AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
444Cevap
Dünyadaki en güçlü duygu korkudur. Korkudan daha güçlü bir duygu yoktur. Bunun aksini kanıtlayacak bir insanoğlu gösteremezsiniz.
Bence merhamet ben anne sevgisinden daha güzel bir beşeri sevgi bilmem o da merhamete dayanır ne aşka ne nefrete
Bence en güçlü duygu; Aşk... Çünkü AŞK denilen şey NEFRETİDE, GURURUDA, MERHAMETİDE, ve NİCE DUYGUYUDA söker alır, ya da kazandırır.
Sevgidir. Bitmezki hiç , hatta artar gider... Burayı sevmezisn başka yeri seversin. Onu sevmezsin başkasını seversin.
vicdandır tüm duygular biter ya da silinebilir ama vicdan asla engel olunamaz gerçek duygudur ;) :) :D 😂😂😂
Bizi şimdi olduğumuz hale getiren, gelecekte olacağımız hale getirecek olan duygu acıdır. O yüzden tek gerçek, tek saf, kalıcı ve en güçlü duygu acıdır..
bence bir insanin kisiligile alakali birsey bir insanin kalbi buyukse ona kotuluk yapilsa bile affedebilecek kapasitede herkesin bir sevgi limiti vardir biri daha fazla verebilir oburunden. tam tersi nefrete ayni sey.
Sevgi. Sevginin içinde de anne sevgisi. Bundan daha güçlü bir duygu yok herhalde. Annelerin yaptıkları fedakarlıklar ortada.
Allah sevgisi. İçinde Allah sevgisi var ise nefsede kötülüğede kibirede herşeye savaş açmış durumda olursun ve hicbirinden korkmazsın!!!
Nefret bence, birisinden bir kere nefret ettiysen daha da sevemezsin. Adam gibi dursunlar nefret ettirmesinler kendilerinden.
Merhameti öfke yok edebilir, öfkeni sevgin yok edebilir, sevginin nefretin yok edebilir. Ama gururu hiç biri yok edemez bence
Birbirini nötrleyen iki güçlü duygu vardır bence. Biri sevgi biri ise öfke. Sevgi yapıcıdır öfke ise yıkıcı.
Ask, sevgi, merhamet demek isterdim ama dünya o kadar güzel bir yer değil malesef... Kin ve kibirdir diyorum ben.
Vicdan dir... nereye gidersen git seninledir o.. oyleki dunyanin yakalanamayan en acimasiz seri katilleri bile vicdanina yenik dusup teslim olmuslardir
Açlık duygusudur. İnsana her şeyi yaptırabilir. İnsana insan bile yedirtmek zorunda kalabilir. Tarihtede örnekleri vardır
Bazen biriyle kavga edersin cani yansin istwrsin fiziksel olarak. Sonra onun annesine kadar dusunursun ya cani yansa annesi uzulur soyle olur boyle olur diye. Sonra aglayasin gelir. Bu duygu bence.
Dünyada ki en güçlü duygu annelik bence annelik iç güdüsü her ne olursa olsun evladını doğrusu ile yanlışı ile bağrına basmaktir...
Bence *AŞK* Çunku insan herseye sahiptir fakat aşka sahip degildir kalbine söz geciremez imkansiz neredeyse aşk oradadir.
Sanırım güven. Her şeyin sonu var ama güven baslangictir. Baş olmadan digerlerinin onemi azaliyor.
Bir çok duygu çok güçlü olabilir ama ben korkunun en güçlü olduğu kanaatindeyim iliklere kadar hissettirebilir
Şehvet kadar hiç birini hiss etmedim - samimi olur isem :)
Ha iradem var karşı koydum kendime o ayrı :)
Nefret. Bitmez. İzi kalır sende. Ve Sende iz bırakmak için uğraşırsın, yine kendini yaralarsın.
Cinsellik... s. x
Yorumuma onyargili yaklasmayin. Dunyada ekonominin ve insan iliskilerinin nerelere dayandigini gormeyecek kadar kor olamazsiniz
Merhamet. O kadar güçlü bir duygudur ki herşeyin kıymetini bildirir ve sevgiyide beraberinde getirir.
sevgi ve nefret bak aşk demiyorum aşk diye birşey yok ama sevgi var dünyadaki en güçlü iki duygu sevgi ve nefret emin ol
Bence bir annenin çocuğuna duyduğu duygu; dünyanın en güçlü ve yoğun duygusu.
Victor hugo ' nun bir sözü vardı yanılmıyorsam şöyleydi, vicdan insanın içindeki Tanrı'dır , bence vicdan, küçük bir kırıntı bile varsa insanı insan yapacak kadar güçlüdür.
Aşk olabilir o olunca tüm gururunu yok sayiyosun. gercegi goremiypsun
Aşk geçici...
Nefret geçici...
Gurur ve merhamet bir yere kadar.
Bana gore hepsi guçsuz.
Sevgi en büyük ve en yüce duygudur. Onsuz bir kimse yaşayamaz.
Aşktır, sadece karşı cinse beslenen duygu olarak düşünme..
Tabiki de Aşk
Aşk gururu bir köşeye bıraktırır
Aşk aşık olduğun insana merhemet gösterttirir
Ve nefret zaten aşkın içinde vardır
Dünyanın en güçlü duygusu kıskançlıktır, insanı diri diri mezara gömecek kadar tehlikeli bir duygudur.
Sevgi ve nefretdir... bakmissin en cok sevdigin kisiyi nefret etmeye baslamissin... ikiside cok güclü bir duygudur
Merhamettir zira bunu göstermek erdemli insanların işidir ve onlara ne gurur söker ne de kibir...
En güzel duygu onun hisleri ile aynı düşünmektir ve merhametli olmaktır
bence en güçlü duygu sevgidir. çünkü sevgi her zaman ön plandadır bana göre
Umut.
En ufak umut kırıntısı bile insanı hayatta tutmaya yeter ama umut bittiği anda insan ölür.
Acıdır herşeyi unutuyosunuz ama yaşadığınız acılar hep anılar yasandıkca tazelenir ve aklınıza gelir
aşk biter gurur biter merhamette biter ama nefret hiç bir zaman yok olmaz
Şefkattir..
Karşılık beklemeyen tek duygudur..
#Vesselam
şu anda en hakim olan duygu, duygusuzluk.. tepkisiz, umarsız ve düşüncesiz olmak
Gurur bence. Aşk bitiyo, nefret geciyo ama gurur gecmiyo
nefret. Çünkü her duygunun sahtesi olur ama nefret saftır
Gurur.. en lanetide odur nefretide yener askıda yener insanı ayakta tutar ama mutlu etmez
merhametin olduğu bir dünyada zaten diğer duygularda hakim olur ;)
Saygı vazgeçilmezim dosta düşmana en önemlisi kendine saygı
inanç. bir şeye gerçekten inanan insanı asla vazgeçiremezsin.
Bence annelik duygusu. Anne değilim ama yani çevremizde, kitaplarda, filmlerde bir çok örneği var
nefrettir.. nefret koskoca bir dünyayı yok edebilir..
Güçtür. İnsanlar her şeyi kendilerini daha güçlü hissetmek için yapıyor.
nefret ve cinsellik zira dünyaya yön veren iki duygu bunlardır :D
merhamet herşeyımı yıtırebılırım ama merhametı kaybedemem
Film Dünyasında Aşk
İş dünyasında Gurur
İç dünyamızda Merhamet
Dış dünyamızda Nefret
Benim için insana gurur, nefret... Ama hayvana olan merhametim. Başka hiç bir şeye yoktur
En güçlü duyguyu sevgi diye biliyordum hayal kırıklığıymış
En güçlüsü nefret.. insana her şeyi yaptırır.. Korkmak lazim
Aşk nefrettir..
Aşk kibirdir..
Her şey aşksa..
Aşk güçlüdür
Aşk tır benim aşkım bile hepsinden daha güçlü dunyanin ki siteyi kastirabilir
dünyadaki en güçlü duygu merhamettir ve çocukları sevmektir
9 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!