Nerden herkesin Baba diye hitap ettigi yakisikli cesur zengin bana yatlar katlar alacak ve evlenebilecegim bir Mafya Babasi bulabilirim? Sunada benzerse süper olur fjjghfljhfshjghjsjlflkhwjhgjw
Zengin bir mafya babası bulmak istiyorsan söylediklerimi harfiyen uygula. Önce kumarhanelerde takılmalısın. Masaların başında yancılık yapıp yolunu bulacaksın. Bir süre sonra kumarhaneye girdiğinde herkesin saygı duyduğu adamlarla karşılaşacaksın. Onlardan birine kapağı at. Ardından tüm isteklerini yerine getir. Artık senin de yatlar katlar alan zengin bir mafya babası sevgilin var. Saygılar.
İstanbul barlar ya da dogu tarafi ki hic oralari tavsiye etmem toreleri korkunc kumarhaneler ya da kimsenin olmadigi korkunc depo gibi sokaklar İstanbul'da cok burdaysan bulursun ama korkma yani onlar kimi sana bisey yaapmazlar bulursan hep karsi gel etkilenicektir
Valla Sibel Can Gülben Ergen Harika Avcı Tuğba Özay isimli kadınların hayat hikayelerini okudum. birçoğu ya dayak yedi ya kurşunlanmış ya da ölüm tehditiyle yaşamış lamını kurşunla doldururlar ünlü de değilsin devlet seni korumaya almaz ama sen bilin tabi :D :D :D
ya mafyalar kıro olur insan asker, sat komandosu filan hayal eder mafyanın nesi güzel, vursam yıkılacak tipler eline silahı yanına korumaları alıp babasından nam ve mülk miras kalınca kendini erkek sanıyor sat komandosu öyle mi tek başına bir ordu gibi
ayyyy allah dilediyin butun niyyetlerini gerceklestirisin uzulme 😊sen hapisaneye git ya da emniyyete sabikasi olan mayfa babasi bulunur orada resimide olur tabi ya da yakindan gorub incelersin😊
arkadaşlar ben ciddiyim bana gerçek bir mafiya lazım mafiya tanıyan ve ya mafiya olan birisi bana ulaşsın bana iftira atan birini öldürtmek istiyorum bana bu konuda yardım edebilecek ciddi olanlar bana ulaşsın not bursa da olanlar ulaşsın
En İyi Cevaplar