Fransız erkekleri çok romantik, Türk erkekleri neden romantik değil?
Fransız erkekleri romantik
Türk erkekleri romantik değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Fransız erkekleri romantik felan değil arkadaşlar. Saçmalamayın. Fransız erkekleri kadını cinsel bir tabu olarak görür... Bkz;(pierre woodman) Türk erkeğide balta değil... Türk erkeğide romantik. sadece bu romantikliği dışa yansıtmak konusunda yeteri kadar başarılı değiller.
ulan böyle konuşuyonuz da sanki fransızla evlencen :D yine gitcen bizim ahmet mehmetle hadi olmadı berkecanla evlencen :D Ey benim bulunmaz Türk kumaşım :D
Fransızla evliyim zaten :D
Geçenlerde fransaya giden bir arkadaşımla sohbet ediyorduk aynen şunu dedi 'fransız erkekleri of diyorum bir tanesi bile mi çirkin olmaz ya' 😂😂 benden de tepki aynen şu
-ciddi misin sen zaten biliyorsun fransızların herşeyini severim vay be demek erkekleri de ha 😂😂
yeri geliyor onlarda öküz oluyor yeri geliyor türklerde romantik oluyor. Nedir şu türk erkek takıntınız sanki hayatınızda fransız erkeği gördünüz.
Cevap
46Cevap
O romantik fransiz erkekleri var ya.. ikinci bulusmada vermeni bekler, vermiyorsan kapinin onune koyar.. tuvalette g. tlerini yikamazlar ve sunnetsizdirler.. etek trasi da olmazlar pek..
Sanki biz kızların vermesini beklemiyoruz kanka
@Karizmatik_erkek_ aşık olduğunda, beklersin değil mi paşa paşa elini sürmeden.. aile kurma hayalleri vs vs.. yabancı erkekler ekseriyetle böyle değildir.. duygusal yaklaşmazlar olaya.. kadınlara sadece ne kadar çok seks o kadar iyi.. ne kaar çok kadın o kadar iyi gözüyle bakar ve kullanıp kullanıp partner değiştirirler.. bizim türk erkeği yapısı daha bir farklı biliyorsun.. biz aşık oluruz vs vs..
Aşık olunca dediğinde haklısın kıza bişey hissetmesek abaza oluyoruz
@Karizmatik_erkek_ hah. yabancı erkeklerin çocğunluğu, kadınlara iyi yaklaşır.. sonra köpek gibi davranır.. sadece seks yapar, tatmin olunca kadını kenara atar.. sıkılınca da çık hayatımdan der.. o yüzden pek çok yabancı kadın türk erkeklerinin sevgisini görünce şaşıp kalır.. yabancı erkekleri hep filmlerde ve kliplerdeki gibi zannediyorlar kızlar :D yazzık :)
Arkadaş şu İtalya, Fransa İspanya dan bir grup gelip isteyen Türk kızlarını alıp götürse de siz de rahat etseniz bizde
Türk erkekleri sevdiğimi kıskanır korur Fransız erkekleri paylaşır hafi be deme çok şahit oldum
Aslın Türk ya da Fransız olarak sınıflandırılmamalı insanlar sonuçta herkes birbirinden farklı.
Benlik bir durum yok türküm ama cok romantiksin iltifatini aldım , artık sen kimden kuyruk acisi cekiyosan bilemeyecegim gizli yiyin birbirinizi burdaki erkeklerle 😂
Niye turk erkekleri romantik olmasin ki? olani da var olmayani da var. Nedir bu yabanci milletlere olan sevgi anlamiyorum arkadaslar 😩😩
Rus kızları atom bombası gibi oluyor... :)
Türk kızları su tabancı gibi oluyor... :)
Çünkü Türk kızlarının egosu; romantiklikten değil, kütük lükten anlıyor ;)
Dogruluk payi var 😂😂
adamların dili bile erotik :D ne söyleseler romantik konuşuyor gbi geliyor :D
Off bir bu kalmıştı karşılaştırmadığınız Allah sizi kahretsin inşallah
Rus kızları romantik oluyor...
Türk kızları romantik olmuyor...
Beğendin mi yaptığını? Hepsi senin yüzünden :D
Fransız erkekleri uzun boylu ve yakışıklı oluyor.
Türk erkekleri uzun boylu ve yakışıklı olmuyor.
@adamın-biri iki yıl önce günlük 20 bu tip soru soruluyordu :)
Soru hakkım yok soran misilleme yapardım :)
Ben yeniyim rusçu bilemiyorum :) seninle tanıdım bu soruları :)
:D :D
@adamın-biri Arada tek tük çıkıyor işte
İyi madem ne diyek :)
@adamın-biri 2 yıl önce bu soru kalıbını buldum :)
Sitede bu sorunun akımı başladı :)
Erkekler rus kızı kızlar italyan erkeklerini soruyordu :)
Sitede bu akımdan ötürü adminler 30 hesabımı kapadı :)
Vallahi kardeşim, Rusya Ukrayna dahil, 6 farklı ülkede çalıştım. Türk kızlarından daha güzelini daha içten olanını görmedim. Bu da benim görüşüm. Erkekler Rus mu arar, kızlar İtalyan mı arar umurumda değil. :)
@adamın-biri ruscu armiye gönderme yapmıştım ben aslında esprisine :D ülkeme düşkünüm her iki cinsiyetinde iyi olduğunu düşünüyorum
Kesinlikle, sadece ataerkil gelenekçi bir aile yapısına sahip olduğumuzdan dolayı cinsellik konusunda her iki tarafta sıkıntı yaşayabiliyor. Bunlar da aşılmayacak sorunlar değil.
@adamın-biri Yani, öyle
Onları yetiştiren sizin gibi anneler romantik olmadığı için.
Su dunyada bir tane daha Turk erkegi gibisi yok gelmezde gecen sahit oldum fransiz erkek Turk kizina sirasina gecti die nasil bağırıyordu. biz hemen bayana buyrun deriz aramizdaki fark bu yok romantikmis pehhh
Çünkü, %90 oranla kadınlar, öküze tapıyorlar.
Romantizm demek, "kaybetmek" demek.
Fransız erkeklerini fransız kızlar eğitiyorda ondan 😏 Ama kötü yanlarıda çok ben sana söyliyim
Gören de kendini düşes falan zanneder kurban ol sen bizim Türklere
nirden biliyon sen odun gördün diye romantik görmedin mi nirden biliyon
B. k yemiş bunu diyen. Kusura bakabilir isteyen yani..
Kaç tane fransız erkeği tanıdınız? Veya romantikliğini yaşadınız?
Kac tane fransiz erkegi tanidin ki boyle bo dusunceye kapildin
Fransız erkeklerine sokuym kendilerine faydasi olmayan soysuz piçlerin neyine özeniyorsunuz anlamiyorum Türk erkekleri var iken bir de bizim Türkler ile kıyaslamışsın yazik sana.
Çünkü onlar Fransız bunlar Türk.. Bence yeterli nir açıklama oldu teşekkür
çünki bir çoğunuz fransız kadını gibi değilsiniz :D
Sizin tripleriniz... öldürdü bizdeki romantikligi...
Fransız bir erkekle çıktınmı yoksa medya filmlerde gördüğün kadarımı
Bu tip soru sorunlara ilk 6 ay anne sutu vermiyorlari
Sanki tum italyan ve Türk erkeleri görmüş gecitmis
Kac tanesiyle sevistin aceba :) hadi ben yana yakıla 1 fransızla birlikte oldum farkliydi tamam da neyse :)
Kacatane fransiz erkek taniysun daa ya da kactanesiyle ciktunda biliysun
Senin gibi kezbanlarda anca gööt kılı uzatıp bıyık bıraksın kezo laa laa la laaa laaaaa naniiiiik naniiiik
Biri bizim ruscuyu etiketlesin onun fransizci turk versiyonu cikmis bak 😂
:)...
Rus kızları tripsiz türk kızları niye tripli sjfjfs
gözü dışarda olan kıza hiç bir erkeğin romantik olması beklenemez. en iyisi sen fransaya git
türkiyede hiç fransız erkeği görmedim suriyeli falan desen az çok tahmin edebilirim
Kaç tane fransız erkeği ile romantik gece geçirdin.. ?
Cunku fransiz degiliz yanina koyim bu kadar basit
Helal.
@ScreamofTheNight düz mantık😄😄
Fransız erkekleri romantik.
Kıskanan türk kızlarını seviyorum ama 3-4 mal icin diger turk erkeklerinin ne sucu var
Fransız kızları çok güzel ama Türk kızları değil :D
Romantik olunası Türk kızı yok o yüzden.
Genelleme yapmak yanlış.
Ben memnunun sapına kadar Türk olan erkeğimden. :D
Tosbaa Allah'ına kurban senin :)
☺😃
:) :)
Bunlar hep Ruscu Armi
ay dötüm sanki kendisi celine dion damına koyayım
Romantik erkek ögh 👎
Bu Fransız & Rus sevdanızdan bunaldık artık.
Çünkü size televizyonda öyle gösteriyorlar.
işte bunlar hep fransızların oyunları. d
Seni fransaya fırlatalım
Ne yapalım ölelim mi?
Türk erkeklerinin yapısı bu biz ne yapalım :D
türk kezbanının hakettiği kadar oluyor.
fransız erkegını nerde gordun acaba meraklardayım
Sanki siz supersiniz😈
Fransız erkeği nerden romantikmiş?
Kaç tane fransız erkek tanıdın?
Fransizla evlen ozaman
Yine bir pembelinin canı yanmış..
Şöyle soruları soranlar ölmedimi hala