Rus kızları spor yapıyor sağlıklı besleniyor;Türk kızları neden spor yapmıyor?
@ruscu_armi
@ruscu_armi
Rus kızları spor yapıyor sağlıklı besleniyor...
Türk kızları spor yapmıyor...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Turkiyede cevre baskisi aile baskisi falan cok fazla... kizlarini liseye gondermeyen aileler mevcutken... spora gondermekerini beklemek sacma... he kendi cabalariyla evlerinde yaparlar ama ondada anneleri rahat birakmiyor kizlari... tum ev islerini yikiyor gariplerime... anlamak icin onlari anlamak turk aile yapisini dusunmek lazim...
Rus kızları her sabah koşuyor Türk kızları bakkala çıkmaya üşeniyor :)
Teşekkür ederim kardeş :)
o kadar cok sporcu degiller güzelim, kendim cok gittim ve arkadaslarimdan biliyorum. saglikli beslenmeleri asiri derece icki icmekten ibaret...
Tabi spor yapip saglikli beslenen hem onlarda hem bizlerde var... heleki dünyada bu yeni Fitness Modasi ciktiktan sonra...
türk kızları mal
eig için tskler ❤
Cevap
10Cevap
şimdi genelleme yapmayalım ben spor yapıyorum vee kızları delirtmek için yapıyorsunuz bunlrı kanmayın kızlar jsjs ruslar sizin olsun (!)
Türk kixlaru ne anlar spordan güzellikten kezbanlar
Sanki sen 6 packli bir fitness modelsin bro türk kızlarını eleştireceğine önce kendinden başla her ülkenin çomarı var. Rusya da belli bir süre kaldım abartmayın ilah mı bunlar mk? Ayrıca rus kızlarının spor falan da yaptığı yok gece gündüz smirnoff içip içip kusuyorlar :D He ben fitmiyim? Değilim göbeğim var ama en azından eleştirmiyom.
Ne bilelim aga. :D Yani parası yoktur salona gitmeye. Ya da kilolarıyla barışıktır, mutludur. Çok yoruluyordur, yapamıyordur spor. Üşengeçlikte bir sebep tabii. Var da var yani. :D
İkisi de değil.. Onlarda da spor yapmayan olduğu gibi bizde de spor yapanlar var.. Sen gördüğün bir kaç sporcu ile tüm toplumu yargılama.
Ihtıyacmz yok belki aaa cok ayıp ama kıyaslama olmaz boyle 😂😂😂😂
Rus kızlarının hepsimi yapıyor. Bizimde yapanımız var yapmayanımız var. Bizim mahalledeki bütün kızlar kadınlar batırıktan sonra belediye parkındaki spor aletlerine hücum ediyor.
Türk kızlarında temizlik, bulaşık, çoluk çocuk, çamaşır, ütü var kardeş git bakım natashaaya sana ne veriyor :D
Gelmişsin 28 yaşına hâlâ ergence muhabbetler
Senin göbüş mü var yavrum:)
Bizimkiler sporu yatak da yapıyorlar, Ruz kızların inadına oda :))))
Türk kızları spor yapıyor ama sen göbeğinden göremedin sanırım
göbek mi :D bir saniye açayım gizliyi göbek gör
Yazık :Dddfgfghjkl
Herkesi bir tutmasak mı?
Kim demiş Türk kızı spor yapmıyor diye💪
O zaman seni Rusya'ya alalim
Siz ruslari daha cok begenin diye
türk kızlarına kurban ol
İki kız görüp genelleme yapmayın aaq
Ya siz hangi zihniyettesiniz yeter artik !
A zihniyetiniz A şehrinden B sehrine 90 km hızla giden bir araç 450 km yolun , her 45 dakikada bir mola veriyor , her durdugunda bir kaç bişeyler alan bu araç sahibi geldiği A şehrine rusların geldiğini duyunca B şehrine 10 dakikalık mesafe kala saatte 170 km hızla geri dönüyor :D :D :D Araç tekrar A şehrine kaç dakikada döner?
annene sor bakalım neden yapmıyormuş.
kürt o zaman :D
dedi 16 yaşında ki ergen :D
Hı öylemiymiş :DD
annene sor bakalım neden yapmıyormuş.
Türk kızlarına zor geliyor
Hay Rus kızınıza..
B şıkkı
Yapıyorum. Türk'üm.
Canimiz istemiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar