Kızlar noluyoruz yahu? Az önce marketten gelirken gördüm 18 yaşlarında kız kim bilir anası babası üniversiteye yollamış başka şehire bu rahatlıktan, fotoğraftakinin aynı sütyenle üstünde ceketi bile olmadan geziyor rus kızı değil Türk kızı bunu yapan 18 yaşında bile yok belkide. Bunun tam olarak amacı nedir eee artık erkeklere de hak vermiyor değilim. F*** O** gibi damgalar klasik teşhirci lafınıda istemiyorum o kızın isteği ne bir kız neden sütyenle gezer bunun açıklamasını istiyorum?
sütyenle gezen her kız s. ki. meye müstehakmıdır? bu ne bagnazlık, bu ne gericil, bu ne aymazlık.. siz bunu söylerseniz ekekler napsın.. rezilsiniz, hedef göstgeriyorsunuz... n edemek sütyelne gezen bu kız her sıfatı hakediyor. nerde yasıyorsunuz sdiycem ama eve turkiye'de yasıyorsunuz... bu konuda cok konusacak sey var ama degmez, anlatmsam anlamazsını. sesiimi duyarmısınız mısralarımda, sanmıyorum. bir yer var, herseyi söylemek mümkün... ya. koyayaım anlatamıyorum...
@Jodienaiden soran kisi, o yorumdan nasil oyle bir sonuc cikarabildin acaba cok merak ettim. Birincisi kimseyi ilgilendirmez kimin nasil giyindigi, basta esprisine sandim yazini, rihanna fotosunu gorunce, ha! Kime ne yahu Allah askina? Ayrica da bazi kizlar etkilemek icin giyer, kimisi de "el alem" olan senin gobilerin konusacaklarini takmadigi icin.
ulan ger*zek bakire olsam nolur olmasam nolur asıl sen gelmiş namus bekçiliği yapıyosun sanane ELALEMİN KIZININ giydiği sütyenden bir yerlerine mi battı, tahrik mi oldun ya da fiziğini mi kıskandın? Tecavüze hak veren insan müsveddesisin içinden ne pis düşünceler geçiyodur senin üstün başın kapalı olsa nolur ger**ekalı seni önyargılarınla git az ötede yaşa
bunca tecavüzün tacizin olduğu ülkede senin benim gibi düşünüp yanımda olman gerekirken gelmiş kadınları suçluyosun seninle aynı cinsiyetten olduğum için utandım
Ya kizim psikopat misin nesin gce gece ya, sana ne kimin bakire olup olmadigindan uzerine vazife olmayan seylere karisip kul hakkina giriyorsun. Kimin neyi hak rdip etmedogine de karar vermek de senin isin degil. Kiz ne demis de tecavuzu hak eden biri olmua, Allah sizin gibi sapik kotu insanlardan korusun hepimizi
En İyi Cevaplar