Soru garip gelmiş olabilir ama çözümünü bilen veya çözüm üretebilecek birileri varsa yardım bekliyorum. Bahsettiğim büyük et benleri değil tabiki, bu fotoğraftaki gibi istiyorum. Aslında çok bensiz bir insan sayılmam ama böyle boynumda olsun istiyorum çünkü bence çok hoş görünüyor. Ne yapmam gerek?
boyunda ben bende seviyorum ama ben çıkartılabilen bir şey değil :) hint kınası ile istediğin yerlere ufak benekler yapabilirsin.. ilk iki hafta siyah sonradan açık kahveden turuncuya gidiiyor bu renk
hayatımda gördüğüm en ilginç insanlardan birisin senin başka işin yok galiba bari oku da ailene faydalı ol kendine hayrın yok gibi şu an bu görünüş
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
O kadar ağır hastasın ve psikolojin bozuk, topluma nefret dolusun ki sorduğum basit bir sorudan dolayı beni sadece vatan haini ilan etmediğin kaldı. Bir klinikle görüşüp tedavi olman gerektiğini düşünüyorum çünkü akli dengen yerinde değil. Sadece normal bir soru sordum, gerzekçe tavsiyelere ihtiyacım yok.
lan senin sorduğun soruyu kim sormuş bu hayatta aklın başında mı kardeşim olsan evden kovup yerine köpek beslerdim o kadar kötü durumdasn farkında mısn
En İyi Cevaplar