Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
hayir cikilmaz. caninin istediği her seyi giyen bir kadin olarak soyluyorum, ozellikle çocukların oldugu bir ortamda asla ciplakligimi sergilemem. sergileyene de karsi cikarim. plaj, deniz gibi yerler haric tabii, oralarda da deniz kiyafeti giyilir zaten. gectigmiz gunlerde gundem olan bisey vardi, tisortsuz spor yapan erkekler. onu da yanlis bulmustum. parkta sutyen kulotla dolasip spor aletlerine binen bi kadin vardi, benim cocugumun oynadığı bir parkta oyle dolasan birini gorsem agzina s. afedersiniz. ozgurluk de bir yere kadar. konudan cok saptim hosca kalın
Esasında bu son söylediğiniz çok vahim bir durum. 13 aylık bebeği cinsel obje olarak görüyorlar yani. Aslında bebek bezi değiştirmek için her zaman sakin bir ortam bulunur ama insan bunu düşünüp dile getiriyorsa ya da ihtiyaç hissediyorsa 13 aylık bebeğe cinsel mana yüklüyor demektir. Bence ikisi de çok sakat bir durum
@Baleman hayir. sebebi cinsel obje olarak gorulmesi degil ama maalesef pedof*li de asiri yaygin artik. bunun sebebi cocugun kendi cinselliginin, bedeninin farkında olup kendi bedenini sakinabilmesi. ayni zamanda baska kisilerin bedeninin de ozel oldugunu bilip ona gore hareket etmesi. kadinlar icin gogus, vajina ve popo; erkekler icin de penis ve popo ozel bolgedir. ama yine de yasadigimiz ulkenin kulturel yapisi geregi tatil yerleri haric kalan yerlerde de erkek gogsu vs gormek istemiyorum ben
Çocuklara neyi aşılarsan öyle gelişir her şey. İleride bunu hissettirip kendi bedenini koruması konusunda da abartılı olduğunuzu hissettirirseniz çocuk anneye benzer ve kendisi dışındaki insanlardan iğrenmeye başlar. Korkuları artar, her yabancıyı düşman olarak görür ve odalarına kapanan bir gençlik yetişir.13-14 aylık çocuklardan da bahsetmiştiniz 1 yaş üzeri diyerek. Bunlar zaten öğrenecek ve algılayacak yaşta değiller ama ebeveynin aklında bu tür senaryoların olması çocukta travma yaratır ileride. Sizin iğrenmeniz bunu ona da aşılamanız gerektiği anlamına gelmez. Duyu terapileri ile bu korkularınızdan arınabilirsiniz.
Cevap
10Cevap
Etik bulmuyorm toplum zaten yozlastı
İsteyen çıkar kimsenin kıyafet bekçiliğini yapacak değilim.
Bir bu kaldı insnalarin özgürlük adı altında normallestirmedigi ama o da yakındır eskiden atlet atletti asıl kıyafetin içine giyilirdi şimdi kıyafet gibi atlet giyiyor insnalar sütyen de normallestirilir bir 3 4 seneye
çıkılmaz ama artık öyle bir zamandayız ki donsuz çıkan bile var o yüzden sütyen yine ebepli sayılır bari biraz kapatmayı düşünmüş :D
ben sütyensiz çıkıyorum herhangi bir sorun yaşamadım bu yaşıma kadar
Üstüne ceket veya gömlek olsa önü acık daha iyi olabilirdi
ben rahatsız hissederdim çok açık kalır ama isteyen istediğini giyer
Bunun bir tık ilerisi "dışarıya donla çıkılır mı?" olur. Toplum olarak nereye gidiyoruz belli değil
hayır kamusal alanda çocukların olduğu yerlerde doğru değil yurtdışında yaşıyorum cinsel yaşam konusunda son derece sıradışı yaşam tarzına bir ailem var bende son derece özgürlükücüyüm ama kamusal alan çocukları korumalı herşeyin yeri var
tabiki de hyr bızım zamanımız da sütyen mi vardı? sütyensiz cıksın (!)
o dışarda görüklerin crop.
Bı bu eksikti moda
Hyr
bu moda oldu son zamanda
Sen çık sutyenle 🤣🤣
Bralet giyilir de bu iç çamaşırı
Çıkılmalı
Daha neler
büstiyer veya braletle olabilir
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?