Aklınızda kusursuz bir cinayet planı var mı ya da yapabilir misiniz? Nedir bu planınız?
Cevabın nedir?
+1 yılkurbanın sesini kessin diye kullandığınız banta dikkat, kaç bölüm izlediysem discovery channel da bu bantlar hep ele vermiştir katili, parmak izi kalmaz sanmayın özel bir yöntemle onu da aşmışlar, en iyisi siz hiç bant kullanmayın,
eve girerken konukomşuya görünmemek şart. elbet biri sizi dikizlemiştir hele böyle meraklı bir ülkede kamufle olmak imkansız , en iyisi siz hiç kurbanın evine gitmeyin
kurbanı cep telefonuyla aramak sakıncalı, anında tespit ediyorlar kimsin nesin, en iyisi siz hiç kurbanla muhatap olmayın
kurbanı uzaktan yakından tanıyorsanız elbet sizden bahsetmiştir birilerine, öldürürüm giderim kimse izimi bulamaz demeyin, en iyisi siz hiç tanımayın kurbanı...
bırakın yaşasın insancık, siz de uslu uslu oturun bir köşede27 Yorumla- +1 yıl
Bantı yakmak işe yarayabilir. Kurbana da dost gibi yaklaşmak. Keep your friends close but enemies closer.
- +1 yıl
Babam özel harekat polisi olsun o kadar dklsafkhl :D
- +1 yıl
Ahahah :D
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet ama bendeki bu potansiyel yüzünden hayatımı karartmam
13 Yorumla- +1 yıl
Hayatın neden kararsın?
Cevap sahibi+1 yılPotansiyel planın işlemesinde tetikleyici rol oynar
- +1 yıl
O da doğru. Walter White.
Banyo nun kapısının kolunu iç taraftan çıkarın yaklaşık 2 veya 3 hafta öyle kullanın polislerin anlamaması için öldürmek istediğiniz kişi eve çağırmadan önce tuz ruhunu ve çamaşır suyunu karıştırmak için bir kova ayarlayın ve bunu banyoya koyun tabiki çamaşır suyu ve tuz ruhu ile beraber şimdi olaya geldik meftayı kendi isteğiyle banyo ya sokun ve tuz ruhu ile çamaşır suyunu ondan karıştırmasını rica edin bu arada kapıyı kapatmasını rica edin kapı kapatırsa sizde evden çıkın ve çarşıda bir şekilde polislerin şüphelenmeyeceği şekilde alışveriş yapın en az 2 en fazla 3 saat sonra mefta zehirlenmiş ve sela verilmeye hazır durumdadır :)
14 Yorumla- +1 yıl
Hayalperestçe geldi.
- +1 yıl
Zehirlidir tamam da eve davet etmek onu karıştırtmak falan...
Öldüreceğim kişiyi 2 gün takip ederim. Onun hakkında gerekli bilgilere sahip olurum. En kolay nasıl öldürürüm onu düşünürüm. En uygun ve tenha yer de kaçırır daha önceden kiraladığım ormanlık alana götürür orada öldürürüm. Öldürdükten sonra da vücudunu parçalara bölerim. Böldüğüm parçaları da kimyasal maddeler yardımıyla eritirim. Kalan et parçalarını aç olan köpeklere yediririm.
Üzerimde ki kıyafetleri komple yakarım. Küllerini de denize dökerim.19 Yorumla- +1 yıl
Güzelmiş.
- +1 yıl
Ormanlığın kiralanması mı? :D
- +1 yıl
Ne ile parçalara böleceksin mutlaka bir alet kullanacaksın mutlaka bulurlar ki
- +1 yıl
He canım he çeşme yapacakmış
Önce yapacağın çeşme yle hemen olacak bir şey değil bu 1
Neden çeşme yapıldı diye sorulur araştırılır hatta izin belgesi falan alman gerekir bu belgeleri alman da o kadar kolay değil yani çocuk oyuncağı mı sanki
Burası Türkiye 🇹🇷 - +1 yıl
Yle yazmışım öyle olacaktı
Sona da bu da 2 diyecektim unutmuşum - +1 yıl
Plan güzel aslında ama gerçekten çeşme yaptırmasan daha mantıklı. Çünkü şehirden uzak herhangi bir yere gömsen birinin görme ihtimali neredeyse yok.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
24Cevap
+1 yılYan binanın çatısına bir şekilde geçmeye çalışırım çatıdan bir şekilde girerim kurbanın dairesine önce arkadaş gelmeden bir şekilde girerim eve. geldiğinde ise bir elektrikli şok aletiyle bayıltırım sonra küvete banyoya biryere götürürüm üzerine asit dökerim (mesela 50 ml lik bir asitin etkisini göstermesi 30 dk sürer) bu yüzden daha fazla dozda asit kullanmamız lazım ve farklı türlerde. kurbandan 5-10 dk eser kalmıycak kemikleri dahi eriyecek eridiğindede açacaksın suyu bedeni süzülüp gidecek kanalizasyona :)
26 Yorumla- +1 yıl
@Beyzoo12 seri katildim ben eskiden :Dd
- +1 yıl
Eve girme kısmı sıkıntı olmazsa iyi plan.
- +1 yıl
Ahahaha bu plan yatar. En kuvvetli asit bile belirttiğin düzeyde etki yapmaz. Hele ki bedenin süzülüp gidecek kadar erimesinin mümkünatı yok. Fazla breaking bad izlemişsin galiba :)) Ama kurgu güzel.
https://youtu.be/oipksRhISfM - 1 yıl
Ilk önce gece saatini beklerim kurbanı zayıf anında yakalarım bayıltırım sonra onu sandalyeye bağlarım deri eldivenimi takarım sonra sustalı bicagimi çıkartırım karnına bi tane saplarım acı çeksin sonra bıçağı sırtına saplarım en sonda kalbine saplardım sağa sola döndürürdüm bıçağı iç organları parçalanır iz kaldıysa parmak izi falan onları güzelce temizlerdim bıçağı kalbine sapladıktan sonra bıçağı çıkartıp bi güzel temizleyip yok ederdim
+1 yılkimi öldüreceğimize göre değişir plan. samimi biriyse eve çağırılabilir veya bir yere davet edilebilir ama ilgili kişi düşmanımızsa işler değişir.
beni şahsın elektrikle öldürülüp mezarlıkta birinin üzerine gömülmesinden yanayım. elektrik iz bırakmayan temiz bir yöntemdir. mezarlığa gömülünce zaten ölülerin arasına karıştığı için dikkat çekmez. cinayet sonrası süreç böyle olmalıdır. cinayet öncesi ve sırası öldürülecek kişiye göre değişir13 Yorumla- +1 yıl
Mezara gömerken bekçiye yakalanma ihtimali de var.
- +1 yıl
küçük mezarlarda bekçi olmuyor ^^
- +1 yıl
Aynen o da doğru.
+1 yılÖldüreceğim kurbanımı "Seninle çok önemli birşey konuşacağım" bahanesiyle bir yere çağırırım. Ve gelince içeceğine fare ilacı atarım. Ondan sonra cesedi yakarım ve denize atarım. Anahtar teslim cinayet.
13 Yorumla- +1 yıl
Ama seninle buluşacağını herhangi birine haber verirse direk yakalanırsın.
- +1 yıl
Minareyi çalan kılıfını hazırlar ;)
- +1 yıl
Tam kusursuz değil gibi geldi.
+1 yılCinayeti isleyecegim silah sucu yikacagim kisinin ustune olur sonra onun parmak izlerine zarar vermeden cinayeti isler silahi olay yerinde birakirim sonra sucu yikacagim kisinin ayakkabisini sapkasini pantolonunu vs giyinirim tabi kameralardan kurtulmak icin eger sucu yikacagim kisiden de sac telini alip oldurdugum kisinin ustune attimmi ertesi gun hapiste. Tum deliller onu gostermis olur :)
02 Yorumla- +1 yıl
Suçu üzerine yıkacağın kişi o sıra başka yerde olduğunu ispatlarsa olay senin üstüne patlar. Çünkü kıyafetleri ve saç telini ya da silahı alırken iz bırakabilirsin.
- +1 yıl
Bak onu hic hesaba katmadim :):)
Gizli Üye(25-29)+1 yılbana kalirsa en kusursuz cinayet intahara ikna etmektir bir masay oturutr onune silahi koyarim yarim saat konusurum sonra odadan bir silah sesi gelir ya benim kafam dagalir ya adamin ki
12 Yorumla- +1 yıl
Ona ikna etmek o kadar kolay değil işte.
Cevap sahibi+1 yılorasida isin zevkli kismi
Yaptım ve bunu anlattığım kişi eğer bunu başka bir yerde daha anlatırsan yemin ederim seni meslekten atarım dedi.
14 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani katil misin sen?
- +1 yıl
A !
Bilmiyordum Allah sizleri başımızdan eksik etmesin🙏🏼
Biz size siz Allaha emanet 🇹🇷 - +1 yıl
@Lavinia_-_34
Estağfurullah, her asker biraz paranoyak olmalı ki neticesinde Ankara'nın merkezinde böyle bir olay yaşanmamalı.
Bunun 2003'te farkına vardım. 2004'te o açık tehlikeyi teknoloji ile kapattılar. Çok şükür Ankara insanı rahat hayatı yaşamaya devam etti, haberi olmadan.
Yapabilirim de gerek yok, başkalarına önayak olmayalım ;))
10 YorumlaIlk önce gece saatini beklerim kurbanı zayıf anında yakalarım bayıltırım sonra onu sandalyeye bağlarım deri eldivenimi takarım sonra sustalı bicagimi çıkartırım karnına bi tane saplarım acı çeksin sonra bıçağı sırtına saplarım en sonda kalbine saplardım sağa sola döndürürdüm bıçağı iç organları parçalanır iz kaldıysa parmak izi falan onları güzelce temizlerdim bıçağı kalbine sapladıktan sonra bıçağı çıkartıp bi güzel temizleyip yok ederdim
00 Yorumla
+1 yılCinayet aleti olarak bıçak kullanırdım tabi ilk önce deri eldiven takarım mobese olmayan bi yerde işini bitirirdim bone takardım maske takardım 2 karın 2 kalp 2 dalaga saplardım bıçağı çevirirdim bıçağı işimi bitirdikten sonra bıçağı silerdim ordan hemen uzaklasirimdim seri bi şekilde parmak izi bırakmamaya gayret gösterirdim elbiselerimi cinayet aletini yok ederdim al sana kusursuz cinayet
00 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tek bir maddeyle izsiz lekesiz halledilir :p
12 Yorumla- +1 yıl
Görelim planını.
Diğer konusunda 4,3b cevap paylaştı. Katillere ders mi vereceksin.-.
13 Yorumla- +1 yıl
Yok ben planlarımı paylaşmam da başkalarının fikirlerini merak ettim.
- +1 yıl
Doğrudur.
+1 yılHiç bir suç kusursuz olamaz.
110 Yorumla- +1 yıl
Vardır illa ki bir yolu.
- +1 yıl
Sherlock Holmes - Kusursuz suç yoktur! 😎
- +1 yıl
@Lavinia_-_34
Kanıt (sevil atasoy) hiçbir suç kusursuz değildir B) - +1 yıl
@Lavinia_-_34 ben niye gözlük takamadım :D
- +1 yıl
Suç Detayda Saklıdır!
(Sherlock Holmes) 😎 - +1 yıl
@Lavinia_-_34 mesaj atsana bir :D
- +1 yıl
Şüphe Asla Uyumaz (yavrum)
Sherlock Holmes 🚬😏
Niye atıyormuşum 😒 - +1 yıl
@Lavinia_-_34 atsan nolcak mesaj atamıyorum hadi :D
- +1 yıl
De edim olmadı buradan söyleyin ne söyleyecekseniz
- +1 yıl
Denedim yazacaktım
Yapabilirim diye tahmin ediyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Planı yazsana aklına gelen.
mecbur kalsam yaparım
11 Yorumla- +1 yıl
Görelim planını.
- Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılKusursuz cinayet yoktur demiş kanıtaki teyze
11 Yorumla- +1 yıl
Vardır illa ki.
+1 yılVar hemde bir sürü benden güzel seri katil olur
16 Yorumla- +1 yıl
Paylaşsana bazılarını.
- +1 yıl
Mesela vücudunun üstüne jilet atıp tuz dökerim çok bağırırsa dilini keserim saçlarını koparırım ellerimle yüzüne bıçakla şekkiller yaparım sonrada üç gün sessiz bir odada bekletirim sonra çok gürültülü bir odaya koyup psikolojik baskı yaparım sonra ölür zaten cesedini kullandığım eşyalarla beraber yakarım
- +1 yıl
O 3 günlük süre boyunca polis üstüne düşer ve cesedini yaksan bile o işkence metodlarından dolayı bir yerlerde DNA izi kalabilir. Ha tamamen herşeyi yakacağım dersen de yanan yer çok dikkat çeker.
- +1 yıl
Kılık değiştiricem yakacağım yerin komşusu olucam hatta polise ben haber vericem şüpheli bir durum var diye
- +1 yıl
Bu plan tutmaz gibi ya yakalanırsın.
- +1 yıl
Olmadı öldürmem adamı tehdit ederim ağzını açamaz
Mobese kameralari varsa Plan Mlan yapilmaz
12 Yorumla- +1 yıl
Mobese her cinayeti bulamıyor belirli noltalar var mobesesiz. Şu an faili meçhul birçok cinayet var.
- Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılYapabilirimde şu an o kafada değilim pampa
10 Yorumla Bir tane zata ağır işkenceler yapabilirm :D
20 Yorumlaitinayla adam öldürülür
12 Yorumla- +1 yıl
Plan?
+1 yılYapabilirim..
19 Yorumla- +1 yıl
Planı da yazsana.
- +1 yıl
Öncelikle boğazından keserim ki sesini çıkaramasın.. Kanının vücudundan temizlenmesini bekleyip kanına amonyak döker kan izlerini silerim. Daha sonra küvette üzerine en yakıcı asitleri döküp cesedin parçalarını mikroskopla görünebilecek hale getirir üzerine su dökerim.. Kimse cinayetten şüphe etmez :D Bu taktiği bir yerde okudum
- +1 yıl
Öyle de boğazı kesecek ortamı ayarlamak zaten zor olan.
- +1 yıl
En savunmasız olduğu anı kollarsın... Minimum efor, maksimum zarar :)
- +1 yıl
Yok kesmek değil de o an kimseye gözükmemek kamera olmaması falan. Ya da belli bölgeye götürmek kimseye gözükmeden. Mesele görgü tanığı olmasın.
- +1 yıl
İşte gerçek bir suikastçı onların hepsini bilmeden suikast yapmaz zaten :D.. Eğer onlara görünmeyecek derece de gizlilik yeteneği yoksa.. O suikaste kalkışmaz zaten :) En savunmasız olduğu andan kastım da o zaten.. Bir insan en çok kimsesiz olduğunda savunmasızdır
- +1 yıl
İşte asıl o planı yazmanı istedim.😂
- +1 yıl
Kurbanımın toplumsal hayatından çok, özel hayatını takip ederim... Benim öldüreceğim kişi kesinlikle iyi bir insan olmayacağı için.. Genel olarak uyuşturucu veya yasadışı bir işe meyili olacaktır yani.. Özel hayatında arkadaş, eş, ya da benzeri kimlerin dahil olduğunu öğrenmeye çalışırım.. Sevdiği aktiviteler, uğraştığı sporlar gibi bilirim... Hangi yemeği sevdiğinden tut, Saçını ne ile taradığına kadar. Diyelim ki yasadışı bir üzerine uyuşturucu vs alışveriş esnasına ortalığı karıştıracak bişey yaparım.. Kuryeyi öldürmek gibi. Kuryeler uyuşturucuyu rahat satabileceği derece de ıssız ortamları tercih eder.. Kuryenin şüpheli ölümünden sonra güvenliği maksimuma çıkarmazsa bir kurye daha öldürürüm.. Eninde sonunda stoklarını bitiremeyeceği için, Uyuşturucu yani toplumsal ekonomik hayatına maksimum güvenliği sokacak.. Ee ne boşta kalıcak? Özel hayatını ve kendisini koruyan güvenlik azalacak.. Bende rahat bir şekilde içeri sızabileceğim ve işi bitecek
- +1 yıl
Düşün.. Güvenliklerden sızıpta adamın uyuduğu saati bekleyipte öldürmek mi.. Birde ordan çıkışının riski var.. Ya da adam mutfakta içeceğini yudumlarken rahatça öldürüp cesedi de banyosunda halledip çıkmak mı?
yaparım :)
17 Yorumla- +1 yıl
Anlat planını.@Proskines iyi plan yapmış mesela.
- +1 yıl
Rehin alırsan gece eve gidemediği için aramaya başlarlar. Polis daha çok düşer üstüne. Ve bu mektubu yazmazsa ne de olsa ölmüş olacak kaybedecek birşeyi yok.
- +1 yıl
Hayır onu anladım da şu yüzden dedim polis aramaya başlayacak ya intihar olsa bile daha önceden işe başladıkları için üzerine düşebilirler ancak doğru o çok mühim değil. Ama kız yazmazsa mektubu. Çünkü yazarsa zaten kendi ölüm fermanını imzalamış olacak. Neyle tehdit edebilirsin ki onu?
- +1 yıl
Biraz kusurları var gibi. Ve derdim yok ya.
- Diğer konusunda 21,4b cevap paylaştı.
+1 yılYaparım
12 Yorumla- +1 yıl
Görelim planını.
- +1 yıl
Burda olmaz.
Diğer konusunda 7,4b cevap paylaştı. Evet yapabilirim
11 Yorumla- +1 yıl
Planı da yazsana.
- Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yıl5 dk ya hazır
11 Yorumla- +1 yıl
Plan?
+1 yılyaparım. sana niye deyim ki :))
00 Yorumla
+1 yılyapamam
10 Yorumla
+1 yılYapamam
10 Yorumla
+1 yılHayır
10 Yorumlaarabayla çarparım 6 ay yatar çıkarım
04 Yorumla- +1 yıl
O kadar kolay değil.
- +1 yıl
Arabayla çarpma esnası ayrı sıkıntı onu tam uygun şekilde yakalamak ayrı sıkıntı kameralardan kasti çarpıp çarpmadığın ayrı sıkıntı. Zaten kasti olduğuna kanaat getirirlerse 6 ay da olmaz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılpolise ihbar edeceğim seni
04 Yorumla- +1 yıl
Et. Sanki cinayet işledik. O kadar akıllı olduğunu düşünen var mı merak ettim.
Cevap sahibi+1 yılşaka lan tırsma
- +1 yıl
Tırsmadım zaten. Polis buradaki soruya göre işlem mi başlatacak?
Cevap sahibi+1 yılgirelimmi iddaya?
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem