Ben demiyorum, şarkı diyor :D Aştan illallah ettiniz mi?
Şansıma
Olmuyor
En doğrusu bile
Üç gün sürmüyor
İllallah aşktan
Yine sil baştan
Neden hep taştan kızların kalbi
Ben demiyorum, şarkı diyor :D Aştan illallah ettiniz mi?
Şansıma
Olmuyor
En doğrusu bile
Üç gün sürmüyor
İllallah aşktan
Yine sil baştan
Neden hep taştan kızların kalbi
Hayır tabiki değil.. Gayet kırılgan kalbimiz var oysaki.. Nasıl taştan olsun.. 😅
Geçen gün ben şarkıdan esinlenip soru sormuştum.. Abuk subuk şeyler yazan olmuştu sana olmadı mı.. 😂
Yoo olmadı 😂
Değişik insanlar var her an olabilir olmayabilir de..
Çok da umrumda değil benim. Önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye 😂 Hakaret olursa müdahale ederiz o ayrı
Aynen öyle valla.. 😂
maalesef öyledir.
Kadınlar hiçbir erkeği sevmezler özellikle.
Freud kadın bütün sevgi nesnesini çocukluğunda babaya aktarmıştır der.
Bu yüzden kadın erkeğin kalbi dışında her şeyi kabul eder. Para, kas, mal mülk, başka kadınlar, gece mekani adına ne dersen de.
Her kadın yedekte erkek bulundurur, bir tane esas adam vardır ama o adamı da sevmiyor aslında. Sadece ulaşılmaz olması ve yukarıdaki saydığım nedenlerden ötürü onu çok istiyor. Onunla sevgili olsa, o adam da diğerleri gibi onu sevmek istese o adamdan da soguyacaktir.
Kadın için intikam aldığı erkek vardır sadece. Kötüyü yola getirme egosu vardır yalnızca.
Cevap
1Cevap
Kızların kalplerini taşlaştıranlar utansın 😬😂
Hayal kırıklığı yaşamış kadının kalbi taşa dönüşür bir süre sonra. Freude dediği gibi:"Kalbiyle bağlantısını kesmiş insan tecrübeli insandır."
Bence ölmüş insandır
Mecazen söyledim aslında ben de :D
Ya da kalbiyle bağlantısını kesmiş insan KÖTÜ tecrübeler yaşayan insandır diyelim :D
Anlaştık dostum :)
Soner Sarıkabadayı da şarkısında "taş kalbini at da gel ne olur" diyor bak şimdi olmadııı 😃
Demek ki taştan kalbiniz. Bu insanlar yalan mı söylüyor 😂
Ahahah aslında kendini bilip kabullenmek bu 😂
Size öyle geliyordur kendi kalibrenizde hanımlara doğru yönelirsiniz sorun ortadan kalkar.
Kendimi baz alarak sormadım zaten şarkıdan dolayı 😂
Hayır, kızların kalbi taştan değil. Her insan gibi, duyguları ve hassasiyetleri vardır. Genellemeler yerine her bireyi kendi deneyimlerine göre değerlendirmek önemlidir.
Taşı kırabilecek yetenek ve güç yoksa erkekte, sorun nerede bir düşün
Yioo benimki topraktan doğru yaklaşıp doğru ekilip biçildiğinde çoksel geri dönüş alınır yanee 😌
Yoo benimki demirden jdbdbd
Pamuk şeker oysaki görmeyi bilene 😄
Benimki elmastan daha serti yok😏
Öyle diyebiliriz
Benim ki altın 😂
Yo, hak edene tabi
Benimki öyle.
Güle güle kullan 😅
Təşəkkürlər, öyle yapıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?