20 yaşımda baba dediğim pislik bana vurdu dayak yedim çok kötüyüm dalga geçcekler gelmesin?

babamdan annemden küçüğümden bu yana nefret ederim anlayışsız geri kafalının tekidir hiç birşeyden anlamazlar evlat ayırırlar ayırdılar hep beni kardeşimle ikimizi ayırdılar kardeşim hep daha iyi oldu ben hep kötü oldum her gün küfür ediyor her gün hakaret ediyor bana üniversite 3 e geçtim bu yaşımda dayak yedim ben hergün elleri kırılsın diye dua ediyorum bana yardım edin ben böyle nasıl yaşarım hiç haketmedim hiç birşeyi haketmedim çok kötü hissediyorum kendimi elleri kırılsın bana muhtaç olsun diye dua ediyorum pislik aşağılık herife. napmalıyım öldürcem çünkü hergün yüzüne bakmak zorundayım üniversite bitene kadar ama içim yanıyor kahroluyorum. bide sevgilim var ona anlatamam bu durumu rezil olurum konuşurken zor konuşuyorum yüzüne bile bakamıyorum sevgilimin utancımdan. çok sevdiğim sevgilimden bile ayrılmayı düşündüm bu durum yüzünden. baba dediğim hayvandan nefret ediyorum
20 yaşımda baba dediğim pislik bana vurdu dayak yedim çok kötüyüm dalga geçcekler gelmesin?