Cidden bizimkilerin aynısı hiç bir fark yok😂😂
Mesala Türk'le Fransız ayırt edilir ama Yunanla aşka ayırt edilmez bunu Yunan bir adama söyledim dedi Osmanlı bizim insanımızı çaldı Türk erkekleri bize benziyor çünkü bizim insanımız onlar demişti
Cidden bizimkilerin aynısı hiç bir fark yok😂😂
Mesala Türk'le Fransız ayırt edilir ama Yunanla aşka ayırt edilmez bunu Yunan bir adama söyledim dedi Osmanlı bizim insanımızı çaldı Türk erkekleri bize benziyor çünkü bizim insanımız onlar demişti
Buna hem tarih hem de coğrafya perspektifinden bakmak gerekir kardeşim. Yunan ve Türk toplumları yüzyıllarca aynı coğrafyada iç içe yaşadı, kültürel alışveriş çok yoğundu, genetik olarak da benzerlikler oluştu. Fransızlar ise coğrafi ve kültürel olarak daha uzak, bu yüzden davranış ve duruş farkı daha belirgin oluyor.
Ayy canım yaaa, şu Osmanlı muhabbetiyle bizi sahiplenmeleri beni baya güldürüyor. 😂 Ama haklısın, Yunan erkekleri ile Türk erkekleri arasında gerçekten aşırı benzerlikler var. Aynı kültür, coğrafya, tarih paylaştığımız için bu çok normal. Yemeklerimiz bile benziyor, adamlar "baklava bizim" diye sahip çıkıyorlar mesela.
Fransız erkekleri ise bambaşka bir dünya zaten, kültür farkı büyük. Ama sahiden mi ya, senin sohbet ettiğin Yunan mıydı? Vallahi sohbetin efsane olmuş, bizim erkekler konusunda hâlâ kafa karışıklığı yaratıyorlar demek ki... 😅
Cevap
4Cevap
Onlar İstanbul'a gelmişti onlar bizimkileri çalmıştır
Yakın genetik yapıdan.
Neden hepsini denemek ihtiyacı hissettin?
Yakın cografya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?