Eğitim & Kariyer İç Mimarlık prestijli bir iş mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İç mimarlık mesleği sizce prestijli havası olan bir iş mi?İş bulma olanağı ya da kazanç sormuyorum isim olarak iyi mi? İç Mimarlık prestijli bir iş mi? Cevapla İş Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Siyahhiinci Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tabiki prestiji yüksek mimar hanım diyorlar genelde 😂 aday olmama rağmen 0 30 Yorumla Soran +1 yıl Senin mesleğin diye prestijli olur sana göre ama objektif olarak düşünürsek nasıl acep? Yorumla Siyahhiinci +1 yıl Cidden öyle yinede sen bilirsin Yorumla Soran +1 yıl Doğrudur teşekkür ederim kazançlı bir iş deniliyor öyle mi peki Yorumla Siyahhiinci +1 yıl Ben staj yaptım çalışmadığım için tam bir yorum yapmıyorum Yorumla Soran +1 yıl Nerede staj yaptın mimarlık ofisi mi Yorumla Siyahhiinci +1 yıl Evett Yorumla Soran +1 yıl İş yeri sahibi nasıl peki memnun muydu durumundan Yorumla Siyahhiinci +1 yıl Evett 😂 hocalar tarafından tavsiye üstüne aldı zaten beni Yorumla Soran +1 yıl Hangi okuldasın sen tavsiye eder misin Yorumla Siyahhiinci +1 yıl Yeteneğin varsa gerçekten günde 10 12 saat çizim yapacaksan seviyorsan gel yoksa ac kalırsin Yorumla Soran +1 yıl Bi de kaçıncı sınıftan itibaren staja başladın stajda ne yapıyordunuz? Yorumla Soran +1 yıl Yetenek de var babamda para da var kendi işimi kuracağım Yorumla Siyahhiinci +1 yıl Normalde almazlar 1. Sınıf mezunlarını ama beni karıştırma ben girdim. Normalde de 2 ve 3 un sonunda şantiye ve ofis stajı olur Yorumla Siyahhiinci +1 yıl Parayla olacak iş değil yetenek sevgi ve emek piyasayı bilmiyorsun direkt bir yer açamazsın zaten Yorumla Soran +1 yıl Aslında babam müteahhit sektörün içinde kendisi amcam da mobilyacı destek oluruz dediler onun için düşündüm Yorumla Soran +1 yıl Örnek daire vs de yardımcı olursun dediler bize Yorumla Siyahhiinci +1 yıl Baban mutahitse olabilir ama özellikle iç mimar anlamında piyasa malzeme firma bunlar için tecrübe şart Yorumla Soran +1 yıl Malzeme firma ne? Yorumla Siyahhiinci +1 yıl Yani iç mimarlıkta proje takibi proje yapımı vs vs çalıştığın firmalar sorun çıkartan ustalar vs vs detay detay detay Yorumla Soran +1 yıl Hımm onların üstesinden gelirim ya Yorumla Soran +1 yıl Sen hangi okulda okuyorsun memnun musun? Yorumla Siyahhiinci +1 yıl Okulumu burdan söylemeyi tercih etmiyorum ama İstanbul'da okuyorum ve zor olsada memnunum Yorumla Soran +1 yıl Özelde mi okuyon Yorumla Soran +1 yıl Neyi zor? Yorumla Siyahhiinci +1 yıl Bölüme iyi bir üniversitede girersen birde iki bölüm okursan neyi zor anlarsin Yorumla Soran +1 yıl Niye iki bölüm okuyayım ki ne okuyorsun mühendislik felan da mı Yorumla Siyahhiinci +1 yıl Mimarlıgida okuyorum yani her dönem 2 proje Yorumla Soran +1 yıl Hımm niye kendini o kadar zora soktun ki İç mimarlık iyi değil mi zaten Yorumla Siyahhiinci +1 yıl 1 diploma bir insan 2 diploma 2 insan ben iki insan olmak istiyorum Yorumla Soran +1 yıl İyi bakalım hayırlısı Yorumla
1delii9 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl havalı bir iş tabi ama önemli olan severek yapmak 2 7 Yorumla Soran +1 yıl Tabiki Yorumla 1delii9 +1 yıl okuyo musun? mezun musun? Yorumla Soran +1 yıl Yok okumayı düşünüyorum Yorumla Soran +1 yıl Siz okuyor musunuz Yorumla 1delii9 +1 yıl umarım kazanırsınben diş hekimliği okuyorum Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim siz de başarılar Yorumla 1delii9 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Burakfree Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl siz üniversite okumayın ya gerçekten adamın dediğine bak havası olan bir iş mi ne lan sizdeki bu ego kibir havası normal bir meslek işte. ergen kafalı önce büyü sonra iç mimar olursun. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sakin ol dostum prestiji benim için önemli Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tabiki prestiji yüksek mimar hanım diyorlar genelde 😂 aday olmama rağmen
Senin mesleğin diye prestijli olur sana göre ama objektif olarak düşünürsek nasıl acep?
Cidden öyle yinede sen bilirsin
Doğrudur teşekkür ederim kazançlı bir iş deniliyor öyle mi peki
Ben staj yaptım çalışmadığım için tam bir yorum yapmıyorum
Nerede staj yaptın mimarlık ofisi mi
Evett
İş yeri sahibi nasıl peki memnun muydu durumundan
Evett 😂 hocalar tarafından tavsiye üstüne aldı zaten beni
Hangi okuldasın sen tavsiye eder misin
Yeteneğin varsa gerçekten günde 10 12 saat çizim yapacaksan seviyorsan gel yoksa ac kalırsin
Bi de kaçıncı sınıftan itibaren staja başladın stajda ne yapıyordunuz?
Yetenek de var babamda para da var kendi işimi kuracağım
Normalde almazlar 1. Sınıf mezunlarını ama beni karıştırma ben girdim. Normalde de 2 ve 3 un sonunda şantiye ve ofis stajı olur
Parayla olacak iş değil yetenek sevgi ve emek piyasayı bilmiyorsun direkt bir yer açamazsın zaten
Aslında babam müteahhit sektörün içinde kendisi amcam da mobilyacı destek oluruz dediler onun için düşündüm
Örnek daire vs de yardımcı olursun dediler bize
Baban mutahitse olabilir ama özellikle iç mimar anlamında piyasa malzeme firma bunlar için tecrübe şart
Malzeme firma ne?
Yani iç mimarlıkta proje takibi proje yapımı vs vs çalıştığın firmalar sorun çıkartan ustalar vs vs detay detay detay
Hımm onların üstesinden gelirim ya
Sen hangi okulda okuyorsun memnun musun?
Okulumu burdan söylemeyi tercih etmiyorum ama İstanbul'da okuyorum ve zor olsada memnunum
Özelde mi okuyon
Neyi zor?
Bölüme iyi bir üniversitede girersen birde iki bölüm okursan neyi zor anlarsin
Niye iki bölüm okuyayım ki ne okuyorsun mühendislik felan da mı
Mimarlıgida okuyorum yani her dönem 2 proje
Hımm niye kendini o kadar zora soktun ki İç mimarlık iyi değil mi zaten
1 diploma bir insan 2 diploma 2 insan ben iki insan olmak istiyorum
İyi bakalım hayırlısı
havalı bir iş tabi ama önemli olan severek yapmak
Tabiki
okuyo musun? mezun musun?
Yok okumayı düşünüyorum
Siz okuyor musunuz
umarım kazanırsın
ben diş hekimliği okuyorum
Teşekkür ederim siz de başarılar
Rica ederim
siz üniversite okumayın ya gerçekten adamın dediğine bak havası olan bir iş mi ne lan sizdeki bu ego kibir havası normal bir meslek işte. ergen kafalı önce büyü sonra iç mimar olursun.
Sakin ol dostum prestiji benim için önemli