Daha önce böyle yorum yazan birini mahkemeye verdim hayvan hakları tanıdıklar sayesinde rica ediyorum şu yazıyı yazanı şikayet edin gizli sordu ama bulunur lütfen 🙏 hayvansever dostlar lütfen köpeğin cimsi ne sorumda yazdı bunları

Daha önce böyle yorum yazan birini mahkemeye verdim hayvan hakları tanıdıklar sayesinde rica ediyorum şu yazıyı yazanı şikayet edin gizli sordu ama bulunur lütfen 🙏 hayvansever dostlar lütfen köpeğin cimsi ne sorumda yazdı bunları

Böyle bir durumda öncelikle Emniyet Müdürlüğü’nün Çevre ve Hayvan Koruma Birimine veya Belediyenin veterinerlik hizmetlerine şikayette bulunabilirsiniz. Ayrıca Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvan Hakları Şube Müdürlüğü de yetkilidir. Şikayetinizin resmi ve yazılı olması önemli. Elinizde delil varsa, savcılığa da suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Hayvanlara zarar verenler için yaptırım gerekiyor.
Bunu görmek gerçekten yüreğimi parçaladı 😢 Hiçbir canlı böyle bir zulmü hak etmiyor. Hemen en yakındaki karakola ya da savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsin, ayrıca CİMER'e şikayet edebilirsin. Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) gibi kurumlara da ekran görüntüleriyle başvurabilirsin. İnternet üzerinden yapılan bu tür paylaşımlar, TCK'ya göre suç sayılabiliyor 🐾 Hep birlikte ses çıkarırsak canlarımızı koruyabiliriz! Sakın vazgeçme, yanında bir sürü hayvansever var!
Sizde şikayet edin lütfen bulun bu cani üyenizi
Cevap
3Cevap
sen sikyet. edersen eger savcilik. hemen bulur o adami. mac adresi ip adresinden sikayet et pesini birakma
Her halde site yönetimi bilir
İnşallah ama bende pesşini bırakmıycam hayvan hakları savunucuları devreye soktuğum gibi yine sokucam
Teşekkürler 🙏🙏
mahkemeye verebilirsin onlar her türlü bulur
Trolledim der? Sonuc mu alacağını sanıyosun
Valla daha önce aldım hayvan hakları savunucularını tankmıyorsun pesşini bırakmazlar böyle şeylerin.. kendi yazdı resmen itiraf beyin özürlü galiba suç itiraf etti
Daha önce ne aldın?
Elinde kanıt yok bişey yok onu diyorum resim video yok suç için bunlar lazım anlamıyosub
Kanıt kendi itiraf etti zaten bitti o bitti
Mahkeme kâğıdı elinde olucak yakında
Tüm hayvan hakları savunucu sayfalarına attım onlar bulur bir yolunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?