çoğu kişinin içinde aslında yatan şiddete meyilli bir seri katil ya da suikastçi yatar. siz bunlardan mısınız?
Cevabın nedir?
Sabah yatağımdan yavaşça kalkıyorum. Sakin ve sessiz bir sabah bu. Hava sisli ve yağmur 15 dakikaya kalmadan başlayacak.
Takım elbisemi giyiyorum. Son derece pahalı bir takım elbise bu, eh tabi böyle özel bir güne böyle bir kıyafet oldukça uygun. Saatimi ve kol düğmelerimi taktıktan sonra en önemle kısıma geldi sıra: ocağına altında çekmeceyi usulca açıyorum. Aradığım şey tam karşımda duruyor. Büyük kasap bıçağını alırken dilim kuruyor, alnımda hafif terlemeler oluşuyor. Hayır tabi ki de heyecanlı değilim, mükemmel bir gün bugün.
Büyük kasap bıçağını ceketin sağ kolunun içine saklıyor ve sapını da elimle hafifçe tutuyorum. Ceketimi yırtmadan bunun becerebildiğime inanamıyorum ve bu beni daha da mutlu ediyor.
Aynanın önünde provamı yaptıktan sonra gitmeye hazırım. Kapıyı aralayıp arkadan kilitledikten sonra doğruca durağa yürüyorum. Yağmur başlamış bile, peh!
İşte otobüs geliyor. Şoför basınçlı ve vakumlu otobüs kapısını paneldeki düğmeye basarak açıyor. Otobüse biniyorum ve şoförün arkasındaki tek kişilik koltuğa yerleşiyorum. Çok uzun bir yolculuk olacağa benziyor.
Sonunda ineceğim durağa yaklaştığımda ön kapıyı açması şoförden rica ediyorum. Sadece kafa sallıyor: Pekala.
İşte o an geldi. Durağa usulca yanaşıyoruz. Şoför ön kapıyı açıyor ve inmemi bekliyor. Hala bekliyor ve hala bekliyor. En sonunda usanmışlıkla yüzüme bakıyor. Bıçağı bırakıyorum, sapını sertçe kavrıyorum. Artık bıçak tamamen elimde. Hızlıca şoförü yanağından cama yaslıyorum. Bıçağım şoförün boynunu yarmaya başlarken neşeyle gülümsüyorum. Aorttan fırlayan kan damlacıkları otobüsün ön camını bir tuval gibi boyuyor. Cam hafif buğulanmaya başladı bile. Artık kanlar cama ulaşamıyor. Şoförün mavi gömleği artık alevli bir kahverengi tonunda gözüküyor. İşte bitti!
Otobüsten inerken yolcuların homurdanmalarını duyuyorum. Önemli değil zaten son durağa çok az kaldı.
Artık bankıma gidebilirim. Sevimli arkadaşım beni orda bekliyor: bozkır kedim Nilah elimdeki kandan pek hoşlanmışa benzemiyor.11 Yorumla- +1 yıl
hı o. O
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet sadece kusursuz cinayeti değil zaten kusursuz cinayet yoktur önemli olan kusrunun ortaya çıkmamasını sağlamak çıksa bile kaçış yolarını bilmek yakalanmamak!! Doğaçlama! Uyum! Yılmama! Her ihtimali göz önünde bulundurma bu cinayet açığa çıkarsa izleri nasıl yok ederim dedektifleri nasıl dönüp dolaştırıp aynı yere getirebilirim sorusunu kendine her zaman sormalısın ve tabii ki de cevabını arayıp bulmalısın cinayet işlediğin zamanı yeri silahı ayarlamalı herhangi bir alette olabilir cinayetten sonra onu hemen ortadan kaldırmalısın örneğin yakmak bir çözüm değil hiç sorguya girmedim ama girersem çözülebilme ihtimaline karşılık silahı veya aleti benim bile bilemeyeceğim bir yere sallamak önemlidir bu da eşittir silahı denize veya bir akarsuya atmak hiç değilse çöpe atmak veya yoldan geçen bir kamyonun (yurtdışına çıkan olsa iyi olur) deposuna veya gizli bir yerine koymak hiç değilse silahı parçalara bölüp hepsini ayrı ayrı bir yere atmak.. Bunlar neredeyse kusursuz bir cinayet için düşünmen gereken sadece bazı şeyler ;)) esenlikle kal çözüm konuşarak olur cinayet ile değil :)
17 Yorumla- +1 yıl
son cümle yeter her şeye (-:
Cevap sahibi+1 yılAklı başında olan kimse çözümün cinayette olmadığını anlar ama illaki cinayet işlemek istiyorsa.. Hala aklı başında olsa iyi olur :) misal Mr. Brooks bu bir film izlemeni tavsiye ederim :)
- +1 yıl
tavsiye edilen filmi izlemeye çalışırım sağ olun haklısınız ayrıca (-:
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :) her insan zorda kaldığı zaman zekasını daha fazla kullanmaya başlar :)
- +1 yıl
belki de ne yapacağını bilemez (-:
Cevap sahibi+1 yılİşte bir insanın dönüm noktasıda burdadır.. Hayatını bir delikte tamamlamak veya tekrar yeni bir başlangıç yapabilmek için önündeki tek fırsattır bu..
- +1 yıl
aynen öyle
Gündem konusunda 363 cevap paylaştı. Snir oldugum kisilerle ilgili istemsiz bir sekilde bu tur hayaller gozumun onunden gecebiliyor ama sonradan ayiliyorum napyorum ben falan :) sevdiklerime karsi sabirliyimdir birisi gerçekten canimi sikarsa kin tutarimm unutmam yeri gelince oldurmem ama yine yaparım yapicagmi :)
114 Yorumla- +1 yıl
uv klasik bir türk kızı (-: korkulur
- +1 yıl
amanın senle sadece arkadaş olunur oda selam selam eş meş olmaz (-:
- +1 yıl
kincisin asisin (-: hanım hanımcık kızlar nerde ah ah (-:
- +1 yıl
Kinci degilimmm canimi yakani unutmam mesela ornek veriyimm annemle bbm ayrildgnda annmn br arkadadi cocuklari babasna brak diye akil vermisti doldurdu annemi annmde bzi babama brakip tasindi gitti o gunden beri o kadini grmeyi cok istiyorum bir türlü denk gelmiyor o kadna kn besliyorum mesela :)
- +1 yıl
uv bu meseleler beni aşar aile meselesi Allah hakkımızda hayırlısını versin
- +1 yıl
Allah a havale etmek en iyisi Müslümanız sonuçta değil mi?
- +1 yıl
orası da var haklısınız
- +1 yıl
en güzelini yapıyorsunuz (-:
Zeki ve sogukkanlilik sart. En onemlisi de, vicdanini yok saymayi bilmek.. Bu iste en zoru sanirim. Bana gelince, her isin altindan kalkarim da, vicdan da takili kalirim.
25 Yorumla- +1 yıl
açıklamanız müthiş cidden
- +1 yıl
teveccünüz siz değerli üyelerimize her zaman kaliteli sorular sormak benim vazifem
- +1 yıl
(-: rica ederim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
17Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında çok isterim de ben becerikli değilim ya hu. Nereye gitsem bir beceriksizlik yaparım. Kavga bile edemiyorum :D Ama açık vermem , planı ince ayrıntılarını düşünür. Titiz bir şekilde yapmaya çalışırım. Olasılıkları önceden düşünürüm :D Satrançta düşünürler ya 2-3 hamle ilerisini ben de öyle düşünürüm :D
13 Yorumla- +1 yıl
çok açık ve doğru konuştuğunuz için tebrik ederim (-:
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim. Asıl ben sizi tebrik ederim. Sitedeki alışılagelmiş soru ekseninin dışına çıktığınız için :)
- +1 yıl
ben genelde sorularım da farklılık isterim dikkatinizi çektiyse sorularım hep farklı (-:
Birinden nefret ediyorsam bu potansiyel haylisiyle kendimde görüyorum... Ama zaten birinden nefret etmem çok zor nefret ediyorsam birinden o kişi zaten vicdanıma hitap edecek bir insan değildir... Tek sorun vicdan.
19 Yorumla- +1 yıl
bu güzel yorumunuz için teşekkür ederim çok doğru
- +1 yıl
ovvv ne acıklı bir durum (-: siz Çanakkaleliler acımasız mı olursunuz? (-:
- +1 yıl
ov Adana bide. yani kin güdersiniz
- +1 yıl
hııı gerçi adanaya yakınız diycem değiliz ama bilirim hep bizim ordan geçer otobüsleri , insanlarını da çok görürüm
- +1 yıl
Valla mı? (-: türkmenlik mi var? Bizim kökenimizde türkmen. Bize türkmenler diye çağırırlar (-:
içinde öyle bir potansiyel olduğunu keşfeden birisi biraz da dini yönden eksik birisi hiç durmaz uygular o planı şahsi fikrim bu
12 Yorumla- +1 yıl
evet çok haklısınız şirine hanım
+1 yılhemide kralını görüyorum kural basit ceset yoksa kanıtta yoktur. Şimdiye kadar pek çok seri katilin dosyaları hala kapanmamıştır Zodiac gibi misal.
11 Yorumla- +1 yıl
hı şu mesele anlaşıldı tamam
+1 yılIlk önce bir cinayet işleyeceksem deri eldiven takardım sustalı bıçak alırım adamı takip ederdim o kişiyi uyur-ken onu ilk önce bayıltırım sonra onu sandalyeye bağlarım deri eldivenimi takarım sonra sustalı bicagimi çıkartırım karnına bi tane saplarım acı çeksin sonra bıçağı dalaga saplarım en sonda kalbine saplardım sağa sola döndürürdüm bıçağı iç organları parçalanır iz kaldıysa parmak izi falan onları güzelce temizlerdim bıçağı silerdim kanı sonra yok ederdim maktul de bi iz kaldıysa bana ait olan onları da yok ederdim et parçası falan giydiğim elbiseleri çıkartıp yok bi yerde yakardım sobada falan tabi bu bıçaklama işini gece yapardım herkes uyurken işimi bitirdikten sonra hemen olay yerinden ayrılırdım sağı solu kontrol ederdim mutlaka deri eldiven takardım deri eldiven bıçak favorimdir bayılırım
00 YorumlaAklını kullanıp zodyak cinayeti işleyeceksin ama günümüz teknolojisi buna izin verir mi bilmiyorum:d
13 Yorumla- +1 yıl
ya akıl değil daha ötesi gerekli (-:
- +1 yıl
evet acayip tüyler ürpertici bir olay
+1 yılZaman zaman düşünmüyo değilim potansiyel var ama yemez :D
11 Yorumla- +1 yıl
kısaca yok diyelim (-:
soruyu çok beğendim :) yapamazdım ben hemen yakalanırdım
11 Yorumla- +1 yıl
biz yıldız a. ş olarak ilkönce halkımızın mutluluğu beğenisi için çalışır sorularımızı özenle seçer ve ince ellerde harmanlayarak sunarız (-: süpersiniz bir kız olarak olması gereken bu
+1 yılay ben ciddi falan olamam gülerim. ağzını burnunu kırarım en fazla
142 Yorumla- +1 yıl
ay demenizden anlaşılıyor (-: ağzı burnu kırmazsınız daha çok yersiniz
- +1 yıl
hahahah yazıpta sildiğim şey nasılda anladın :)
- +1 yıl
içgüdüsel sezgi diyelim (-:
- +1 yıl
eyvah eyvahhhh leb demeden çorum demek :)
- +1 yıl
(-: yalnız o diliniz de ki ne?
- +1 yıl
piercing :)
- +1 yıl
o ne öyle ıyhhh (-:
- +1 yıl
sevmedin herhalde
- +1 yıl
evet piercing takanlar itici oluyo asla yanlış anlamayın ama iğrenç duruyo
- +1 yıl
ayıp ettin pikachu bozuldum valla gidiyom ben
- +1 yıl
gel skortul ama valla iyi durmuyo sen vicciksin
- +1 yıl
vıccık mıyım o ne yahu
- +1 yıl
güccük demek bunu da sorarsan valla olduğum yere çakılcam
- +1 yıl
sarışında değilim niye böyle oldu anlamadım
- +1 yıl
sarışınla ne alaka küçüksün sen daha diyorum of of saydeksin sen ha valla
- +1 yıl
aa birde ezme çabası ağzına acı biber sürcem haa
- +1 yıl
hı bir o kalmıştı demi? sonra hemoroid oluyum demi kan kaybından gideyim bunu düşünmemiştim bak vay sinsi kadın beni öldürmeye çalışıyosun demi?
- +1 yıl
al sana cinayet planı :)
- +1 yıl
hadi ordan butterfly seni uykucu püüü (-:
- +1 yıl
böğğğğ
- +1 yıl
git yat çocuk uğraştırma beni
- +1 yıl
:))
- +1 yıl
(-:
- +1 yıl
yalnız kurt
- +1 yıl
neye göre dediniz bunu
- +1 yıl
yalnızlığı seçen yüreğe
- +1 yıl
ama yalnız kurt başka. siyasette bir parti terimi ve ben siyaseti sevmem ama yine de o parti yatar gönlümde
- +1 yıl
Bak bende anliyorum az cok
- +1 yıl
vay siz peki?
- +1 yıl
Ataturk un ilkelerini ornek aliyorum kendime
- +1 yıl
ne güzel sandığımdan büyük çıktınız
- +1 yıl
Kahrolsun onyargili insanlar
- +1 yıl
evet gider ayak yerin dibine sokup çıkardınız sağ olun
- +1 yıl
Sizin kadar olmasada
- +1 yıl
ben size asla kötü bişey demedim
- +1 yıl
Bende
- +1 yıl
gelin aramızda ki tatsızlığı sona erdirelim
- +1 yıl
Tamam op elimi :p
- +1 yıl
başıma koymadan öptüm (-:
- +1 yıl
Bide kibar bide kibar affettim tamam
- +1 yıl
affetmek için değil maksat kimseyle kötü olmayayım diye peh
- +1 yıl
Tamam
Dedektif romanları okuyuncaya kadar kendimi kusursuz seri katil, ruh gibi görünmeden adam öldüren cani sanardım.
121 Yorumla- +1 yıl
ya sonra?
- +1 yıl
hı? o. O az okursanız iyi olur romanları
- +1 yıl
(-: kim var elinizde. adı ne?
- +1 yıl
hı çok açıklayıcı oldu (-: ne anlatıyo
- +1 yıl
hı sürükleyici olur ama öyle kitaplar
- +1 yıl
evet ama insan baştan sona kadar merak içinde olur (-:
- +1 yıl
vay o dereceyim diyosunuz (-:
- +1 yıl
olsun zaten soru akıp gidiyo durmayalım (-: derecesini boşverin ya
- +1 yıl
valla şu an coşuyoruz bengütürk te konser var (-:
- +1 yıl
baküdesiniz demek ne hoş. baküye selamlar vatanımın değerli toprağından. biz böyle görmedik haramı bilemdik diyerek devam ediyoruz şarkımıza (-:
- +1 yıl
sağ olun (-: size de iyi geceler
+1 yılKesinlikle görüyorum hatta bir süredir geliştirdiğim bir tane var
12 Yorumla- +1 yıl
paylaşır mısınız bizimle?
- +1 yıl
O zaman yakayı ele verme riski doğar ama, herşeyi düşünmek lazım karmaşık cinayetler genelde en saçma en akla gelmeyecek yerlerden çözülür, ama çok küçük bir parçasından ipucu vereyim daha sonra kesinlikle bulunamayacak bir cinayet aleti kullanman gerekir çünkü katili belirlemek için gerekli en temel kanıtlardan birisi cinayet aletidir, öyle bir cinayet aletini nereden bulayım diyorsan en basiti buzdan bir bıçaktır işin bittikten sonra buz eriyeceği için ortada cinayet aleti kalmaz
Evet onlardanim :-D bazii insanlara yapmak istedigimi bilmek bile istemessin :-D
113 Yorumla- +1 yıl
ama yapamazsın bir türk insanında köreyle alakalı bir şey varsa o insan yapamaz sadece anime izler (-:
- +1 yıl
Anime izlemiyorum :-D bazii insanlarin derisini yuzup gunesin anninda terletip vucudunaa tuz basasim var sonrasimi gozlerinee makas sokupp kan dokmek :-D adim sizofrenbagyan ;) vee daha iysii ne biliyomusunn yuzundee izler yaratmakk :-D bir duzenek kurupp oo kurbanii oo sandalyeyee oturtup baglicamm saldalyenin arkasinda ve yan taraflarinda bicaklar dizii kurbanin her hareketi kendinee zarar vericekk cirpinicakk yalvaricakk amaa ben ona acimicamm cunku benim sinirime dokunann birine acimamm benn sonrasimi ah ipleri acicamm sandalyeden kalktigii ustune oturdugu icin alt taraftaki bicagin ipini cozmustu ayaga kalktiginda bacagina derin bir yaraa vericek vee artik yerdee surunuyoo :-D oo yerdeki kirmizii kann gittigi yok izlemek istedigim en guzel sey... ben anime izlemem ;)
- +1 yıl
testerenin etkisinde kalmışsınız (-:
- +1 yıl
aman iyi ona yok buna yok ne haliniz varsa görün
- +1 yıl
siz başlı başınıza suçlusunuz dışarda olmanız hata (-:
- +1 yıl
meslek edinmişsiniz ya laflara bak sanırsın üniversitesi var da onu bitirip katil olacak (-: hey Allah ım
- +1 yıl
ben size teknik öğretirim gelin de siz (-: töbe töbe
- +1 yıl
a ne demek kesmenin lafı mı olur aramızda hııı (-:
+1 yılülkemizde niye bir dexter olmasın ki? yakalanmam ama cinayet işleyemem be :D
21 Yorumla- +1 yıl
kısaca o potansiyel yok sizde (-:
İçimde psikopat yattığını düşünüyorum. Tam beni tarif ettin.
121 Yorumla- +1 yıl
hepiniz psikopatsınız zaten
- +1 yıl
mesela?
- +1 yıl
hangi romandan aldınız?
- +1 yıl
(-: sanırsın tatil planı
- +1 yıl
hadi o zaman gidin izleyin boş yere durmayın
- +1 yıl
iyi kolay gelsin size
- +1 yıl
(-: yok öylesine söyledim zaten fazla kızlarla konuşmam zaten
- +1 yıl
hava değil cidden ben utanırım bir kızla konuşamam
- +1 yıl
(-: sanaldan değil ama yine de fazla konuşmam
- +1 yıl
bir dakika beni benim sorumdan kovuyosunuz ama siz buyrun lütfen
- +1 yıl
caps loku kapatırsanız söylemiş sayılacaksınız (-:
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazı keskin nişancılar öldürmek için ateş eder bazıları ise yaralamak için. Hedefi öldürmez yaralar en acı duyabileceği nokta yani diz kapağına nişan alır ve ateş eder, o asker acı acı inlerken bir can dostu dayanamayıp yardımına gelir bu sayede tek hedefi ikiye çevrilir bazen 3 e bazen ise 4 e...
20 Yorumla- Gündem konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılBir gün bir insan öldürürsem devamı mutlaka gelir , öldürme dürtüsü hepimizin içinde var galiba. Dexter izleyen tayfa çok yaratıcı fikirlere sahip :D
11 Yorumla- +1 yıl
hiç hatırlatmayın neler var neler (-:
+1 yılTerazi burcuyum adamı öldürdükten sonra bakar ağlarım l*n :(
11 Yorumla- +1 yıl
(-:
+1 yılcinayeti planlayarak islemenin sucu daha agir panpis aniden islesek olmaz mi?
13 Yorumla- +1 yıl
sizde cinayet işleyecek kişilik yok
- +1 yıl
ceset yoksa cinayette yoktur panpis.
- +1 yıl
panpis demeseniz
+1 yılSinir hastasıyım ama bunu yapacak potansiyel yok bende :)
13 Yorumla- +1 yıl
uv ama yapma ihtimalinizde var (-:
- +1 yıl
:D hahaha belki , hiç düşünmedim :)
- +1 yıl
düşünmeyin de zaten (-:
+1 yılHiç sanmıyorum plan yapsam bile yakalanırım hemen :)
115 Yorumla- +1 yıl
Allah ım işte kız dediğin böyle olacak ya (-: görün kızlar böyle olacaksınız
- +1 yıl
Haha :D
- +1 yıl
sen hep böyle ol yarabbim ne tatlı bir böcek bu (-:
- +1 yıl
Huyum kurusun :D
- +1 yıl
geri vazgeçtim övününce tüm her şey bitti (-:
- +1 yıl
Hay yarabbim :D
- +1 yıl
noldu? (-:
- +1 yıl
Yok bişey güldüm sadece. :)
- +1 yıl
iyi bakalım kristal (-:
- +1 yıl
Kristal degil ya :)
- +1 yıl
bilerek yazdım zaten kristo (-:
- +1 yıl
Pekala yalnızlık :)
- +1 yıl
(-: hayatınızda başarı mutluluk güzellik ve bol mavilik yeşillik olması dileğiyle (-:
- +1 yıl
Teşekkür ediyorum size de huzur dolu Bir hayat diliyorum :)
- +1 yıl
bende teşekkür ediyorum tüm sevgimi paylaşıyorum (-:
+1 yılOhoo psikopatina denk geldiniz buyrun bn bayan psikopat hahahah:-D
122 Yorumla- +1 yıl
evet sizden dinliyoruz ne gibi planlarınız olur? (-:
- +1 yıl
İlk once oldurur snra adami kuzu cevirme gibi yapardim snra bn yemezdim tabi vejetaryenim ama kuzu cevirme diye yutturup sokakta satardim fenami olurdu parada kazanirdim:-D
- +1 yıl
bende bişey diyeceksiniz sandım aman gidin (-:
- +1 yıl
Aaaaa begenmedinmi sn anlat bakalim bayim o zmn
- +1 yıl
anlatacaklarım sınırlıdır bayan her yerde her ortam da söylenmez sanal da hiç
- +1 yıl
İyi bnde sakasina takilmaya calismistim ztn bayim yoksa sn seri katilmisino_O
- +1 yıl
bende şakasına takılmıştım bayan yoksa siz? evet evet anlıyorum (-:
- +1 yıl
Yoksa siz ne demek bayim biraz acarmisiniz lutfen
- +1 yıl
siz mi katilsiniz diyecektim. her şaka bir gerçeği barındırır bayan
- +1 yıl
Hee katilim sni oldurucem bekle bni:-D
- +1 yıl
(-: tıh ölümüm bir bayanın elinden mi olacak?
- +1 yıl
Evet ilk once kalbinizi sokup alacagim bayim:-D
- +1 yıl
bak olmaz çünkü kalpsizim bayan alacak daha işlevsel bir organı mı bulun mesela akciğer mesela soluk borusu nasıl? (-:
- +1 yıl
Ayaklarini yerden kesicm ozmn bayim aci cekerek oluceksiniz hahahah:-D
- +1 yıl
havalandırmayın beni yükseklerden uçmayı sevmem bayan (-:
- +1 yıl
Ama bazen yukseklerde takilmak gerekir bayim:-D;-)
- +1 yıl
gözüm hiç bir zaman yükseklerde olmadı bayan (-:
- +1 yıl
Siz bilirsiniz bayim
- +1 yıl
teşekkür ederim bayan
- +1 yıl
Lbir sey degil bayim
- +1 yıl
iyi akşamlar bayan
- +1 yıl
İyi aksamlar bayim
+1 yılSüper plan yaparım. Bu konuda kendime güveniyorum :)
17 Yorumla- +1 yıl
mesela (-; hişş laf aramızda
- +1 yıl
Ha diyince gelmiyor düşünmek lazım :)
- +1 yıl
ohoo suikastçının her zaman bir değil en az iki planı olur hey hey (-:
- +1 yıl
Sen iyi biliyosun bu işleri heralde.)
- +1 yıl
ee bir hitman hayranı olarak braber 14 sene vererek bunlar zor olmasa gerek (-:
- +1 yıl
Öyle olsun :)
- +1 yıl
(-:
Eskiden kusursuz olabileceğini düşünürdüm ama kanıt dizisini izlemeye başladığımdan beri imkansız olduğunu düşünüyorum :D
16 Yorumla- +1 yıl
uv tam kapaklık söz (-:
- +1 yıl
çalışıyolar ama iyi okkalı lafı da oturtuyolar en derininden (-:
- +1 yıl
yapsınlar bakalım (-:
Gizli Üye(30-35)+1 yılBones diye bir dizinin etkisinde kalıp kurgulamıştım kendime.
11 Yorumla- +1 yıl
uf izlemeyin öyle filmler ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen asıl hicbir şekilde yakayı polislere vermeden evden kaçma hayalleri kuruyorum ama başarabilir miyim bilmiyorum
15 Yorumla- +1 yıl
neden ki?
Cevap sahibi+1 yılDayanılmaz aile baskisi :(
- +1 yıl
ama hata yapmayın olur mu bu günlerin de geçeceğini unutmayın
Cevap sahibi+1 yılHata değil asıl kacamazsam kafayı yiyip intihar edicem gençliğime güzelliğime yazık olacak :(
- +1 yıl
Allah a sığının o zaman en hayırlısını şüphesiz rabbim verir
+1 yılAyrıntı benim işim başak burcuyum sanırım içimde bir seri katil yatıyor :D korkuyorum kendimden :D
11 Yorumla- +1 yıl
abov korkulur sizden (-:
kusursuz cinayet yoktur gece gece psikolojimizi hiç bozma :D
11 Yorumla- +1 yıl
bozulmaya müsait bir psikolojiniz varsa benden kaynaklanmadan bozulur zaten (-:
+1 yılhayır.. cinayet işlemeyi göze almıssam içeride yatmayıda göze alırım
11 Yorumla- +1 yıl
illa ki
+1 yılhayır ben yapmam.
sinirlenince düşünmüyor değilim ama ben karıncayı bile incitemem...13 Yorumla- +1 yıl
ne güzel bak insaniyetlisiniz
- +1 yıl
keşke herkes böyle olsa
- +1 yıl
keşke
Evet herseyı yanana kadar asitle yakacağım asitide yok edeceğim :)
13 Yorumla- +1 yıl
asitle yok olmayın da aman dikkat (-:
- +1 yıl
ayarlayın tabi (-:
evet bazen düşünmüyor değilim :)) hatta intikam listesi yaptım sevmediğim insanlar için gün gelecek görecek hepsi :D
11 Yorumla- +1 yıl
listenin başına beni yazın ama siz siz olun bir an önce öldürün yoksa (-:
+1 yılAbi ben millet arkasından söver ben cinayetini kurgularım :D ama öldürmem :))
11 Yorumla- +1 yıl
(-: buda güzelmiş
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiçbir cinayet kusursuz değildir ardında mutlaka bir iz bırakır :D
23 Yorumla- +1 yıl
hangi roman kapak sözü (-:
Cevap sahibi+1 yılYok romana değil bu soruya kapak :)
- +1 yıl
hı anlıyorum curh (-:
+1 yılöyle bir yaparım kiii yeter ki hedef verin banaa canım sıkılıyo zatenn :))
10 YorumlaGündem konusunda 2,5b cevap paylaştı. bence her insanda olabilir
11 Yorumla- +1 yıl
seçenekler de bu da var
Geçen gün planlamistim baya kusursuzdu :))
17 Yorumla- +1 yıl
neden? kime? sonuç?
- +1 yıl
Allah sizi bende gerçekten yaptınız zannettim (-:
- +1 yıl
yapın da görelim hadi (-:
- +1 yıl
benden başlayabilirsiniz (-:
+1 yılAy ben hiç beceremem :D
13 Yorumla- +1 yıl
ay demenizden belli (-:
- +1 yıl
Hahah :D
- +1 yıl
(-:
Adamina gore insan öldurmekten yanayim :)
15 Yorumla- +1 yıl
uv ee başka nasıl öldürürsünüz? (-:
- +1 yıl
testere filminden çıkıp mı geldiniz?
- +1 yıl
hayal edersem kesin yaparım yok sağ olun (-:
+1 yılkirallık katil daha iyi bence
11 Yorumla- +1 yıl
uv çıkarın içinizde kini
- Gündem konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılİtiraf ediyorum Evet :))
13 Yorumla- +1 yıl
mesela ne gibi (-:
- +1 yıl
Burdan anlatamam ilerde cinayet islersem yakalanabilirim kusursuzlugu kalmaz :))
- +1 yıl
söyleyin olsun
Kesinlikle! Çok fazla açık nokta var :)
13 Yorumla- +1 yıl
vay içimizde ne katiller geziyomuş (-:
- +1 yıl
nasıl demem (-: herkes katil vava atraksiyon dolu be maceralara aksiyonlara bayılırım (-:
evett
ama işte yapamam13 Yorumla- +1 yıl
anam bismillah yarabbim fotoğrafta ki ney öyle
- +1 yıl
git git töbe töbe
Gülerim ya ben yakalanırım fsgsfsf
115 Yorumla- +1 yıl
gülen katil de olmaz zaten ama çok tatlı (-:
- +1 yıl
ciddilik kişilik meselesi içinizde olacak (-:
- +1 yıl
kız arkadaş beğenmemiş yorumunuzu ama bence gayet iyi yorumunuz vardı neyse. gülme kız bak daha gülüyo (-:
- +1 yıl
amanın bu uyanıklık nerden geliyor anlamadım ki (-:
- +1 yıl
tabi küçük bir rica
- +1 yıl
bak benim sayem de bir mizah edindiniz dua etmeniz lazım kırılmak değil
- +1 yıl
kırdıysam özür dilerim iyi akşamlar
- +1 yıl
sağ olun kırmak istemedim
Ben cinayeti işlerim 10 dk ya çözerler kesin
13 Yorumla- +1 yıl
(-: bence cinayet bile işleyemeyecek kadar iyisiniz lilypad
- +1 yıl
en fazla kızarsınız sinirlenirsiniz hatta siz ağlarsınız yine de vuramazsınız (-:
birini öldürme planinmi var kardes
13 Yorumla- +1 yıl
yok (-:
- +1 yıl
uv filmlerde görmüştüm
+1 yılPotansiyel var da cesaret yok
11 Yorumla- +1 yıl
buda güzeldi
karda yürürüm izimi belli etmem
12 Yorumla- +1 yıl
uv büyük konuşmalara bak
kara para aşk hüseyin :D
11 Yorumla- +1 yıl
(-:
Gizli Üye(30-35)+1 yılAklımda çok güzel bir plan var :)
17 Yorumla- +1 yıl
paylaşır mısınız (-; nedir? (-:
Cevap sahibi+1 yılGünün birinde yaparsam benim yaptığım ortaya çıkar paylaşamam
- +1 yıl
sanki yapcaksınız aman
Cevap sahibi+1 yılBelki yaparım
- +1 yıl
söyleyin o zaman
Cevap sahibi+1 yılSöylemem ;)
- +1 yıl
sanki yapcanız kişi sizi görcek
Olan niye kendini ifşa etsin?
10 Yorumla
+1 yılEvet görüyorum
13 Yorumla- +1 yıl
neden?
- +1 yıl
Ayrıntılara çok dikkat ederim. Detaylıca düşünürüm kendimi riske atacak bir şey yapmam vs. şimdi gerçekten planlıyormuşum gibi gözüktü :)
- +1 yıl
o değil gece yarısı operasyonla lideriniz ben olarak sizleri de polis baskın yapıp alacak susun artık (-:
- Gündem konusunda 628 cevap paylaştı.
+1 yılevet ben onlardanım
227 Yorumla- +1 yıl
evet bir kızımız daha buyrun parti başladı
- +1 yıl
kimi öldürcez :D
- +1 yıl
uyuşturucu baronu , organ mafyasını bide (-:
- +1 yıl
ne diyosuuun özenle mi seçtin en sevdiğim kurban türleri :D
- +1 yıl
haydi de zamanımız az kurban çok öldürüp gidelim daha çok var (-:
- +1 yıl
bence de :D
- +1 yıl
de get ordan bide bence de diyo (-: sizinle ben ekmek almaya gitmem bakkala
- +1 yıl
merak etme seni kesip doğryıp ekmek poşedine koyup çöpe atmam rahat ol
- +1 yıl
(-: al işte nerden nereye getirdi lafı
- +1 yıl
ne yani ne diyeydim başka :D
- +1 yıl
bu kadar istekli olduğunuzu bilseydim adam öldürmeye dianam yapardım sizi bir hitman olarak (-:
- +1 yıl
hitman mi çok güldüm :D
- +1 yıl
nedenmiş o durun bakalım?
- +1 yıl
bovşer :D
- +1 yıl
bovşermem boşveririm biraz dikkat tıh diana da olmaz zaten sizden (-: :-P
- +1 yıl
keserim seni yalnız yürek
- +1 yıl
yalnız yürek derken orda ki yürek cidden yürek bayan yani uyandırayım. bir kız beni kesecek tıh
- +1 yıl
çok mu zordu
- +1 yıl
isminiz gibi sizde güzelsiniz ama kalbinizde güzel olmalı ve inanıyorum oda güzel yani diyeceğim o ki bengütürkü açın izleyin (-:
- +1 yıl
teşekkür ediyorum seni kesmekten vazgeçtim :D
- +1 yıl
(-: çok teşekkür ettim beni nasıl bir sıkıntıdan kurtardınız bilemezsiniz
- +1 yıl
ne demek önemli değil :D
- +1 yıl
hadi ordan bide yüzsüzce ne demek önemli değil diyo (-:
- +1 yıl
ne diyeydim :D
- +1 yıl
insanlar olarak hep iyi şekilde yaşasak güzellikler içinde deseydiniz (-:
- +1 yıl
:D ben o kadar polyanna değiliim
- +1 yıl
aman sizde var ya hıh tamam pişt (-:
+1 yıltam beni anlattin
17 Yorumla- +1 yıl
hepte kızlar nedense. ne bu şiddete meyillisiniz hepiniz. ama olmayan bişey hadi siz gidin yatın
- +1 yıl
kimse kimin ne olup ne olmadığını bilemez sen git uyu uyku vaktin gelmiş!!!
- +1 yıl
sabah oldu nerdeyse öğlen olacak ne uyuması?
- +1 yıl
sen uyursun canım insan dışı bir varlık olduğun için senin için sıkıntı olmaz!!!
- +1 yıl
hayda naptım şimdi ben? belli nickinden kimin insan dışı varlık olduğu
- +1 yıl
banko sen soru sordun bende cevapladım bana bu şekilde cevap vermne e izin vereceğimi mi mi zannediyorsun
- +1 yıl
özür dilerim kusuruma bakmayın ama kötü bir şey demedim sadece kızlar hep böyle yazmış bende ona istinaden yazdım
Plana filan gerek yok uzak mesefeden tek kurşun..
10 YorumlaEvet :D:D
119 Yorumla- +1 yıl
havuz da yüzmez ama katiller (-:
- +1 yıl
neymiş bakalım viccik (-:
- +1 yıl
söyle güccük (-:
- +1 yıl
vay hadi git artık uyu (-:
- +1 yıl
gazetenin yok 3. sayfası yok söylemem sanırsın hitman (-:
- +1 yıl
sen git Barbie bebeklerini öldür saçını kes bişeyler yap böyle konuşmak bile yakışmıyor sana (-:
- +1 yıl
sen daha çocuksun ama :-( git uyu sütünü iç ders çalış hadi bakalım ya da doğrucana yatağa (-:
- +1 yıl
yat çabuk ninni de istersin sen şimdi (-:
- +1 yıl
en güzel okuyan tabi annelerimiz yani senin annen
- +1 yıl
ben okurum dicem de yapmıcam bişey için söz veremem
Hayır tabi ki :D
15 Yorumla- +1 yıl
nickinizden belli sizin canınız sadece sıkılır (-:
- +1 yıl
yay burcu musunuz? (-: bende öyleyim fazlasıyla var
- +1 yıl
uv yorumunuz için teşekkür ederim iyi akşamlar
kusursuz cinayet asla yoktur...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle
111 Yorumla- +1 yıl
ama neden?
Cevap sahibi+1 yılNe neden
- +1 yıl
potansiyeli görüyosunuz ya neden işte?
Cevap sahibi+1 yılSeytanlik kanimda var
- +1 yıl
hı o zaman başka
Cevap sahibi+1 yılDetayciyim plansiz programsiz hareket etmem bla bla
- +1 yıl
katil bla bla da yazmaz
Cevap sahibi+1 yılCinayet islettirme bana
- +1 yıl
işle nolcak aman
Cevap sahibi+1 yılHahaha çok tatlisinn
- +1 yıl
benim için her canlı her insan her Müslüman tatlıdır (-: bebekler ve çocuklar ayrı tatlıdır
Çok kolay
10 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği