Diğer Kulağa kaçan böceği? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor bu böceğin insanlara zararları nelerdir? ısırılan var mı? Kulağa kaçan böceği? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Öylesineburdayım Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 40% +1 yıl Akrabamın kulağına kaçtı ve içinde yuva yaptı. Sıcak su buharını tuttu ve onlar patır patır döküldü kulağından. Zararları ne? Isırınca kulak zarını patlatır, yuva yapında baş dönmesi halüsinasyon ve ölüm tehlikeleri vardır. O yüzden dikkat! 1 2 Yorumla Soran +1 yıl önemli bir bilgiydi teşekkürler Yorumla Öylesineburdayım +1 yıl Rica ederim Yorumla
BossTeach Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 83% +1 yıl Merak etmeyin beyine kaçamaz kulak sıvısı böcek ve haşereler için çok zehirli bir sıvıdır ve girmişse dahi hemen ölür 0 0 Yorumla
gdsfdsfds Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Duygulandim 1 4 Yorumla Soran +1 yıl neden :D Yorumla gdsfdsfds +1 yıl Eskiden çok vardı bizim köyde bunlardan ağaç dalını kırardım içinden sürüyle çıkardı çocukluğumu özletti neredesiniz soyunuz mu tükendi be 😭😭 Yorumla Soran +1 yıl bir çok yerde var pusmuşlar :D Yorumla gdsfdsfds +1 yıl Görmem lazım bakacağım 😀😀 Yorumla
entelman Takip Et Master Yaş: 46 , eic 36% +1 yıl Gerçekten kulağa böyle bir şey kaçtıysa doğruuu acil servise! Biz ne desek boş çünkü. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl katılıyorum Yorumla
MyStery07 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Gördüğüm yerde ezerim, acımam. 1 7 Yorumla Soran +1 yıl meşru müdafaa diyorsun Yorumla MyStery07 +1 yıl Bana gelmese başkasına gidecek :D Yorumla Soran +1 yıl sadece kulağa zarar veriyor :D Yorumla MyStery07 +1 yıl Isırınca kulak zarını patlatır, yuva yapında baş dönmesi halüsinasyon ve ölüm tehlikeleri vardır.*Alttaki yorumdan alıntıdır. Yorumla Soran +1 yıl o halde alayına mokoko Yorumla MyStery07 +1 yıl Püresini çıkarana kadar mokoko :D Yorumla Soran +1 yıl :D :D Yorumla
KötüKediŞerafettinnn Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Oha bu ne 1 3 Yorumla Soran +1 yıl KKB kulağa kaçan böceği Yorumla KötüKediŞerafettinnn +1 yıl Annecigiiiim Yorumla Soran +1 yıl hiç mi görmedin Yorumla
En İyi Cevaplar