Tüm türkiye toplamında bütün üniversitelerde 800 civarı kontejan var 2 yıllık bölüm dgs ile mimarlık iç mimarlığa geçiş var ayrıca ygs lys ile yerleşip gördüğünüz derslerden muhaf olabilirsiniz. Neyse bana öyle geliyorki ileride bu bölüm patlayıp gidicek siz ne düşünüyorsunuz? Ben bu bölümü okuycam da ;:D
Merhaba mekatronik önlisansına yerleştim derslerin altından kalkabiliyorum ancak dgs ile gelecek mühendislikten çok korkuyorum bu bölümü bitiricem haftaya, şimdi dgs ile bi mühendislik denesem mi yoksa laborant veteriner sağlık okuyup 2 yıl sonra veterinerlik mi zorlasam kararsız kaldım yaş oldu 22 burcum de terazi oradan geliyor bu kararsızlık, siz de durum nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Meraba biraz geç oldu biliyorum ama çok ciddi düşündüğüm bir bölüm hala hesapta aktifseniz konuşabilir miyiz
Merhaba ne yaptınız bölümü
Merhaba mekatronik önlisansına yerleştim derslerin altından kalkabiliyorum ancak dgs ile gelecek mühendislikten çok korkuyorum bu bölümü bitiricem haftaya, şimdi dgs ile bi mühendislik denesem mi yoksa laborant veteriner sağlık okuyup 2 yıl sonra veterinerlik mi zorlasam kararsız kaldım yaş oldu 22 burcum de terazi oradan geliyor bu kararsızlık, siz de durum nedir?
Merhana basladiniz mi bölüme
önü açık
meslekle alakalı bilgin var mı
Bence açık devam et.
bence de mezunu az adalet gibi patlar buda millet abanmadan okuyup bitiriyim
A dedik.😁.
teşekkür