Annemin karnından çıkıyorum böyle etraf fena aydınlık, ışıklar tutulmuş falan. Dışarısı da soğuk üşüdüm bir . Sonra daha ne olduğunu anlamadan bir baktım baş aşağı döndürdüler ben şok. O an bir tırsma geldi zaten, boşuna değilmiş... Doktor vurdu şamarı popoma 3-5 kere ben ağlıyorum adamın eli zaten benim kadar çat çut tokatlıyo 😵 Yahu daha bir dur çıkalı bir dakka olmamış direk dayak yiyoruz. Neyse bu tokatlamayı bitirdi ben ağlamayı bıraktım falan, annem aldı kucağına böyle bir baktı falan, nasıl da sevinmiş... Orda da benim böyle bir uyuyasım falan geldi ama doktor hiç uyutur mu? Uyutmaz. Aldı annemden kontrol falan yapmaya başka bir odaya götürdü. Annemden de uzaklaştım ya iyice panik oldum ağlıyorum yine, götürdüler iğne falan yaptılar kan aldılar. Of böyle bir gün daha yaşamadım.
Sabah erken saatlerde kahvaltıyı hazırlıyor bizimkiler tabi ananemdeler eniştem, teyzem v. s cümbür cemaat evdeler 15 kişi falan minimum her neyse işte o günde benim otobüs kalkıyormuş eniştem uykudan kalktığı gibi aynı üst baş terlikle falan taksi bulmaya gitmiş :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Annemle babam hast gitmiş 1 saat sancidan sonra ben dogmusum. Babam teyzem halam ve akrabalarla eve dönmüşüz. Hiç aksiyonlu olaylı değil. Ideal doğum
Babam diyor ki. Ben annemin karnında çıkmışım. Doktora demişim ki '' sok sok sok geri sok beni '' sonra doğar doğmaz konuştuğum için 4 yaşında konuşmaya başlamışım.
En İyi Cevaplar