Arkadaşlar boğuluyorum eve hapis yaşıyorum resmen :( :( ?

Merhaba arkadaşlar ben 20 yaşındayım. Bu zamana kadar okuldan başka hiçbir yere gitmedim. 1 kere olsun denize veya havuza girmedim adam akıllı tatile gitmedim sadece kışın teyzemin devremülkü var oraya gidiyoruz onun dışında hiçbir yere gitmedim. Evde çok sıkılıyorum zaten ailem istediği için açıköğretim üni. okuyorum. hep evdeyim hep. Tatile gidelim diyorum anneme. hemen lafımı kesiyor sanki herkes tatile mi gidiyor diyor bana. Sonra diyorum o zaman yüzme kursuna gönderin beni veya sürücü kursuna. Ona da YOK. Herşeye YOK. Geçende nasılsa beni dışarı göndermeyeceklerini bildiğim için anneme; eve iş alıp para kazanmak istiyorum çok sıkılıyorum dedim. mesela nikah şekeri yapımı vs... Bana dediki ''Baban benim param yetmiyor mu size'' der, dedi. Ama ben kendi paramı kazanıp istediklerimi alayım bari. Ona bile karışır mı bir insan... Sanki bana hiçbir şeyi layık görmüyorlar. Birşey isteyince isteklerin bitmiyor diyor annem, halbuki hiçbir şey istemiyorum. Benim hiçbir şey istemeye hakkım yok mu arkadaşlar anlamıyorum. Hep onların dediği hayatı yaşamak mı zorundayım ben ya. hep ağlıyorum arkadaşlarımla buluşurken bile kırk takla atıyorum ailemden izin almak için ağlaya ağlaya... Ot gibi yaşıyorum resmen ,, hiçbir şeye izin vermiyorlar... Napıcam bunu yazarken bile ağlıcam nerdeyse lütfen yardım edin :( :( :(
Arkadaşlar boğuluyorum eve hapis yaşıyorum resmen :( :( ?