ona bedduayla ah bişey olmazz bu senın elındee karsındakı ınsanı catlatman ıcın çalışmak mutlu olmaktır ben böyle blıyorum gerıs hıkayee
Beddua diye bir şey yok ki
Cevap
1Cevap
Bir ahım bin ah ettirirdi eskiden dualarım kabul olurdu ama artık etkisiz
Doğru değil dünya bizim etrafımızda dönmüyor neticede.
haklsınn
Kesinlikle doğru kimsenin ahını almıcaksın erkek kadın farketmez
aynenn
Bu sadece kadın değil ki erkek için de geçerli. Kimsenin ahını almayın
her ıkı cıns ıcınde gecerlı dogru
Kırılmış kalbin sesini Allah duyar sadece ve o ah insanî perişan eder..
aynen
Ah ettiğimde başı beladan çıkmadı. Benden Hergün helallik istiyor belki de sadece ah etmeyeyim diye benimle kalıyor bilmiyorum...
Kadın haklıysa bu olay oluyor doğrudur.
eyvallah aga
Çünkü platonik olduğum çocuk benim yüzümden benim ahım yüzümden sevdiği kızla mutlu olamadı. Sonra sevdiği kızın arkadaşlarımdan biriyle çıkma ihtimali vardı. Bende arkadaşımla çıkacağına onunla çıksın dedim. 1-2 gün geçti çıkmaya başlamışlar tekrar snwhwbsnsn
ahın tuttu yanıı helalall
Ama bana az çektirmedi. Az ağlatmadı. Haklıydım. O yüzden. Ama bu iki taraf icin de gecerli. İlahi adalet
alahından bulsun ozmann senı üzenı allhta göruyor iştee allaha havale ett sen yıne de ah etme sonra gelır ayagına dolaşır mazallah
Ya zaten sanırım ağlarken ah etmiştim snsbsb
o anlık kızgınlıkta olurr saglık olsunn sen sımdı nasılsın pekıı ıyımısnn
Onu bana umutturabilen tek kişi oldu ve ilk sevgilim oldu güvendiğim ilk erkek ama sanırım beni aldatmış sınıf arkadaşımla nsbevebebebnsbsbs
ve oda sana yanliş yaptı
Evet msnsnensnsns Alıştım B-)\( ̄<  ̄)>
msnsnensnsnsB-)\( ̄<  ̄)>
Bu her cins için geçerli sevenin ahı tutar
tutarr ah almamak lazım
hele anne babanın kını daha almamak lazım
aynenn hep eık sekılde gid4ersınn buna dıkkaet etmek lazım
doğrudur :D ve ahhh ettiğim çok :D
keşke etmeseydın
döktüğüm gözyaşlarımın hesabını nasıl verecek ti?
allah yardımcın olurduu allaha sıgınsaydın senn
sığındım ama elim ağzım da boş durmuyor napim :)
aynı ben yanıı olur olmaz dıye bişey yok elımızden bişey gelmıyor sende haklsınn
:) evet malesef tabiki Rabbim en iyisini yapar
aynenn sen ona sıgın gerısnı boşverr o en ıyısını bıllırım kurban oldugumm
:) tabii
düşünme güzelll hep böyle olll
tamm :)
tamama abiii :)
ne?
tamam abi dedimm?
okey :)
okeyyy
kadın erkek diye ayırmamak lazım aslında her insanda vardır bu ama kadınlar daha çok haksızlılığa uğruyor erkekler tarafından belki ondan dolayı olabilir
Olmalı inşallah vardir ne deyim kimsenin yanina kar kalmasin
Doğru Ah alanın vahı bitmezmiş
İnşallah doğrudur sürünsün köpek
Kimsenin ahı kimseye kalmaz tabi
böyle şeyler olmaz
Doğrudur
Dogru
Bilemem
En İyi Cevaplar