Yenisini alacak paran varsa kırarsın tabi :) paran gerçekten olmayınca sinir minir geçiyor telefonu fırlatmak için elin kalktığı anda gözünün önünden film şeridi gibi geçiyor bankadaki paran cebindeki paran borçların telefon fiyatları. Birden sakinleşip yavaşça elini indiriyosun.
Sinirlerim alındı benim, birisi ile tartışırız, onun yüzünün girdiği komik durumları görünce kahkaha atarım, işin sonunda hep kafam ile birlikte birşeyler daha kırılır.
Trafikte adamın tekinin arabasına binip üstüme sürmüşlüğü var.
Ya niye ifşa ediyorsun şimdi, biliyorsun hava atmayı hiç sevmiyorum 😕😕 neyse geçen Bebek'deki bütün dairelerimi kiraya verdim. Yarın özel jetimle New York'a gidiyorum biliyorsun, ordaki dairemi satlığa koyacağım 😂😂
Yer olsa hemen gel derim ama yok 😕 neyse şimdi Turkish Airlines'i arıyorum sana hemen bir uçak ayarlamalarını rica ediyorum. Biliyorsun bir telefonuma bakar 😂😂
Kalp kırmak dışında kırılan somut şeylerin bir önemi yok. Evet kırdım ama öyle büyük zararlar değil. Sinirlenince bateriye yüklenirim rahatlatır beni. Baget fırça tokmak ne varsa hepsini kırmışlığım vardır.
Birkaç kere eski telefonumu fırlatmiştım ama birsey olmamıştı onun disinda artik sinirlenince ucuz seyler atiyorum ve kirilmicak seyler neden çunku kirilan seyin pisliginide ben temizleyecegim bunu dusunmem bile sinirmi alıyor 😂
Genellikle bir kişiye sinirlenmem ve hayatta kimseye suçsuz yere vurmam. Ama suçu varsa ve itirad edemiyorsa.. afedersiniz a. ına koyarım. bir seferinde cok yakın arkadasımın burnunu kırmıştım yanlışıkla. . Üzücüydı 😣😣😣
En İyi Cevaplar