Iyi günler ben 18 yasindayim annemle babam evlenmisler babam askere gidip gelmis ama babamin ailesi beni istememisler anneme aldiracaksin ve bosanacaksiniz diye silah ile tehdit etmisler annem aldiracagini söylemiş ama Allahtan korkup aldirmamis ve annemide istememisler bosatmışlar annemle babamı. Babamın ismini dahi bilmiyorum ama evlenip bosandiklarini biliyorum onu nasil bulabilirim, ona çok ihtiyacim var. Çok özlüyorum çok kıskanıyorum arkadaslarımı. Lutfen onu nasıl bulanilirim bana yardim edin..
Cevabın nedir?
+1 yılCanım benimde sana benzer iğrenç bir yaşamım. Sadece ben başkasına baba diyorum. Benim babam baba diyorum ama adını, yüzünü, hç bilmiyorum. Ben küçükken babam vefat ettim uçak kazasıyla. ama ananemde intihar etti diyor. Ben babama hç baba diyemedim. Belkide tanımadan ölücem. Ben hep sormak istedim anneme soramadım. İçim dolu hemde dopdolu. Gülemiyorum , özlem hep aklıma geliyo. Sank inatla karşıma baba-kız alışveriş yapanlar çıkıyo içim sızlıyo -ağlıyorum annem sorduğunda babanı özlüyormusun? baba öneml değil diyorum. İçine kapanık biri oldum. Sürekli babamın ben görüğünü sanıyorum. Konuşmak istiyorum babamla. ama yok kouşamıyorum KAder buymuş yapcak bişe yok
08 Yorumla- +1 yıl
Şimdi bazı arkadaşlar sor diyoya ben açıklıyım soramıyosun o an sanki sen sen değilsin geçip karşısına bağırıyosun ama kendine yapıyosun. Babanın yeri bambaşka yaşamayanlar anlayamaz tabiki. Ağlıyosun ama gelmiyo, etrafı dağıt gelmiyo, git akşama kadar eve gelme gene gelmiyo. Bide başkasına baba demek insanı yaralıyo. Ben babamın olmasını çok isterdim 1 resm bullmuştum sanmıştımki babam o nasıl sevndiğimi belki anlarsın sordum o değil dedi. Gİzli gizli kaç kere ağladım bilinmez. Annene soruyosun kadın seni dinlemiyo takma diyo.
- +1 yıl
Ben bişe yapmadım. Senin yazını gördüm tek olmadığını söylemek istedim. Hep kullandıkları laf 'ALIŞIRSIN YAVAŞ YAVAŞ' ..
- +1 yıl
Saanada neyse iyi geceler.
- +1 yıl
Benim babam varda ne oldu diyor. O kadar güzel anlattin ki yasamayan bilemez o kadar zor ki hele bir kiz cocuguysan baban yasindaki insanlarin gozunun icine bakiyorsun dayina dedene dört kolla sariliyorsun bir prensin olmuyor bir adim geride kaliyorsun daima soranlara ne diyecegini bilemiyorsun yillarca farkli yalanlar ile arkadaslarinla iken konuyu kapatiyorsun aman ben alistim diyorsun ama gozlerin yalan soyledigini belli ediyor o cumleyi kurarken bile kalbin hizlaniyor sesin kisiliyor beynin duruyor yorganin altinda agliyorsun su kose babamin olsun iyorsun kimse yokken o kose ile dertlesiyorsun arada gun batimini izliyorsun bir agacin altinda aglaya aglaya baba baba diyorsun sessizce ve en acisi kimse seni anlamiyor.
En İyi Cevaplar
+1 yılİsmini annene sormalısın. Eğer sen doğdugundada nufusa kayıtlıysan babanla aynı soyadı taşıyor olabilirsin, anneni biraz ara ağzını sana söylesin, ben sana bulurum bir telefon numarası olsun, fakat isim soyad lazım ilk bir onları öğren
03 Yorumla- +1 yıl
Merhaba. Ben babamın ismini ve soyismini biliyorum. babam ben 6.5 yasında iken gitti. yani nereye gittiğini bilmiyoruz. Şimdi konuyu pek açmak istemiyorum çünkü şu an yazarken de ağlıyorum. saat 00:50 ztn. pek uzatmıyım. Bana şey diyorlar babanın nerde olduğunu bulabilmek için 18 yasında olan gerekiyor diyorlar. bazı avukatlar da öyle dedi. tabi ben 13 yaşındayım. ve bir yakını felan başvurup araştırması gerekiyormuş. Bi de babamın yerini söylememelerinin nedeni de hani sonuçta belki onu öldürmek istiyorsun flnmış. herkesin gizlilik hakkı varmış. Ve bende 18 yasında olmadığım için babamı bulacağıma dair bilgi alamıyorum. gittikçe moralim daha çok düşüyor. annem önceden bu konuda hassastı. Ben üzülmiyim diye babam hakkında birşey söylemezdi bana. ama simdi biraz daha büyürsen ağlaman geçer diyor. fakat sınavlar Şubat ta belki başlayabilir ama ben hâla calisamadim. bir yaş erken yazıldığım için 9. Sınıfım. Çoğu derslerden hicbir konu bilmiyorum. Okul açılırsa nasıl yetiştiricem onu da bilmiyorum. ama moralim de çok düşük. kısacası babamı bulabilir miyim? Bilgi verir misiniz?:(
- 2 ay
Bana yardım edebilir misiniz
+1 yılgüzel kardeşim peki diyelim buldun? baban karşında demeyecek misin ona be boyu devrilesi adam onca yıl ya beni bilip neden aramadın? sen nasıl erkeksin de ailene karşı dik duramadın diye sormayacak mısın.
benim senin gibi bir arkadaşım vardı senin yaşlarında babasıyla tanışmıştı sürekli araları kötü hep kavga ediyorlar belki uzakta olması daha iyidir.24 Yorumla- +1 yıl
bulmak istiyorsan tek yol annen ondan öğreneceksin adını ne iş yaptığını sonrası ise şansa kalmış internette ne kada rçok bilgi bulabilirsen artık
- +1 yıl
Merhaba. tabi siz en son birine yardımcı olmak için 1 yıl önce yazmışsınız. Bende artik babamı bulmak için araştırırken buraya girdim. bide siz babasını merak eden birine yardim ederim demişsiniz. İnternette bilgiler var demişsiniz. ben babamın ismini ve soy ismini biliyorum. bazı bilgilerini de biliyorum. Ama nasıl bulabilirim? Bu konu hakkında bilginiz var mı? . 18 yaşından küçük olduğum için 13 yasında olduğum için babamı bulmak için avukata da gidemiyormuşum :(
+1 yılBu işin öyle polisiyle cartıyla curtuyla olmaz Ailenin peşine düş muhakkak konuşan sohbeti olan birisi kesin ama kesin vardır bu bir gerçektir ! Sülalene yüklen sen kaaaaşim
117 Yorumla- +1 yıl
Bodrumun neresindeki acep? bende bodrumda yaşıyorum şu an ama bir kaç birşey bilsek elimi taşın altına koyar peşinden koşar kavuşturmayı cok ısterım sizi sevinirim yani bunada eğer detay falan öğrenebilirsen çok iyi olur.
- +1 yıl
Malesef o isimle bir kişi tanımıyorum ama Şahıs olarak tanıdığım bu işlerle uğraşan 2 kişi var Birisinin ismi bedirhan ve hasan abimdir GEzi turları düzenliyorlar su sporlarıyla uğraşıyorlar patronlar genelde yani 22 23 senedir orada yaşan insanlar kesinlikle tanırlar diye düşünüyorum ben babanızı
- +1 yıl
Yok Kardeşim benlik ne sorun olacak benim çıkarım yok ederim yok ben insanlık görevimi yapıp yardım amaçlı uğraşıyorum senın için elimden ne gelse yapmaya hazırım açık ve net belirtiyorum. Çat pat gene brşeyler öğrenipde bana yazarsan daha iyi olur ben yarın Tanıdıklarımın yanına gıdıyım Sorusturuyum öğrenıyım kimdir nedir necidir buradamı halen yaşıyomu ediyormu herşeyini öğrenmeye calısırım
- +1 yıl
Asıl Allah senden razı olsun kardeşim güzel görüşün için ben teşekkür ederim eksik olma. Baş tacısın Her daim yanındayım.
- +1 yıl
:) Öğlen hiç şüphen olmasınki direk soruşturmaya gideceğim olurda inşalalh bulursam şüphen olmasınki kulağına asla gitmeyecektir babanın inşallah bulurum ben bıle cok ısteklıyım bulma konusunda Umarım kavuştururum sizi :) Saol Sanada hayırlı sabahlar. ALLAH rahatlık versin
- +1 yıl
Kardeşim hayırlı akşamlar haber veremedım kusura kalma cünkü daha yenı yeni cıkmaya başladı kokusu muhammed diye birisini buldum fakat şu an rusyada calısıyormus yani terketmıs türkiyeyi bu olabılırmı? Eğer bu olmazsa senden şunu öğrenmen lazım soyadı nedir? bunu bilirsen bulma ihtimalımız biraz daha artıcak
- +1 yıl
Yok abicim muhammet diye biri değil çok saolasın baktığın için bir an heyecanlandım bodrum falaj diyorum ama kesin ve net orası olduğundanda emin değilim bir duyumum sadece ismi bilmiyorum ki soy ismi bulayım :) birde isim benim durumumdaki kişilere devlet tarafından yazılıyormuş yani isimlerde safsata çıktı ama peşini bırakmayacağım, sende kendini çok yordun çok saoll. Nüfus müdürlüğüne gideceğim 18e bastığım zaman ordan evlilik geçmişine bakarak bulduracağım yani önümdeki 7 ay beklemek zorundayım o arada ufak aile içi araştırmalar yapacağım. Hukuksal yönlerinide araştırdım, babamın soyadını alamıyorum. Evlilik bittikten sonra doğduğum için bazı farklılıkları kapsıyor. Allah razı olsun çok saol bide bu muhammed denen kişinin soy ismi ne ya da bir fotoğraf falan var mı? Kendime benzetirsem belki..
- 7 ay
eyw
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
29Cevap
+1 yılAnnenin nüfus cüzdanını al ve nüfus müdürlüğüne git oradan annenin tcsini verip önceden boşandığı kişinin ismini öğrenmek istediğini söyle ismini soyadını bulunca fotoğrafı ve nerede yaşadığını ya da hangi ilçe v. b oldugunuda ögrenırsen ozaman bulursun zaten ısrar edersen verirler bilgileri bence
16 Yorumla- +1 yıl
annenin tc sini verip önceden kimle boşandıgını ögrenebılırsın bence bılgıde verebılırler ufakdan öyle sorun olmaz gibi
- +1 yıl
Önemli değil İstanbul içinde oturuyorsan yardımcı olabilirim
- +1 yıl
Anladım
Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. annen söylemiyorsa akrabaların ağzını arayacaksın. Her bilginin peşine gideceksin. Herkes evini şehrini değiştirir ama köy değişmez, varsa tabi öyle bir şey köyünü öğrenirsen bir şekilde iletişim bilgilerini komşu veya muhtardan alabilirsin... Nüfus cüzdanında yazmıyor mu bir şeyler.
04 Yorumla- 7 ay
haklısın kardeş
Annen evde yokken bir odasini kontrol et mutlaka hatira olarak sakladigi atmaya kiyamadigi seyler vardir ordan bir ipucu elde edebilirsin. ve bu boşanma işlemleri arşivleniyodur mutlaka, yetki var mı bilmiyorum ama o davadan bir belgede mutlaka babanin adi yaziyodur
08 YorumlaAnnenle ciddi bir şekilde oturup konuşmalısın ve konuşurken kesinlikle ağlama sonuçta bu senin en doğal hakkın ve annen zaten onun yaşadığı yeri biliyordur. Yani annenle konuşman tek çare veya teyzen filan
13 YorumlaIkinci bir hüsran olur derim. Sen yıllarca icinde buyutursun sevgini hatta kahramanindir o senin. bir bulursun ailesini kurmuş cocukları olmus yüzüne bakmıyor yıkılırsın kardesim. En güzelimi nasil hayal ediyorsan bırak hep oyle kalsın. Umarım iyi bir esın olur hem babalık hem kocalik yapar
07 YorumlaDiğer konusunda 392 cevap paylaştı. Acaba herhangi bir nüfus müdürlüğüne gidip soy ağacı çıkartırsan bisey cikar mı? Valla cok üzüldüm ya. bir kızın hayalinde ki ve yaşamında ki ilk prensi babasıdır. Yalnız büyümek nasıl empati yapabiliyorum insallah bu dediğim ile biseyler cikar ya
01 YorumlaDiğer konusunda 11,7b cevap paylaştı. bulup ta ne yapacaksın? ben olsam yüzüne bile bakmazdım. tv programlarına başvurabilrsin. paran varsa dedektifler bunu yapar senin için.
011 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun nüfus mudurlugunden veya adliyeden başka yolu yok
13 Yorumla- +1 yıl
Amin cümlemizden razı olsun kardeşim ini bulursun
Ilçe nüfus müdürlüğünden aile nufüs kayot örneği al. Ama annen adına. Sen kayıtlı olmayabilirsşn. Bu arada cüzdan da baba adı nr yazıyor?
16 YorumlaAnnenle konuş dertleş babanı anlatsın sana adını nereli olduğunu öğrenirsin direk soramıyorsan dertleş öyle konuyu aç sor
05 Yorumla- +1 yıl
Anneler çocuklarının kötülüğünü acı çekmelerini istemezler annenin belki bir bildiği var seni üzmek istemiyor seni korumaya çalışıyor annen annene çok üzüldüm kim bilir neler çekktii kiiii seninde çekmeni istemiyor annen zor zamanlatr geçirmiş annene destek ol inan bana annen kötü olsa ya hamileykn aldırırdı seni ya da yurda verirdi iyi düşün
polise başvurmayı deneyin onlar gereken çözümü üreticektir.
03 YorumlaIlk isin nufus mudurlugune gitmek ordan arsivden cikar illaki kiminle evlendigi eger cikmiyorsa annenin adi soyadiyla adliyeye git illaki dava cikar savciliktaordan ismini ogrenip arastirmaya baslaya bilirsin
19 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim yardimci olmak isterim tekrar akliniza takilan bir sey olursa he birde bu arada isimini ogrendikten sonra babanin adli sicil kaydina tanidik vasitasiyla baktirabilirsin ordan buyuk ihtimalle sicili cikmazsbeger cikarsa karakoldan bulursun ama vergi dairesinden illaki cikar ordanda adresini bulabilirsin nufus dairesine kayitli bir adres gorunmezse
- +1 yıl
En son care adini bulursaniz sgk dan bile bulursun adresi olmasada calstigi yeri ama tanidik bulman gerekli oyle herkese bilgi vermezler ve unutmadan bunu soylemekten hoslanmadim ama en son care hic birsey bulamadim gidip ankaradan bakanliktan vefat edenler arasindada arayabilirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılgünahını almak istemem ama bence bu soru cansıkıntısından sorulmuş uydurmasyon bir soru yani üyeliğinide yeni açmışsın kısaca bizi trollüyorsun
11 Yorumla- +1 yıl
Sana şunu söyleyeyim günahımı aldin bunu burada kanitlayamam belki ama Allah biliyor ki ben bunlari yasiyorum ve o kadar cok ozluyorum ki babami dolasirken denk geldim sayfaya herkes yardim ediyor birbirine burada sormak aklima yatti. Kimseyi inandiramam belki ama babasizlik cok zor.
bulunca ne olacağını bilemem de o ilk yaşadıkları mahalleye gidip oradan başla derim araştırmaya.
03 Yorumla
+1 yılannenden baban hakkında adı soyadı olabilir bilgi alıp ulaşabilme şansın yokmu?
01 Yorumla
+1 yılannene snı anlamsını babasızlıgın cok kotu oldugunu ve göremek ıstedıgın ısoyel bıraz bılgı versın arastır.) amam baban neden bu gune kdr snıı araamadı sormadı merak etemzm ıınsna hıc yaa. S
05 Yorumla- +1 yıl
nedne pekii ona olan kzıgınlıgımı benm ıcekıyı mde annene?
- +1 yıl
nedenı ne ona kızgınlıgının sebebını benmı cekıcem de annene.)
babanın yaşadıgı bir semte ulaş oradan başla araştır kesinlikle bulursun
02 Yorumla
+1 yılpolise git felan kayıtlardan felan birşekilde araya girerek ulaşırlar en azından yönlendirirler diye düşünüyorum.
11 YorumlaDiğer konusunda 380 cevap paylaştı. nerede evlendiler hangi şehir kayıtları vardır muhtemelen ama ben olsam bulmazdım bu nasıl bir kör cehalettir çok üzüldüm :(
012 Yorumla- +1 yıl
bak şimdi sen kız olabilirsin ama dediğim dedik olacaksın ağırlığın var senin şu an koy artaya ben bu adamı bulucam diyceksin engelleyemezsin de birşey yap yani nereye kadar de eninde sonunda bulurum de işte yeterki ister kararlı ol annende kararlı oldugunu görsün sonra oda sana yardımcı olur ana yüreği işte
Diğer konusunda 321 cevap paylaştı. seni bu yaşa kadar büyütmüş olan annen var, bence hiç arama bile merak etseydi ulaşmaya çalısırdı sana
01 Yorumla
+1 yılİsmini ogren sosyal paylasim sitelerinden foto adres telefon ne olursa bul. Sonra her yerde ara
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence bu derdini ilk önce bir psikoloğa anlat o sana yol göstersin.
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen psikologluk durum olduğunu düşünüyorum.
Neden diye sorarsan eğer babanı bulduğunda olumlu mu olacak olumsuz mu?
O nedenle bir fikir alman gerektiğini düşünüyorum.
Senin durumuna üzülüyorum elbet, Allah yardımcın olsun.
Zor bir durum bu.
Ateş düştüğü yeri yaktığı için seni anlayabilsem de yaşayan sensin bu durumu.
O nedenle direk babanı bulmak yoluna gitmeden önce bir danışmalısın bence.
Cevap sahibi+1 yılİnşallah ölmemiştir ve seni bağrına basar ve doyasıya baba sevgisi yaşarsın.
Cevap sahibi+1 yılİnşallah hakkında hayırlı olur.
Bir arkadaş boşanma tutanaklarından bulabileceğini söylemiş.
Bulabilirsin bu yol ile.
Cevap sahibi+1 yılSen de sağol, mutlu son olur inşallah.
Allah'a emanetsin.
Cevap sahibi+1 yılinşallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeldim kızım merak bende ks de takılıyorum mesaj atıyımmı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbak arkdaşım bende babamı aradım 3 günde buldum yardımcı ola iblrimistersen sana
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyoo neden dalga geçem ki böylesi bir konusda
Cevap sahibi+1 yılözelden yazdım ordan okuyun devam edelim elimden ne gelir ise tabi
+1 yılBurada aramak tuhaf değil mi sence de?
01 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılkimlikte baba adı boş mu?
03 Yorumla- +1 yıl
burası mu cumhuriyeti değil
mutlaka bir baban var ve soyadını taşıyorsun
hadi diyelim annenin soyadını aldın
peki yarın bir gün o yazan kişi öldü miras hakkın var
belki sana milyon dolar borç kalacak
bu iş o kadar kolay değil
bence saçma ve kurgu bir soru
Allah yardımcın olsun :( annen destek olmuyor mu?
01 YorumlaDiğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. kıyamam sana ya. annene sor kimmiş
13 Yorumlaannene sor kızım yaaa
211 YorumlaMüge Anlı sana yardımcı olabilir bence.
20 Yorumla- Diğer konusunda 581 cevap paylaştı.
+1 yılNüfus müdürlüğüne git yardımcı olurlar sana
03 Yorumla- +1 yıl
annenin bilgilerini ver bulurlar
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Baban nereli falan bilmiyomusun?
06 YorumlaEn kolayca boşanma davası ndan bulabilirsiniz
14 Yorumlamüge anlıya git
04 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri