Arkadaşlarımla tatile gidiyoruz ama beb yüzme bilmiyorum ne yapacağımı bilemiyorum. Öğrenebilir miyimki gidince denizde?
Ne kadar sürer basit yüzmeyi öğrenmek?
Ne kadar sürer basit yüzmeyi öğrenmek?
Nereye gitceğine bağlı
Karadenize gidersen karşı akıntı dediğimiz denizin kıyıdan insanları alıp götürdüğü dalgalar var ölürsün.
Akdenizin bazı bölgelerinde 2 adım sonra derinleşiyo kıyıda da yüzme öğrenemezsin olmaz.
Marmara da keza öyle.
Havuz da erkek arkadaşın öğretsin bari otele gidin siz en iyisi
dogustan her insan yuzme yetenegine sahip illa elinizden birinin tutmasi gerekmiyor alcak suda bata cika kendim ogrendim yuzmeyi ama ogrendim bogulmassin korkma 😂😂
Çokk teşekkür ederim, çoook :) sudan korkum yok, ama yüzme öğrenmeye fırsatım olmadı maalesef
3 saatte yuzmeyi ogrettim arkadasima ama ben kendim ogrendim diyecegim o ali ogretti dicek bunlar cok farkli biseyleri kendin basarman seni daha cok mutlu edicektir iyi geceler 😂😂
Anladım. Haklısın. Ama bana pek fark yok öğreneyim de :)
Gerçekten cevabına çok mutlu oldum, çok sevindim :) İyi geceler :)
Öğrenirsin ama genede yüzme tekniklerini uygulayarak yaptığında işler çok farklı oluyor :) Kendi kendine öğrenenler ile teknik yüzücüler arasında fark çok belli oluyor.
Gerçekten çok basit. Su da çırpınma, onun zaten kaldırma kuvetti seni batırmaz. Suda ellerinle ve ayaklarınla daireler çizermişçeine hareket et
Peki. Çok gerçekten çok çok teşekkür ederim :)
Tekrar teşekkür ederim :)
Umarım beni mutlu ettiğin gibi mutlu olursub :)
Hiç fırsatım olmadı bir türlü öğrenemedim :(
Şimdi gidiyoruz umarım öğrenirim de ben de iki üç kulaç atabilirim inşallah.
Dediklerin beni çok rahatlattı gerçekten.
Sudan korkum yok, sadece hareket etmeyi bilmiyorum :)
İyi geceler :)
Cevap
12Cevap
Bir kere gidip öğrenilecek bişey değil her gün az az girip alışman lazım öyle bir şansın yoksa arada bir gittiğinde sadece kıyıda takılırsın
Kişinin suya olan ilgisine göre değişir o ayrıca gidince bilen arkadaşlarından iste daha kolay ogrenirsin
Ogrenirsin hatta bir yakin arkadasina de oda yardim etsin sana😄
Tabiki ogretirdm neden ogretmym bn muğlalym 3 yasndan beri yüzerim insanlar herseyi yardmlaşarak ögrenmeli ve ögretmeli
Sana öğretecek insanın kabiliyetine bağlı bu süre.
Mesela kaç gün sürer? 5 günden az bir sürede öğrenebilir miyim?
Su korkum yok, çok hevesliyim :(
15 dakikada öğrettiğim insanlar oldu. Mantık aynı, gerisi sadece fiziksel gücüne bağlı. Suyun üzerinde minimum hareketle dinlenmeyi ve nasıl ilerleyeceğini öğrendikten sonra kendini geliştirirsin zaten. 5 gün sürmez bile emin ol :)
Anladımm. Çok teşekkür ederiim. Buraya not düşeceğim "suda ilerleyebiliyorum, yüzebiliyorum" diye :) çok mutlu oldum
Rica ederim umarım dilediğin gibi keyif alırsın :)
Öğrenirsin bende kendim öğrenmiştim
Gerçekten çok tesekkür ederim :)
Rica ederim 😄
tatile deniz mi gidiyosunuz kuzum?
Deniz kenarında ev tutacakmışız
ben de geleyim mi
İzmirde olsaydın tek seferde öğretirdim sudan korkanlara ikinci gün kesin öğretiyorum..
en fazla 2 saate öğrenirsin zor bişi değil. cesaretli olman gerekiyor sadece. gerisi geliyor zatn
Kendini kurbaga gibi dusun oyle yuzmeye calis en kolayi o
Kanka gel ogretiyim garanti veriyorum en 1 saat 😂
Cidden öğrenebilir miyim ya, boşuna tatile gitmiş olacağım yoksa 😂 sudan korkmuyoru.
Yüzme çok basit panik yapma yeter
Peki. Çokkk teşekkür ederiim :)
yuzmekde bise yok hemen ogrenirsin
Kamyon lastigiyle gir.
boğularak ölebilirsin
Yaş kaç
18 niyeki
Öğrenirsin kolay
Cidden mi?
Çok teşekkür ederiim
Öğretecek kimse yoksa öğrenemezsin
Çok kolay öğrenemezsin