Ses kaydı aldım inanmazlarsa diye sabahtan beri böyle ya bizzat uyardım anlamıyor geri zekalılar
Hayvanlara eziyet eden birisi nereye şikayet edilir?
Ses kaydı aldım inanmazlarsa diye sabahtan beri böyle ya bizzat uyardım anlamıyor geri zekalılar
Hayvanlara işkence eden insanların zaten bir piskolog tarafından mutlaka kontrol altına alınması gerekiyor. Bu işkence olayları aslında geçmişten gelen bir gelenek gibi bir şey çuvala koyup atmalar sopa ile dövmeler dedeler'den torunlara geçti. cinsel istismar zaten çok eskiden gelen resmen bir adet gibi bir durum ülkemizde son zamanlarda sosyal ağlardan daha çok kullanımı ile bu tip olaylar daha fazla gündeme gelmeye başladı aynı zamanda iyi bir tepki olarak insanlar artık hayvanlara daha fazla yardımcı olmaya başladılar hayvanlara işkence sosyal ağlar sayesinde rahatça şikayet edilebiliyor ama şikayet etmek bir işe yarasada ülkemizdeki yasalar bu durum karşısında çok aciz durumda 625 Tl den başlayan fiyatlar var hayvana şiddet karşı avrupa'nın bir çok ülkesinde 20.000 € 2 yıl hapis ile başlıyor 300.000 € 2 yıl hapis'e kadar gidiyor
Her seçim öncesi bir çok vaad veriliyor ama malasef hiç birisi yerine getirilmiyor tam aksine hayvanseverlerin işleri daha fazla zora gidiyor zaten hayvanseverler diğer vatandaşlar tarafından darp ediliyorlar ve buna benzer bir çok zorluk çıkartılıyor bu insanlara umarım zamanla bu durumlar düzelir hayvana işkence ülkemizde bir son bulur tek istediğimiz bu..
Bana söyleyebilirsin kardeşim kim o yavşak? A*nasını s*ikiyim hemen en uyuz olduğum şey şu dünyada hayvanlara eziyet edilmesi bende bir can besliyorum evimde beraber yatıp kalkıyoruz 4 senedir kim o kardeş sen bana bir diyiver bakalım sonra şikayet ederiz onu hayvan haklarına
Hassasiyetiniz için sağolun fakat küfürsüz belirtseydniz daha iyiydi :) bizzat uyardım tekrarlanırsa polise gideceğim eve alışmadığı için ağlıyor diyorlar ama vurma muhabbetini bizzat duydum ondan kaçamazlar
Ya arkadaş küfür etme deme bana bak daha çk ederim hayatta en değer verdiğim şeydir hayvanlar. İnsanlardan daha değerlidir benim gözümde ben o adamı döverim eve alışamadığı için ağlıyor diye bir şey yok sevse şevkat gösterse o hayvan zaten ağlamaz kimdir o nerede oturur bir söylesen İstanbul mu
Değil
Sinirim bozuldu. Alıp onların derisini soyarım pis mahlukatlar, işte bu yüzden insanlardan nefret ediyorum. Neyse şöyle bir şey buldum. Şikayet et sonuna kadar destekliyorum seni. Orman Su İşleri Müdürlüğüne özellikle dilekçe yazılabilir. Hatta dilekçe örnekleri de var.
www.haykonfed.org/.../
https://www.sohayko.org/
Şikayet edersen durumu anlatırsan onlar yardımcı olacaktır
Cevap
21Cevap
Polise şikayet edeceksin
ya da hayvan koruma derneklerine şikayet et onlar avukatları ile gelir avukat şahit olur polis gelir polis geldikten sonra belediye gelir Köpek alınır Ellerinden onlarda ifade için götürülür sonrası savcının kararı
Belediyenin veteriner işleri müdürlüğü var oraya şikayet dilekçesi ile başvurabilirsin. Hayvanı alıkoyma sahibine de idari para cezası verme yetkileri mevcut. Hayvan sevmeyen insanlar neden evlerine alırlar anlamış değilim.
Rahatlıkla polisi arayabilirsin. Hayvanlara işkence etmek yasal olarak suçtur.
ama gizli olarak şikayet edebilir miyim o da var o evde yaşayanlar pek normal insanlar değil gelip bana da bulaşmasınlar sonra
selam arkadaşlar hayırlı pazarlar dilerim. Bn de hayvanları çok seviyorum. Buraya katılmak için 3 saat uğraştım. Hayvanlara eziyet edenleri insan olarak görmüyorum. Onların ağzı var dili yok. benim de bir kedim vardı. Yaklaşık 1 sene baktım. 2 ay önce öldü 😭😭😭😭😯😯😯Hala unutmadım onu. İsmi porti idi. Onun ile cennette karşılaşırmıym acaba 😢😢😢
Kuzum barınağı aricaksın diyeceksin ki bu köpeğe eziyet ediyorlar onların gelip alma yetkisi vardır
Barınaklar berbat
Benim de köpeğim vardı sürekli ağlar di binayı ayağı kaldırır di vurdu gün gördünmu sen emin sen eğer bana söyle ben o lavugu gecenin bir vakti evinden alırım
belediye ye ilgilenmezse hayvan severleri ara ayağa kaldırsınlar mahalleyi
polisi ara canım zaten senin şikayet ettiğini söylemiyorlar
Oturduğunuz mahalledeki gençler ne güne duruyor.. polise ver olmadı
Gençlerin hepsi ayrı salak ayrıca o evde yaşayan mahlukatta arkadaşları
ara polisi
önce polise git. şükürler olsn ki hayvanlara şiidet yapıldığıda şiddet yapana 2 yıl hapis cezası kanunu geldi :)
Hayvana eziyet edeceğine kendine etsin y. a. v. s. ak kıyılırmı lan hiç vefasızlıktır bu şikayet etmiycen sende ona eziyet edicen
adres ve eşgal ver eziyetin kralını yapalım kendisine...
Bu ülkede insana kıymet verilmiyor, hayvanlara bakmaz bile :(
Kanıtın varsa direk polisi ara. Her türlü ceza alırlar.
Belediyeyi arayabilirsin, ya da polisi. İkisi de gerekeni yapar ya da ilgili yere yönlendirir
Köpeyi baglamış havlıyor sadece bende bişey zannettim baglı durunca sıkılmış bagırıyor
Ara polisi.. Kimliğimi belirtmek istemiyorum bu psikopatlardan korkuyorum de..
Polisin görevi aslındaa şikayetci olmak lazım :\
polis gelirde ilgilenir mi
İlgilenmesi lazım 2 Suç var toplumu rahatsız etme , ve hayvanlara eziyet. Ama köpek kendini barınakta bulabilir :\
orası hepten berbat komşulardan hayvan kapalı yere alışık olmadığı için ağlıyordum diyenler var ama dün vurma muhabbetini duyunca rahat edemedim bir türlü
güzel barınaklarda var :( sen genede şikayetini yap
HAYTAP, Hayvanları Koruma Derneği
Dernekler aracılığıyla mercilere ulaşabilirsiniz.
belediyeye şikayet edilir
Kanıtlarsan hapis yer
hayvan hakları dıye bı yer var mı?
Vicdansız yaa polise desene sonuçta suç bu
Polis havvan hakları yaz şikayet yaz
Allah belaşarını versin ya adiler
polisi ara
Polis Belediye olmaz
Allah'a
Belediye.
Polise söyle
Direk polise