AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
444Cevap
İnsanlık merhamet aşk eğer insanlık ölmemişse merhametlisin zaten merhametli iyi birine aşık olunur bu dediklerim az da olsa var körelmemiş sağlam duygudur
Ask bir duygu degil basli basina cinayettir.
Fazla gurur başa bela olur , sözu bile var hatirladiysan.
Merhametten marazlar dogar.
Ama nefret bir baskadir dunyanin meyvesidir.
Emek vermek. Bağlanmak sevmekten çok değer vermek sadakat olması. Ahhh ahh
Bence nefret.. Nefret ediyorsan ediyosundur ilerisi yok.
merhamettir tabii ki karşılıksız gösterilen merhamet... hiç bir kadında bulunmayan cinsinden... tüm erkek kardeşlerime tekrar selam... tek yol mizojini !
Kin. Güclü bir duygudur. Hem sahibini kırar zarar verir hem de karsidakini.
Her turlu ask asık adam sevdığı için her şeyi yapar
Kıskançlıktan çatlayan ilerde nazarıyla taş çatlatır. O yüzden kıskançlık.
Aşk hep bitiyor. Nefret desen zamanla içindekiler soğuyor. Merhamet desen yeri geldiği zaman en merhametsiz insan bile olabilirsin. Belki gururunuda yıkabilirsin Ama o gurur senide yıkar Gurur en zoru
Bence merhamet çünkü nefret aşka dönüşebilir aşkta nefrete Ama merhamet kalıcıdır merhameti hak eden insanlar özeldir
Karakterin üzerine yatkın, huydan destek alan, bir anda olan büyük çıkışlar. Çünkü bunlar devamlılık getirir.
Nefrete sevgiden daha çok inanırım çünkü nefretin sahtesi olmaz.
Yalandan seviyorum diyeni görürsünde, nefret ediyorum diyeni bulamazsın. ;)
Bence en güçlü duygu özlemektir mesela ben kardeşimi o kadar çok özlüyorum ki o özlem kadar daha güçlü bir duygu hiç hissetmedim. Birisini bir daha göremeyecek olmak o kadar zor ki..
En güçlü duygu sevgidir sevgi bir kadina ya da erkeğe değil başka şeylere de olablr bir insan mutlaka. biseuelri sever ölümü bile. olsa..
En guclu duygu sadakat duygusu her indani hem karsi cinsi hem de hemcinsi birbirine baglayan yuva muessesesini aileleri birbirine baglayan gercek bir duygu
Soruna davet ettigin icin tesekkur ederim kardesim
bence en güçlü duygu vurdunduymaz olmak keşke gaddar olsaydım :D
dünya hala ayakta oldugunaaa göre? tabiki merhamet.
Bence en guclu duygu asktir. Insan asik olunca bazen gururunu ezip geciyor. Bazen gerektiginde kavga ediyor ve birilerine hep nefret ediyor. Bazen de birilerine merhamet ediyor. Kisacasi insan asik olunca tum duygular karisiyor.
Uzuntu bence, biri seni gercekten cok uzutuyse bunu hic unutmazsin, her gece aglamak onun yuzunden uzulmek bence o his daha guclu.
tabikide nefret duygusu aşk bitebilir gurur merhamette bir yere kadar ama nefret hep kalır
Bence kesinlikle aşk."Aşk kutsaldır" lafı kesinlikle gerçek. Mesafeler olsa bile arada birini sevib aşık olursun ve bağlanırsın ona. O insan kaderin olur belki de.. Diğer hiç bir duygu bu kadar güçlü olamaz bence
Sevgidir nefrete dönüşebilir nefrete sonustumu b. ku yeidn
gurur. bazı insanlar gururu için ölmeyi bile göze alır.
Sevgiyle nefret konusunda ölçüm yok benim
Ölene kadar
Nefret duygusu olabilir çünkü insan nefret duyunca, her seyi boşveriyor
Açıkçası dünyada ki en güçlü duygu sevgidir. Sevgi ile her şeyi çözebilirsin veya her şeyi yok edebilirsin.
Aşk içinde hem nefreti barındırır hem gururu hem de merhameti açık oldu mu?
Ne yazık ki biz erkeklerin tadamayacağı bir duygu..
ANNELİK
Nefret :( cunku sana aci cektiren bir insani asla unutmazsin asik oldugunu unutursun ama hayat boyle
Nefret. Çünkü aşk ve sevgi olsaydı bu durumda olmazdık.😕
İntikam duygusudur bence. İntikam soğuk yenen bir yemektir die boşa dememişler :D
Bence en güçlü duygu sevgi ama koşulsuz ve bir şey beklenmeden olan aynı bir bebeğin annesini sevişi gibi, saf olan bir sevgi..
Çok nefret edersen aşık olursun.. Çok aşık olursan nefret edersin.. En güçlü duygu merhamettir bencee
insanlık merhamet üzerine kurulu Merhametini kaybeden insanlığını da kaybeder.
En güçlü duygu sevgi. İnsana, hayvana, eşyaya... Ve birçok şey.
Yok abi herkes yalnış biliyor dünya da en güçlü duygu seks tir. Bütün duyguların ardında ya o vardır ya da onsuzluk
Aşk. Merhametinide gururunuda alıyor. Sevgini öldürüp nefretide doğurabiliyor nefretini öldürüp sevginide çıkarabiliyor. O yüzden Aşk.
Kesinlikle nefret; yalani olmaz, bir anda olmaz hakli nedenler arar, korkusuz yapar, gozunu kor eder herseyi yaptirir
Aşk ve Gurur.. ikiside komik duygular.. özellikle aşk için hayatını feda edenler aşırı komik geliyor
Sanırım merhamet.
Hele ki bu bir annenin merhameti ise...
Hangi duygu olursa olsun önemli olan o duygu değil o duyguyu yaşayan insan.
Merhamet en güçlü duygu, nefret ettiğim kişiye bile gün gelirse yardım ederim
Merhamet günümüzdeki en zayıf kalmış duygu. En güçlüsü ise hırs.
nefret en güçlü duygudur bence çünkü nefret geldimi o an her şeyi yaparsın
1) Kibir
2) kıskanclık
3) nefret
pozitif tüm duygular bu 3 duygudan sonra gelir
Hırs. Bizleri boğanda, milyonların ölümüne sebep olanda, körlüğümüzün sebebi de bu duygudur.
En güçlü duygu şehvet savaş zamanında bişe adamın aklını başından almış kadınlar her zaman her dönem çıkışta sektör fuhuş.
Bende aşk çok kuvvetli ama ilginç. Bence en kuvvetli duygu sevgi olabilir ama bu da anne sevgisi olabilir.
Nefret. Hatta Tesla'nın bir sözü var "Nefretiniz elektriğe dönüştürülebilseydi, bütün dünyayı aydınlatırdı."
Bence merhamet, insanda merhamet olmalı, merhametsiz bir insanda ne aşk olur ne sevgi nede insanlık...
Gurur ve kibir bende cok agir basiyor bilirim bunlari arti kiskanclik 😳😯😤😈😐😧😟😕😦😮😶
Bence sevgi Çünkü sevdiğim biri için herşeyi yaparım onun için ölümü göze alırım sevgi bambaşka ya tabi israf edilmedikçe ✋🏻💕
Kesin olmamakla birlikte dini duygular diyorum. encok kullanilan ve suistimal edileni
Nefret ve gurur. ikisi içinde yapacaklarını sınırsızdır
Nefret bir insana nefret duyduğun zaman ölünceye kadar affetmiyorsun
Merhamet bir insanda merhamet yoksa diğerlerinin hiçbiri olmaz zaten
İnsana göre değişir. Kindar insanlar için kesinlikle nefrettir diye düşünüyorum. Bana kalsa ama aşk derim :)
Nefret bence aşka sevgiye tutkuya her boka dönüşüyor ama bnmki sabit nedense çözemedim 😯😯😯
aşktır, çünkü sevgi ve nefret arasında insanı sakız gibi uzatır
bızım lisede duygu dıye bır kız vardı 196 boy 103 kıloydu o olabılır
9 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!