Rus kızları yağlı güreş yapıyor;peki Türk kızları niçin yağlı güreş yapmıyor?
Rus kızları yağlı güreş yapıyor...
Türk kızları yağlı güreş yapmıyor...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Rus erkekleri de güzel seks yapıyor türk erkeği niye yapamıyor çoğunda erken boşalma olduğu için mi acaba
Sana öylesi denk gelmiş güzelim :)
Sen armi ile bir gece takıl 1 hafta yürüyemezsin :)?
Düzgün konuş. Senin gibi cok var sitede yok öyle yapar ım yok böyle yaparım yalanınızı yesinler
rus erkekleri daha iyi diye bir şey yok. Sadece Ruslar acele etmiyor bizim erkekler ise hemen yapıp çekilme derdinde
@bengeldimmyndn ben o cümleyi sorana hitaben yazdım anlamamışsın. Ben türk insanının kızını da erkeğini de yatakta hiç beğenmem. Şimdi sıradan bir türk "hii kaç tane erkekle yatmışsan artık" der ama öyle değil. Her şey ortada zaten. Benim anlamadığım türk eerkeklerinin erken boşalma, ter kokma ve bencillik sorunu varken niye görmezden gelip rahat rahat rus istiyorum diyorlar anlamıyorum. Diyenlerin hepsi de afedersin çok çirkin nasıl bir özgüven diyorum. Emin ol profilime çirkin bir kız koyup rus istiyorum diye soru sorsam elli tane küfür hakaret yerim aadımda o* ya çıkar. Sinir olduğum konu bu benim, türk erkeğinin rahat rahat söyleyip, aaynıseyi kadın söyleyince küfür etmesi
yani haklısın işin özünde. Türk erkekleri bakımsız ve sonuç odaklı seks hayatı var. Aynı şekilde kadınlarında tabuları var.
@bengeldimmyndn kadını da bakimsiz ya. En azından kendilerini bildikleri için dilleri uzun değil, ve tabulu olmalarının nedeni tamamen buranın erkekleri. Adamlar yapan kıza "benle yaptıysa başkası ile de yapar o*" gözü ile baktığı için kadın kasiliyor, "istekli olsam o* der mi, isteksiz mi davranmalıyım, gözünde kötü imaj yaratır miyim" vs diye akışına bırakamıyorlar, ha istekli olmamış gibi davranınca da patates çuvalı gibi yatıyor diyorlar , hicbir şekilde yaranmak mümkün degil
karı koca arasında cinsellikde sınır olmaz
Çünkü yeniliriz😊
yenersin sen güçlüsün kiz
Cevap
0Cevap
Rus kızlarında gram yağ yok
Türk kızları lömbür lömbür
Rus kızları pembe zıçıyor, Türk kızları neden pembe zıçmıyor?
Türk kızlarıyla derdin ne senin?
Turk kizlari direk saca yapisiyo cunku 😂
Yetti artık. :(
kendisi adanalı sor hayatından kaç rus gördün diye :) :)
Niye yapsın. Sen yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar