Kapalıyım açmıyorum saçmıyorum yine de ünlü olmak istiyorum akım dans çekiyorum o da kötü bi dans değil normal danslar mesajlara bakın ya.2. resimdeki mesajlar da annemin
Sırf TikTok çektim diye babamın yüzüme kezz*p atacağını söylemesi?
... Seni onların üzerine bekçi yapmadık. Onların avukatı da değilsin. ( En-âm - 107 )
Kimse kimsenin günahını yüklenmez. Günahla yüklenmiş birisi yükünü taşımak üzere akrabalarını bile çağırsa onun yükünden hiçbir şey taşınmaz. ( Fâtır - 18 )
Bu din bireyseldir ve kimse bir başkasının günahını taşımaz. Allah Hz Muhammed'e bile birilerine bekçilik yapma demişken size ne oluyor? diyebilirsin
Tabi sizinkiler anlayışlı tiplere benzemiyor. O yüzden onlardan uzaklaşana kadar ara ver bence. Kendin için daha hayırlı şu an
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Annen de baban da haklı. Ne kendini şöhret olacağım diye maymun ediyorsun. Git adam akıllı işlerle uğraş. Ne olacak erkeklerin sana salyalarını akıta akıta bakıp senden zevk almaları çok mu hoşuna gidecek. Normal dans dersin sonra daha da zıvanadan çıkarsın.
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Hiç de haklı değiller siz ünlü olamadığınız için kıskanıyorsunuz
Bence hepsini engelle iki cinsiyet özgürdür kadın erkek hayatta herşeyi yaşa bir ayrı eve çık istersen gö tünü salla ilişkiye gir ya da bir erkek kız arkadaslık edinip evine git konus vs herşeyi yaşa ne istiyorsan bunlar din kölesi